![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Trafia mi się okazja !
mam możliwość kupna legalnego Windowsa za 250 zł, ale mam możliwość wyboru, albo winXP professional, albo win server 2003 enterprise. Tego pierwszego użytkuję obecnie legalnie inaczej, tego drugiego nie znam wcale. Mam pytanie do drogich forumowiczów, co polecacie wybrać, cena ta sama, proszę o konstruktywne za lub przeciw którejś z tych Wind.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
HM.. w sumie win2k3 za tak male pieniadze sie oplaca... ale ja juz po formaciku wina2003 - po prostu nie spodobal mi sie, duzej sie uruchamia niz xp, polowa sterowniow nie dziala, programow tez.. itd. Ja bym zostal przy xpeku prof.
pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Win2003 jest swiezym systemem i tak jak powiedzial Smartek czesc programow i prawdopodobnie gier na nim po prostu nie ruszy.
Ja tez bym wybral XP. Mimo, ze sam mam jak na razie win'98, to tylko dlatego ze nie mam oryginalnego XP. Ale prawdopodobnie juz nie dlugo bede mogl sie w koncu przesiasc na upragnionego XP-eka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
to kolejna dyskusja jaki system jest lepszy
![]() nie wiem jakie koledzy mają kompy, ale u mnie najszybszym systemem jaki działa jest win 2003!! Największym mułem był XP-ten system uznałem troszke zabaweczką zresztą ile stron jest dla XP, ile tapet, ile ekranów bootujących tylko dla XP, wczoraj sobie przeglądałem z ciekaowści to...wszędzie tylko XPstyles ![]() 98 po wgraniu softu już się zaczynał mielić, a 2003 tak jak na początku tak po wgraniu softu otwiera aplikacje, okienka itp. identycznie ![]() ![]() Tą różnice można zauważyć przy słabszym komputerze, przy lepszych nie doświadczy tak się tego, ale podałem ten przykład dlatego żeby zwrócić uwage który system działą najszynciej, narazie ![]() Gry? nie gram ![]() XP albo 2003? w sumie trudny wybór w twoim przypadku ![]() ![]() pozdro
![]() |
#5 | |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Cytat:
![]() a co do styleXP ...przecież to nie jest przymusowe ,ja wogóle nie zwracam na to uwagi ,,,a po odpowiedniej konfiguracji OS ...wył.bajerów ,wizualizacji i innych wydziwień ...XP także może tnąć na słabszych kompach... ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
WeldMaster
Data rejestracji: 16.08.2001
![]() |
Zetoxa kupuj XP...ale zapamiętaj ,że legalny Windows to koniecznie:
1- oryg nosnik, 2-instrukcja z hologramem i nalepkami, 3-faktura zakupu. Tyle co sie dowiadziałem od znajomego u którego była kontrola. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
tu nie ma co poruwnywac
xp do stacja robocza, a 2003 to serwer i nie masz gwarancji, ze wszystkie programy/gry beda dzialac poprawnie kupuj xp ![]()
![]() |
#8 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
... qrde, zmieniły się warunki, Windę będę miał za darmo, oryginał od radomskiego dilera M$, właśnie dostałem telefon z gratulacjami
![]()
![]() |
#9 | |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
PS. A jakie to było lizusostwo wobec M$ ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
NIEE.. tylko nie win2k3, moze Zetoxa zainstaluj pirata i go przetestuj zanim zrobisz blad i wezmiesz oryginala?
![]() pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Ja osobiscie, i tu mam wolna reke, bo i tak tego nie bierze pod uwage ![]() ![]() No i sobie pogadalem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Ty to masz komputer rakiete więc nie zauważysz różnicy ![]() Ale jednak brałbym chyba XP ![]() ![]() i gratulacje nagroody! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
spoko na win2003EE wszystko mi działa /tylko guard od antyvir PE nie działa ale skaner natomiast jak złoto leczi to jest do rozwiązanai bo o oczęta mi się rzuciła wersja beta serwerowa tego antyvirusa/ tylko zabawy aby zachowywał się jak normalna stacja robocza jest trochę i to niestety praktycznie trzeba robić z palca bo dedykowanych tweakerów jest jak na lekarstwo i funkcji za wiele one niestety nie posiadają
lecz jak bedę wracał do xp to zabiorę z soba parę plikow z tego nt5.2 aby sobie poprawić ciut xpka pozdro
![]() |
#14 | |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
zeby nie bylo watpliwosci - oprocz NAV i NSW dziala wsio co lata na winxp, czesc rzeczy dziala szybciej, czesc zeczy tak samo
chociazby ze wzgledu na to bym bral win2k3 no i cena orginalnego 2k3 jest kuszaca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|