![]() |
Niedługo cza będzie zrobić kolejna sondę co zrobić z tematem "Co zrobić z tematem POLITYKA?"
|| |
Ale jaka zabawa jest z awanturowania się w polityce! :D
|
Panowie nie o to chodzi !, większość Off topic, Humor itd. nie ma złego wpływu na forum, a są przyjemną odskocznią od głównej tematyki. Coś śmiesznego poczyta się chwilę i przechodzi dalej. Polityka bardzo szybko wyprzedziła humor i inne dyskusje, można o niej gadać i gadać w nieskończoność. Przenika też często do innych rozmów, nie ogranicza się do tego jednego wątku. Jest w stanie pochłonąć każdy czas, który posiadacie. Można by stworzyć całe odrębne forum z dziesiątkami tematów i byłoby o czym pisać. Najgorsze jest to, że takie pyskówki i obrzucanie się błotem zupełnie do niczego nie prowadzi, jest to zwykłe bicie piany i strata czasu.
Kiedyś na forum człowiek dowiadywał się o wielu nowych urządzeniach, były testy, poradniki, praktycznie nie trzeba było kupować prasy aby być na bieżąco w temacie. Obecnie tak nie jest, ludzie jakby przestali wszystko robić, nie nagrywają płyt, nie mają problemów z oprogramowaniem, nie kupują nowych rzeczy. Pozostaje dawać linki do innych portali jak już ktoś o coś zapyta. Nie mówcie, że nie widzicie tego stanu rzeczy i nie rozumiecie o co toczy się gra. Podnieśmy wspólnie poziom tego miejsca choć trochę, bo to co jest teraz nie może się podobać. pozdrawiam |
Według mnie skoro forum ma być tylko o IT to dział Śmietnik też cza wywalić ba nawet każdy post który merytorycznie odbiega od IT bo w końcu forum jest o IT
|
Cytat:
|
Cytat:
pozdrawiam |
Przecie temat o polityce to jedyny taki, gdzie pod pozorem wymiany argumentow na jakis temat, mozna sobie na wzajem mnie lub b. prostacko/inteligentnie legalnie dogryzc-musi zostac. Przecie przekonanych nie przekonasz.
|
Cytat:
- załamane bo zamknięto - załamane bo była okazja a nie zamknięto || |
Cytat:
Wisi z powodu jakości i poziomu dyskusji. Miałkości i głupoty....... Albowiem, jeżeli prawidłowo mnie zrozumiałeś - nie zamierzam brać w niej udziału! Wobec tego, czy dział "Polityka" będzie, czy tez nie - jest mi zupełnie obojętny. Rozumiesz te drobna i dyskretna różnice? Mogę dać "Ignoruj" i ...........rozumiesz. A inni mogą się wypowiadać do upojenia. Jeżeli już dopuszczono do powstania problemu, nie należy rozwiązywać go siłowo. Tu l'as voulu, George Dandin! |
Cytat:
pozdrawiam |
Cytat:
Mimo, ze mogę się z decyzja nie zgadzać! |
Niezwykłe ożywienie jak na osobę, której brakowało opcji "Wisi mi to!" .
Myślę, że wypowiedziałem się bardzo merytorycznie w innym temacie, w którym brałeś udział, nie mam już wiele do dodania. Jak widzisz tu jakiś spisek a moje argumenty do Ciebie nie trafiają to już Twój problem nie mój. Nikt nikomu nie zabiera prawa do wypowiedzi, ale tak jak zostało już napisane: fora IT to nie fora o polityce. Nie pójdziesz do kościoła rozprawiać o zaliczaniu panienek jak z kumplami na piwie (tak wiem forum to nie kościół). Ludziom się teraz wydaje, że wszystko im wszędzie wolno, w swoich domach proszę bardzo ***8211; na forach publicznych nie. Skoro tak ważna jest dla Ciebie demokracja to uszanujesz wynik tej sondy. pozdrawiam |
Cytat:
To nie polityka niszczy forum i nie tylko. To nie corrida i cierpienie zwierząt. To poziom dyskutantów i dyskusji wyznacza standardy. Chętnie wezmę udział w dyskusji, ba nawet kłótni, ale pod jednym warunkiem: -będzie merytoryczna, pozbawiona agresji, ale z emocjami, -będzie sie kierowała faktami, a nie zmyśleniami i plotkami -będzie wysuwała odważne tezy, ale nie odkrywała światowych spisków.. w sumie, będzie kulturalna, emocjonalna dyskusja w granicach zdrowego rozsądku. Wobec tego - wybacz, ale to ja będę decydował, o tym czy wezmę w niej udział, czy nie. Nie zgadzam się na to, aby decydował o tym, za mnie ktoś inny. To właśnie demokracja i świadomość obywatelska. Wziąłem udział w dyskusji o katastrofie smoleńskiej, zadałem pytania które mnie nurtowały, poddałem pewne problemy pod dyskusje. Ludzie olali, chcą dyskutować o chamach, insynuacjach i bzdurach - ja nie. Ale nie odbieram im tego prawa i nie chce żeby odbierano go mnie. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
pozdrawiam |
Bartez moim zdaniem powinien puścić globalne PW do userów np. mających powyżej 500 postów z datą ostatniego logowania nie większą niż 2 miesące...
Decyzja jest ciut poważna więc poinformować innych by wypadało. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:47. |