![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
vel Shah
Data rejestracji: 01.11.2005
![]() |
![]()
Witam.
Przed napisaniem tego postu zastanawiałem się czy nie zamieścić go w dziale Humor gdyż sytuacja którą przedstawie mnie rozbawiła, a mianowicie chodzi o to: Mój kolega miał problemy z kompem (restarty itp) Chciałem mu jakoś pomóc ale stwierdził, ze da kompa tylko kolesiom gdzie kompa zakupił. Tam koles mu powiedział, że trzeba zaktualizować BIOS tak też uczynił (koleś ze sklepu) lecz wgrał BIOS od innej płyty - efekt był taki, że komop sie nie odpalił ![]() Że spalił sie BIOS i musi mu przylutowac nowy. Ja pierwszy raz słysze, że można BIOS przylutowac (zapewne chodzi o kość BIOSU która trzeba raczej zaprogramowac) A teraz pytanie: czy mam powiedziec koledze żeby zabierał kompa od Tego specjalisty?? Ostatnio zmieniany przez radosio : 16.12.2005 o godz. 11:25 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
www.ROVERki.pl
Data rejestracji: 24.10.2002
![]() |
Czy abu gość nie oddał kompa do zakładu ślusarskiego?? hehehehe
Niech od razu nasmarują mu towotem zawiasy od slotu pod procka, bo słyszałem, że jak skrzypi, to zaniża taktowanie hehehehehhe Pozdrawiam PS. Ale ludzie mają ułańską fantazję hehehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o dzizas..
ja tez mam podobny przypadek, lecz na szczescie nie z moim PieCem i sam nie wiem jak pomoc.. probowalem juz wszystkiego, a wiecej opisalem w tym temacie: http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=59830 pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
try a run, try a hide...
Data rejestracji: 07.06.2005
![]() ![]() |
Cytat:
jezeli kolega olal Twoja pomoc, to powiedz mu co bylo grane dopiero jak wylozy kase na 'przylutowanie' biosu lub zakup nowej mobo moze sie czegos nauczy
![]() |
![]() |
#5 |
Szperacz
Data rejestracji: 26.06.2005
![]() |
Niech bierze kompa i ucieka!!! Albo pomylil serwis komputerowy z serwisem samochodowym
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
niech zostawi tam kompa na pewno po naprawie bedzie działać
![]() ![]()
![]() |
|