![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
dupa a nie
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.08.2004
![]() ![]() |
Cytat:
A co myślisz o temacie pomyśle Bartez`a ? |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
a komu go trzeba dac
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
super ja moge opisac 812 ale teraz ide spac
|
|
|
|
|
#6 | |
|
dupa a nie
Zlotowicz
![]() ![]() |
Cytat:
Pomysł świetny ! Lecz ten temat należy chyba traktować jako rozruch ! Bo ma być fachowo i do żeczy ! Przed założeniem takiego tematu dobrze by było dopracować mowę wstępną żeby nikt nie miał wątpliwości o co chodzi , może coś jak pisałem wyżej w jakiej formie widział bym wypowiedzi . Coś takiego bym spłodził ale dopiero jutro lub po jutrze bo mam teraz roboty od h.. a wieczorem jestem zmęczony i ciężko zebrać myśli. Jak ktoś coś już konkretnego ma to niech pisze , potem się przeniesie ! Tak jeszcze napiszę że na innych forach forum cdrinfo jest traktowane jako bardzo fachowe w treści nagrywania cd/dvd taki przyklejony i fachowy temat (ostro moderowany) byłby chyba perełką w koronie ! |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
Cytat:
p.s. Bartez, i jak tam Twoja obrona?
|
|
|
#8 |
|
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Pomysł trafiony w 100%, ale zamieszanie i tak się nie zmniejszy, tematy i tak będą się powielać. No, ale warto spróbować i może (jeżeli się da) przyklejone tematy wyróżnić np. kolorem czerwonym żeby rzucaly się w oczy.
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Trzeba jeszcze wyboldować i font co najmniej 4 ![]() A i tak blado to widzę ![]()
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
dupa a nie
Zlotowicz
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Jak temat wypali to z 50% g.... będzie mniej , a może lepiej ! Bo już mam pomysły ! Ale niestety zacznę coś działać w tym kierunku dopiero w sobotę bo teraz mam kupę roboty ! Jak się pracuje od 8.00 do 20.00 lub 21.00 a potem siada krzy kompie z kufelkiem to raczej chcę się odprężyć. Więc narazie nie mam do tego głowy, ale w sobotę ! .... Narazie Bartez dał dobry sygnał , ale ja dopiero w sobotę ..... |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() To raczej życie! ![]()
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 27.09.2004
![]() |
Dobry pomysł. Mi to się przyda. Jestem począktujący w tej dziedzinie. Jutro właśnie zamierzam kupic Lite-On 1633S za 345zł
|
|
|
#13 |
|
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Nie wiem jak to ma wypalic skoro nawet w temacie o propozycji zrobienia czegos takiego w sposob merytoryczny, polowa postow to OT.
Coprawda pokusa jest wielka, chociazby dlatego zeby zobaczyc co bedzie znaczylo: 'musiałoby to być ściśle moderowane' , ale watpie zeby wyszlo z tego cokolwiek dobrego, tym bardziej ze na 1 wlasiciela Plextora przypada 5 wlascicieli Pionka. Na 1 wlasciciela Pionka przypada 3 wlascicieli NECa. A na 1 wlasciciela NECa przypada 2 wlascicieli LiteOn, wiec jezeli okaze sie Plextools daje 10 razy gorsze wyniki niz kprobe na Liteonowych pastelach TY i TDK na ricohu to Plex bedzie mial prze****** i wyjdzie ze to beznadziejny sprzet. Mysle ze jakis mod moglby kiedys przysiasc i zebrac z tych wszystkich tematow o kupnie nagrywarki (a bylo ich duzo) jakies wartosciowe posty (a tych bylo malo) zredagowac z tego topic i przykleic np. w miejsce czato-krowy 812@832 |
|
|
|
|
#14 | |
|
dupa a nie
Zlotowicz
![]() ![]() |
Cytat:
Żeby coś mądrze napisać i do tego na temat , to trzeba chwilę skupienia, przynajmniej ja tego potrzebuję ! Narazie mam sporo pracy , ale niech tylko sobota przyjdzie ! Taki temat zawierający porządnie przygotowane posty o swoich palnikach + sugeste co warto kupić powinien choć w części ograniczyć zapytania "Jaką nagrywarkę polecacie" , wiadomo że takie tematy nie znikną ale będzie ich mniej ! Mam nadzieję ! Nagrywarki DVD staniały już tak że ilość takich tematów będzie przybywać, zresztą to widać! |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.04.2004
![]() |
No wiec poradzcie, kupic neca 2510a czy 3500a? Jest sens przeplacac kilkadziesiat zeta? Bo z tego co czytalem korekcja jaka byla taka jest. Safedisc wypala jak wypalalo. A te szybsze wypalanie plyty niespecjalnie przydatne bo filmy i tak sie chyba wypala 2,4x, plytyki z danymi 4-8x max, wiec te 16x o kant tylka potluc, to samo z dl 4x jak narazie plytki 2,4x fortune kosztuja. Problem w tym ze dostac 2510a ciezko i to moze zmusic do zakupu 3500a. Wiec tu pytanie czy na zakupie 3500a gorzej sie nie wyjdzie niz rozejrzenie sie za 2510a. Bo z tego co rzucilem okiem w ostanim numerze komputer swiat z plyta za 6,5 zrobili jakies testy i wyszlo ze np pod kontem stacjnonarmych odtwarzaczy dvd 2510a lepiej wypalao plytki DL od 3500a. W tym samym tescie liteony zostaly ostro zjechane bo ich jakosc wypalania Dl byla gorsza dwa razy od neca 2510a. Ale to tak odjezdzajac od tematu bo mnie tylko nec interesuje, tylko mam dylematy co do modelu. Wiec wypowiedzcie co o tym myslicie.
Pozdrawiam |
|
|
![]() |
|
|