![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 06.07.2004
![]() |
*.mov na *.avi albo *.mpeg
czym zamienić pliki o rozszeżeniu mov (to pliki z aparatu cyfrowego...) na avi albo mpeg...
![]() VD ani TMPGEnc tego nie trawią... |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
![]() |
Dzieeekiiii !!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
USER FRIENDLY?
Data rejestracji: 15.02.2004
![]() |
Cytat:
Cytat:
![]() #edit: Cierpliwość jest cnotą. pozdr. Ostatnio zmieniany przez *Vojtas* : 05.08.2004 o godz. 01:01 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forumator
Data rejestracji: 04.04.2004
![]() |
można skorzystać też z TMPGEnc - wystarczy załadować mu plugin, który znajduje się na stronie domowej tego programu :-)
![]() |
#5 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 23.06.2004
![]() |
killer
i dopiero teraz powinno byc to:
DZIEKI ![]()
![]() |
#6 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
no niestety, nie bedzie "jupi" bo dalej nic z tego, ale juz mi sie tym zwraca... dlatego nic nie pisałem... pluginu do TMPGEnc szukałem, znalazłem ale to nie to (jakiś inny), ale nie ważne, a z programem który zapodał mi Vojtas to jest tak: z dźwiękiem sie nie da robić, ale to jest małe piwo, bo go pominołem (na stronie jest opisany ten problem) za to przekonwertowanie w ogóle nie chce ruszyć, wyskakuje niezwykle rzetelna informacja: Error creating the output AVI file <żygi> |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
USER FRIENDLY?
![]() |
No i co ja mam ci powiedzieć. Z ciekawości (bo nie jest mi potrzebny) ściągnąłem ten program i bez problemu prze konwertowałem plik *.mov na *.avi (w dodatku z dźwiękiem). Proponuje zainstalować Quick Time Alternative i ffdshow. Daj więcej informacji to może coś poradzimy.
pozdr. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Bywalec
![]() |
Zainstalowałem Quick Time Alternative i ffdshow, ale niestety to samo... robie tak jak jest napisane na stronie: otwieram program, wybieram plik, convert a file, output type (AVI), browse, convert i... wyskakuje tabelka Conversion info, chwila... i ramka o errorze... może brak mi jakiegoś kodeka
![]() nie wiem co jeszcze mam napisac, plik mov jest wielkości ok 12 mega, dla próby zmieniłem zeby przekonwertowało z mov na bmp no i wyszło około mnóstwa obrazków ![]() pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Forumator
Data rejestracji: 04.04.2004
![]() |
Ciekawe od dłuższego czasu przerabiam mov na mpg 1i2 z pomcą TMPGEnc Plus i wszystko idzie bez problemu!!!!!ciekawe jaki to plugin znalazłeś że nie idzie (buhhha)
dorzucam ci mój!!!!wrzuc go do głównego katalogu TMPGEnc!!!! pozdro
![]() |
#10 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
w sumie to co mi dałeś nie działa... "nieoczekiwany koniec archiwum", ale ściągłem sobie to z osiołka, nie szło od razu podac nazwe tego pluginu ![]() NO, TERAZ MOGE NAPISAĆ: DZIIEEEKKKIIII |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
USER FRIENDLY?
![]() |
Cytat:
Fajne że w końcu ci się udało! pozdr. |
|
![]() |