![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Propozycje, sugestie, błędy forum Zauważyłeś błąd na forum lub serwisie a może masz jakąś sugestię? Podziel się tym z nami. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#31 | |
|
Zarejestrowany dla jaj
Data rejestracji: 25.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
, ale też mam takie odczucia
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#32 | ||
|
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Panowie o co te k***322;***243;tnie?
Reetou bardzo sumiennie wykonuje swoje obowi***261;zki i podwa***380;a***263; jego decyzje mo***380;e tylko Administracja forum a nie u***380;ytkownicy. Cytat:
Cytat:
Wracaj***261;c do dzia***322;***243;w technicznych. Tam nie b***281;dzie post***243;w o "dupie maryni". Ka***380;da taka wypowied***378; b***281;dzie kasowana. Do takich temat***243;w jest Offtopic. Tyle z mojej strony.
|
|
|
|
#33 | |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
jako admin, nigdy, w taki sposob, nie odwazylbym sie tak odpisac userowi - jaki by on nie byl powiem wiecej: takie postepowanie, a zaczyna sie zawsze od drobiazgow, jest dla mnie niedopuszczalne! I mod niestety musi sie tlumaczyc dlaczego! a raz nawet zaliczyl bana (MOD) na kilka dni, zeby mogl przemyslec postepowanie. Ciekawi mnie tylko, dlaczego ewidentne idiotyzmy wisza bez przeszkod, a w miare normalne posty sa usuwane. Z mojej strony EOT. Nie moj cyrk, nie moje malpy.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
dla mnie EOT |
|
|
|
|
|
|
#35 | ||
|
Użyszkodnik
Data rejestracji: 29.03.2001
![]() |
Na pewno nie ode mnie
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Po takim ataku (ja do Ciebie nic nie miałem, nie wiem po co się w ogóle udzieliłeś?) nie gadaj mi o docenianiu, odwiedzaniu, wkładzie, oraz o tym, czego niby nie możesz mi powiedzieć. Jeżeli jesteś poirytowany to wyłącznie dzięki śledzeniu tekstu jaki do Ciebie nie był kierowany Porozmawiać po takim podsumowaniu jak powyżej nie mamy o czym, a nieszczęsną bramkę GG proszę byś skasował, nową i obecną również - ja ją zrobiłem i chcę by została usunięta (prawa autorskie).Teraz przepraszam pozostałych za nietypowy styl wypowiedzi, ale musiałem się zniżyć do poziomu tekstu, który był do mnie kierowany. Pewnie zaraz wylecę za irytowanie władzy, ale cóż, bywa. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#36 | ||||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W tym wątku nie zauważyłeś? To mało? Proszę, inny:
Cytat:
Przepraszam, zapomniałem, że to Twój wyłączny patent: Cytat:
Cytat:
Dla mnie tym bardziej. |
||||
|
|
|
|
|
#37 | ||
|
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Skoro tak uważasz... Cytat:
Nie uważam się tutaj za władzę i nikogo nie usunąłem z forum, z powodów osobistych. Zapewniam Cię, że nie będziesz tą pierwszą osobą
|
||
|
|
|
|
|
#38 | ||
|
Użyszkodnik
![]() |
Cytat:
Co ciekawe, moje posty Ci przeszkadzają, a wszystkie inne o tym samym tonie jakoś nie. Ciekawe, wygląda na uczulenie. Gdyby nie Twój atak nie byłoby sprawy. Zatem pretensje wyłącznie do lustra ![]() Dziękuję. Niestety skłamałeś - strona istnieje i ma się dobrze: http://forum.cdrinfo.pl/add/bramka.php Cytat:
![]() Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#39 |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wiecie, Wy wszyscy - tu zwaśnieni, co?
Wrzućcie na luz i wpadnijcie do mnie na piwo Jest okazja, to zapraszam.Jakoś tak się składa, że akurat Was wszystkich lubię i sznuję. Z każdym z osobna i z wszystkimi razem tego pyfka w chęcią bym się napił. Również w realu
|
|
|
|
|
|
#40 | |||
|
Team Member
Zlotowicz
Cytat:
Cytat:
Jednak każdy interpretuje, jak chce. EOTCytat:
|
|||
|
|
|
|
|
#41 | |
|
forumholiczka
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#42 |
|
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
End of topic - koniec tematu
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Użyszkodnik
![]() |
Cytat:
Ostatnia rzecz to kasowanie - zapomniales o http://forum.cdrinfo.pl/add2/ ![]() Nie chodzi o przeszkadzanie a prawo autorskie do kodu. Za pierwszym razem zmieni***322;e***347; tylko akcj***281; po klikni***281;ciu ikony. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#44 | ||
|
Team Member
Zlotowicz
Cytat:
Bramka pochodzi stąd: http://www.gg.wha.la/jak.html Tekst licencji: Cytat:
|
||
|
|
|
|
|
#45 |
|
Użyszkodnik
![]() |
O ile nie ma tam moich modyfikacji w kodzie to OK.
B***261;d***378; radosnym naczelnym, wygra***322;e***347; i postawi***322;e***347; na swoim
|
|
![]() |
|
|