![]() |
Smartek ty hackerze ;)
|
Ciekawe czy bedzie ten mydoom atakowal?
nie wie ktos kiedy zrobia exploity do mydooma? :P pozdro ;) |
Szczerze mówiąc to nawet antywirusem nie sprawdzałem kompa ale do trzech maili od tej samej osoby oprócz plików dostałem kilku bajtowy plik txt ATT00550 i za każdy razem jak kliknę na ikonke w outlooku gdzie są załązcniki liczba przy ATT jest zawsze coraz większa! Maile już skasowałem więc antywirusem nie mogę sprawdzić teraz go aktualizuję i przelecę wszystkie dyski!
A może ten ATT00xxx.txt jest tylko dla tego że wiadomości miały najwyższy priorytet??? |
Ha a dziśiaj (wtorek) wirus MYDoom ma zaatakować witrynę microsoftu tak przynajmniej podaje wyborcza!
http://bi.gazeta.pl/im/1896/m1896315.jpg |
maile mozna dostac tylko z kont na ktorych nie ma autoryzacji wysylania poczty - ja z tlenu nie dostalem zadnego
ps. przeczytalem - jednym ze skokow jest ippartners - a to czesto pada... |
Cytat:
http://www.home.pl/company/backbone.htm Co powiecie na 0 <ZERO> maili oraz śmieci oraz szybką, bezproblemową pracę skrzynki? Home.pl :spoko: |
zmień pierwszą linijkę w podpisie sid, bo dostaniesz banana :D
samochwalstwo jest niezgodne z regulaminem :D |
platne konta maja te wade ze sa platne - jak ktos mi zafunduje to sie przekonam
najlepsze konto - to wlasne konto - takie na ktorym wiesz co i jak dziala, co sie filtruje co sprawdza - na platnych pomimo bunczucznych hasel nie ma magii - tylko takie same programy jakie mozesz sobie samemu zalozyc - czesto mozesz zalozyc lepsze i darmowe na dodatek jesli padaja konta na o2 czy na tlenie - to czesto z tych samych powodow (urwal sie kabel, tepsa wylaczyla wirt. lacza korp., padl jakis wezlowy router...) padaja konta platne - moze ktos sie szybciej rzuca je naprawiac - ale jesli to nie zalezy od firmy sprzedajacej konta - a np. od tepsy to platne konto jest tak samo badziewne jak darmowe tak jak ze sprzetowym firewalem - jakimze trzeba byc ograniczonym czlowiekiem zeby uwazac ze ta magiczna skrzynka zabezpiecza przed wszystkim i wszystkimi - tak samo platne konta czesto roznia sie od darmowych tylko rozmiarem qouty :) pod rozwage |
dzieki temu roznosza sie takie badziewia 8)
|
Cytat:
|
heh ja tez kilka dostalam..ale na szczescie nie otwieralam .chociaz przyznam sie ze mnie korcilo zeby zajrzec co to:)
Pozdrawiam |
Cytat:
Pozostały mi jeszcze 3 ...z którymi mam spokój. |
a ja nic nie dostalem :'(
:D ^_^ |
Ja juz skasowałem ponad 300 maili :D
|
W ciągu ostatnich 2 dni dostałem jakieś 30 maili z Mydoom. Na szczęście administratorzy i NAV zrobili swoje.
Do 2. lutego wytrzymam potem jak się nie myle do 12. lutego bo wtedy wirus przestaje się rozprzestrzeniac. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:55. |