![]() |
Wyniki sondy przedstawiaja sie ciekawie.
Mam jeszcze 4 glosy. Do 21:30 zdecyduję sie na jakaś opcje. |
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczenie do krytyki, panie, tu nikomu tak nie podoba się. Tak więc z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda, punktów, które stworzymy."
Rejs. |
|
Na zlotach wszyscy są z jednej partii :)
|
Na zlotach nie ma czasu na politykę :cisza:
Ani nikt mie przejawia takich ciągot. |
Cytat:
|
Ja tak się zastanawiam, jakim cudem wy się nie pozabijaliście na tych zlotach :szczerb: !
Chyba, że już witacie się bombą w pysk :] |
Ciebie może tak, może większość, ale nie wszystkich. Jedynie słuszni to nie wszyscy i jeszcze tak długo zostanie. Nawet granaty nie pomogą.
|
Cytat:
Teraz mnie przekonałeś do zamknięcia tematu. |
Cytat:
|
Cytat:
Jaka piękna sonda. Kto to rządził w 2007 ? :] I tylko 4 głosy aby zakazać :haha: A przeciw zakazowi łącznie 37 głosów, popatrz jak to się zmienia :> Tak jak to ktoś mądrze napisał: Cytat:
|
Cytat:
Właśnie przez takie coś pojawił się temat, w którym teraz dyskutujemy. Jakbyś poczytał, to byś zauważył, że wśród "obrońców" || tematu są ludzie o różnych poglądach. W tym ja, który wręcz brzydzę się partią, której Ty hołdujesz. Moderatorzy boją się moderować, żeby zaraz nie być o coś posądzonym... Takie wypowiedzi, jak ta dowodzą, że mają się czego obawiać, a wręcz upewniają w tym. |
Proponuję zobaczyć na datę tego wątku: http://forum.cdrinfo.pl/f10/zakazac-...a-forum-75169/
W dziale moderatorów temat ten jest poruszany już od dawna. Od jakiegoś czasu doszło do tego, że żaden z moderatorów nie chce moderować tego wątku, bo w niektórych momentach 90% postów nadaje się do usunięcia. Stąd prosimy użytkowników o opinię, co na ten temat sądzą. Impulsem do tego były również wypowiedzi Arepo, z którym w wielu miejscach muszę się niestety zgodzić. |
Tu nie chodzi o ataki @andrzejj9 ataki były i są dalej - w obie strony, tylko temat zaczął pewnym osobom przeszkadzać :>
Nawet wyniki sondy na tą chwilę są proporcjonalne do wyników wyborów :] |
Jak już nawet w czymś takim dopatrujecie się ataków politycznych to chyba faktycznie nie powinno tu być miejsca na takie rozmowy...
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:49. |