Powrót   Forum CDRinfo.pl > Sprawy administracyjne > Propozycje, sugestie, błędy forum

Propozycje, sugestie, błędy forum Zauważyłeś błąd na forum lub serwisie a może masz jakąś sugestię? Podziel się tym z nami.



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
LinkBack Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 01.09.2003, 15:15   #31
Team Member
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika MaciejT
 
Data rejestracji: 20.06.2000
Lokalizacja: Bydgoszcz
Posty: 1,952
MaciejT zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Racja, śmiga lepiej (o to okienko) natomiast ogólnego zamulania N7 nie załatwia...
__________________
Copyright (C) 2000-2011 MaciejT, All Rights Reserved
MaciejT jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 01.09.2003, 15:18   #32
Koordynator
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika mallow
 
Data rejestracji: 03.03.2003
Lokalizacja: Elblążak w Toruniu ;)
Posty: 2,789
mallow zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
ma moze ktos link do Opery 7.2 z java ale zadnej bety ani innej `dziwnej` wersji .. poprostu dobra Opere 7.2 z java
__________________
mallow jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 01.09.2003, 15:19   #33
Dobry Człowiek
 
Avatar użytkownika eloise
 
Data rejestracji: 30.07.2002
Lokalizacja: PolSKA
Posty: 840
eloise niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
potwierdzam - używajcie Opery (jeśli macie dużo wolnego ram-u, u mnie Opera v7 zjada 42 MB, IE ver 6.0 tylko 8MB)
__________________
I otrze z Ich oczu wszelką łzę, a śmierci już odtąd nie będzie.
eloise jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 01.09.2003, 15:32   #34
Team Member
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika MaciejT
 
Data rejestracji: 20.06.2000
Lokalizacja: Bydgoszcz
Posty: 1,952
MaciejT zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
u mnie java krzaczy opere (7.11 build2887), do javy uzywam ie6 lub n7

forum na operze i n działa LEPIEJ
__________________
Copyright (C) 2000-2011 MaciejT, All Rights Reserved
MaciejT jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 01.09.2003, 16:36   #35
OldBoy
 
Avatar użytkownika esem
 
Data rejestracji: 18.05.2002
Lokalizacja: Wrocław
Posty: 3,853
esem jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>esem jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
To jest temat dla administratora tego forum a nie dla forumowiczów.
Dochodzimy do paranoji: należy mieć 15 przeglądarek bo każda strona www, każde forum inaczej ogląda się w każdej przeglądarce. 8)
__________________
ASUS DRW-24B3LT
esem jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 01.09.2003, 19:33   #36
Kocham Paskudy, Świntuszę
 
Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>
 
Data rejestracji: 30.03.2002
Posty: 6,017
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
problem jest faktycznie dla administratora - i moge powiedziec ze staramy sie dojsc 'co' namieszal ('kto' juz wiemy) i odkrecic - ale to moze potrwac - to jest ejdnak bardzo duzy serwis...

narazie rada pomocnicza dot. Opery niektorym pomogla
__________________
2 * nec 20WGX2.. o mamo.. oczy za uszy
nie odpowiadam na pivy z pytaniami jak sie komus wlamac na mail [co za pomysl] i z prosba o pomoc w konfigu czegostam. te czasy sie skonczyly.
-Sid-The-Rat=> jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 01.09.2003, 19:48   #37
OldBoy
 
Avatar użytkownika esem
 
Data rejestracji: 18.05.2002
Lokalizacja: Wrocław
Posty: 3,853
esem jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>esem jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
-Sid-The-Rat=> napisał(a)
problem jest faktycznie dla administratora - i moge powiedziec ze staramy sie dojsc 'co' namieszal ('kto' juz wiemy) i odkrecic - ale to moze potrwac - to jest ejdnak bardzo duzy serwis...

narazie rada pomocnicza dot. Opery niektorym pomogla
I tak nie przejdę na Operę: jeszcze jedna zbędna przeglądarka - dla kolekcjonerów w sam raz. 8)
__________________
ASUS DRW-24B3LT
esem jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 01.09.2003, 19:55   #38
Kocham Paskudy, Świntuszę
 
Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>
 
Data rejestracji: 30.03.2002
Posty: 6,017
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
wiesz - twoj problem
__________________
2 * nec 20WGX2.. o mamo.. oczy za uszy
nie odpowiadam na pivy z pytaniami jak sie komus wlamac na mail [co za pomysl] i z prosba o pomoc w konfigu czegostam. te czasy sie skonczyly.
-Sid-The-Rat=> jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 01.09.2003, 21:14   #39
OldBoy
 
Avatar użytkownika esem
 
Data rejestracji: 18.05.2002
Lokalizacja: Wrocław
Posty: 3,853
esem jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>esem jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
-Sid-The-Rat=> napisał(a)
wiesz - twoj problem
Myślę, że nie mój: zacytuję Ciebie: jak ktoś mi prześle dokument w Wordzie 2003 a okaże się, że nie mam pieniędzy na program którym będę mógł odczytać ten dokument - to wywalę ten dokument do kosza.
Tak samo forumowicze zrobią z tym szanownym forum jak będzie się dalej ślimaczyć: popędź kota Administratorowi: niech weźmie się do roboty.
A rady z Operą: do operetki. 8)
__________________
ASUS DRW-24B3LT
esem jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 01.09.2003, 23:54   #40
Kocham Paskudy, Świntuszę
 
Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>
 
Data rejestracji: 30.03.2002
Posty: 6,017
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
owszem twoj - bo to ty nie widzisz forum
admin robi to co robi za darmo, dla wlasnej satysfakcji i poczucia dobrze wykonanej pracy - wie ze ejst problem i szuka zrodla ale to trwa - jest rada zastepcza - uzyj opery, problem zniknie - jesli jej nie stosujesz - TWOJ bol...

mam szczera nadzieje ze wiekszosc userow jednak poczeka az forum zadziala normalnie - robili tak juz wiele razy - bo to wierni userzy a i to forum jest wyjatkowo narowiste (teraz mamy juz pojecie czemu (raczej 'komu') tak jest - i jest szansa ze to byl ostatni taki wypadek)

a co do opery
to ze IE nie moge z systemu wywalic nie znaczy ze musze tego szajsu uzywac - zre sporo pamieci, jest niewygodny, niestabilny i brzydki - a nazywanie mnie kolekcjonerem oprogramowania klasyfikuje sie do operetki - bo jest smieszne
opera posiada ZNACZNIE wiecej funkcji, jest na biezaca ulepszana, i mimo ze nie wrzuca nic w system uruchamia sie tylko ulamki sekund wolniej niz IE (ktory przeciez caly czas siedzi w pamieci) - ktos kto to podwaza lub twierdzi ze IE jest lepsze nigdy nie uruchomil opery...
i uwazam ze bardzo duzo traci - ale to znowu JEGO biznes (tak samo biznes MS ktory tylko raczki zaciera... ale to tez nasza wina, nasza i naszego lenistwa)
__________________
2 * nec 20WGX2.. o mamo.. oczy za uszy
nie odpowiadam na pivy z pytaniami jak sie komus wlamac na mail [co za pomysl] i z prosba o pomoc w konfigu czegostam. te czasy sie skonczyly.
-Sid-The-Rat=> jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.09.2003, 07:16   #41
lub po prostu Paput
 
Avatar użytkownika paput2000
 
Data rejestracji: 07.03.2002
Lokalizacja: Wrocław
Posty: 1,551
paput2000 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
IE5.5 używam od dawna i uważam że jest to dobra przeglądarka, a co do Opery, to też od wielu lat próbowałem się na nią przesiąść lecz zawsze coś mi z nią wyskakiwało (źle wyświetlana strona, niedopasowanie szerokości, dziwne czcionki itd.). Próbowałem i próbowałem, ale zawsze wracałem do IE5.5. Być może przyzwyczajenie manualne też ma tu znaczenie, ale faktem jest iż większość stron jest zoptymalizowana pod najpopularniejsze przegladarki i czasami Opery tam brak.
__________________
pozdrawiam
paput2000@o2.pl8)
ZX Spectrum + Elektron TV
paput2000 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.09.2003, 08:12   #42
Kocham Paskudy, Świntuszę
 
Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>
 
Data rejestracji: 30.03.2002
Posty: 6,017
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
moze w tym rzecz ze probowales od 'wielu lat'...
wersja 7.2b8 jest dostepna - zapraszam http://snapshot.opera.com/windows/ow32enen720b8.exe

strony pod IE wygladaja lepiej bo IE dopuszcza niestandardowe znaczniki i pewne niekonsekwencje czy bledy w kodzie - czasem pomaga, czasem jest przeklenstwem
__________________
2 * nec 20WGX2.. o mamo.. oczy za uszy
nie odpowiadam na pivy z pytaniami jak sie komus wlamac na mail [co za pomysl] i z prosba o pomoc w konfigu czegostam. te czasy sie skonczyly.
-Sid-The-Rat=> jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.09.2003, 17:17   #43
Hit me if you can!
 
Avatar użytkownika _Neoo_
 
Data rejestracji: 27.05.2002
Lokalizacja: Stolp in Pomer
Posty: 525
_Neoo_ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
No to ja wszystkich zadziwię. U mnie jest zupełnie na odwrót niż u większości z was. W Operze 7.11 build 2887 nasze ukochane forum ślimaczy się, a w IE 6.0 działa wspaniale.
__________________
SajFaj.net | Hatak.pl | So say we all...

Polska strona o BSG | Napisy do serialów SF | Credo
_Neoo_ jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.09.2003, 18:23   #44
Jak może to pomoże
 
Data rejestracji: 02.02.2003
Lokalizacja: Toruń
Posty: 460
Wojtek Toruń zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
CIAPEK napisał(a)
fakt faktem coś się dzieje
....
A może to tylko w Toruniu zamula, hehehe
Mszczą się na nas za Radio ..... ^_^ ^_^ .

Dalej bez zmian a sprawdzam na modemie kablowym w domu i SDI w pracy.

-Sid-The-Rat=> Pozostane przy IE ( nie lubię nowinek ).

Masz rację że to mój problem - jednak poczekam aż forum zadziała normalnie.

Oby jak najszybciej.

Pozdrawiam
Wojtek Toruń jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.09.2003, 20:03   #45
____
 
Avatar użytkownika Misiek4
 
Data rejestracji: 26.05.2000
Lokalizacja: Tarnow
Posty: 1,725
Misiek4 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Misiek4 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Misiek4 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Witam

U mnie pod IE 6.02 forum chodzi jak zawsze. Za to Opera tragicznie i to mnie dziwi. W kazdym razie sprawdze co moze byc przyczyna. Na serwerze jedyne co bylo wymieniane to php. I pewnie tam tkwi diabel ukryty.

Pozdrawiam
Misiek4
Misiek4 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
TrackbacksWyłączone
PingbacksWyłączone
RefbacksWyłączone



Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:38.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO