![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Co kupić???
Bez obawy, nie mam zamiaru kupić nowej nagrywarki i pytać, co kupić.
Ostatnio, czytając forum, co 2 topic zawiera pytania: "Co kupić?", "Lepszy naped X czy Y" itd. Strasznie monotoniczne to się zaczyna robić i niepotrzebnie śmiecić nam forum. Poza tym, ileż razy można pisać o tym samym. Wpadłem więc na pomysł, żeby na głównej zrobić coś w rodzaju rankingu. Ale nie tylko z możliwością zaglosowania na daną nagrywarkę lecz także wyrażenia swojej opinii na jej temat. Pewnie wygrałby liteon, no ale ![]() Możliwość głosowania mieliby zarejestrowani użytkownicy. Oczywiście każdy miałby możliwość dodania jednej opinii do danej nagrywarki. No i musiałoby to być ściśle moderowane, żeby nie wpadł jakiś troll anty-liteonowy (to tylko przykład - niektórzy wiedzą zapewne, kogo mam na myśli ![]() Czekam na opinie, co o tym myślicie. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Data rejestracji: 03.10.2004
![]() |
czemu nie
ale pytanie powinno brzmiec jaka nagrywrka wypala naj dvd-ram i tak wygra LG ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
jestem za
![]() nie byloby takiego zamieszania na forum jakie jest teraz - codziennie po 3-5 nowych postow "co kupic", "co polecacie" itp.
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
![]() |
#5 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Zaraz! To chyba ja na to wpadłem TU ![]() Co nie? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
Cytat:
![]()
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
|
![]() |
![]() |
#9 |
dupa a nie
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.08.2004
![]() ![]() |
No ładnie !
Ja o czymś takim myślę od 2 dni ! Miałem dziś coś napisać na ten temat . Znaczy się że nie tylko mnie drażnią takie posty, faktycznie od jakiegoś czasu całkiem ich sporo ![]() Nawet już mi się nie chce jaj sobie robić bo ręce opadają ![]() Generalnie POMYSŁ SUPER ! Tylko faktycznie ktoś mósiałby nad tym tematem stale czuwać , bo do pyskówek może dochodzić. ![]() edit: Nazwa tematu powinna brzmieć np. Opinnie o nagrywarkach DVD czyli, nie wiesz co kupić ZAGLĄDNIT TUTAJ albo Jeśli niewiesz jaki napęd DVD kupić, zaglądnij . Opinie o DVD lub coś w tym stylu chodzi mi o to żeby każdy nowozaglądający niemiał wątpliwości gdzie się skierować po info co kupić. Najlepiej gdyby się dało to żeby nazwa tematu migała i świeciła kolorowo ![]() Co do rankingu i głosowania , to chyba niema sensu bo wiadomo Litek byłby No 1 Fajnie by też było by opisy/opinnie wyglądały tak : 1. Dlaczego kupiłem ten napęd 2. Opinnie z eksploatacji 2.1 na jakich płytkach najlepiej i x ile (ew. wykresik) 2.2 jakie oprogramowanie do palenia najlepsze 2.3 kompatybilność ze stacjonarnymi DVD 2.4 inne 3. e/w porady dla świeżo upieczonego posiadacza takiego napędu 4. Co na dzień dzisiejszy polecam kupić i dlaczego Ostatnio zmieniany przez Czołgista : 19.10.2004 o godz. 22:13 |
![]() |
![]() |
#10 |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Czołgista!
To już 500! ![]() Twoje zdrowie! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
dupa a nie
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.08.2004
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Ale taki spostrzegawczy już jestem ![]() Twoje 2k też przeoczyłem , ale 1,999 widziałem ![]() |
|
![]() |
![]() |
#12 |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
dajcie cos dla mnie ja tez jakies udzialy chce
![]() ![]() Ps Czolgista za 500 ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
![]() Dałbyś mi zieloną kropkę ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#15 | |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Powinieneś dać trochę Reputacji innym użytkownikom zanim ponownie będziesz chciał dać ją VIZZARD. ![]() Ostatnio zmieniany przez legion : 19.10.2004 o godz. 22:40 |
|
![]() |
![]() |
|
|