Powrót   Forum CDRinfo.pl > Sprawy administracyjne > Propozycje, sugestie, błędy forum

Propozycje, sugestie, błędy forum Zauważyłeś błąd na forum lub serwisie a może masz jakąś sugestię? Podziel się tym z nami.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 31.07.2005, 19:16   #286
Bartez
Team Member
Zlotowicz

Data rejestracji: 18.10.2002
Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez joujoujou
Oto i on:
http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...&postcount=248
A co do zacierania śladów, masz rację, to jest dobry powód na "anty".

Chyba nie ma wyjścia w tej sytuacji?
Tematy typu FAQ zostaną przeniesione do odpowiedniego działu typu FAQ i tam odpowiednie osoby dostaną prawa do ich edycji

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 31.07.2005, 19:18   #287
joujoujou
( o )( o )
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Dziękuję, to mi wystarczy.
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline  
Stary 31.07.2005, 23:12   #288
Ormianin
Komandor

Data rejestracji: 29.07.2002
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez Bartez
Podaj dobry powód Edycja jest możliwa 2h po napisaniu posta. Wydaje mi się, że jest to wystarczająco dużo czasu, żeby poprawić ewentualne literówki, coś zmienić itd. Edytowanie po tym czasie zostało wyłączone, bo zdarzają się przypadki, że ktoś coś napisał, obraził kogoś itd, a następnego dnia to edytował zacierając wszelkie ślady.

No tak... racja, racja... ale, mi osobiscie sie zdaza napisac posta "na szybko", na drugi dzien okazuje sie ze jego tresc jest jednak troche z bledami np. otr. albo literowki albo inne stylistyczne... chcialbym to poprawic... a w tej kwestii jest to juz nie mozliwe...
Stary 31.07.2005, 23:45   #289
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
A ja przyznam tu racje Bartezowi.
Uwazam ze wysylanie swojego posta na forum jest upublicznianiem swojego zdania i nalezy postarac sie zeby to dobrze wygladalo, szczegolnie elementarne zasady pisowni i ortografii. Rowniez kwestie obrazliwych wypowiedzi, ale to juz inna bajka bo powinny byc tepione przez modow/adminow serwisu. Ten co cos takiego popelnil niech przeprosi, a nie wyedytuje swoja kompromitujaca wypowiedz i zatrze slady.
Przeciez wielu ludzi bedzie to czytac, czasem zupelnie obcych ktorzy czegos szukali np poprzez google, moze niektorzy sie zdziwia ile linkow z google prowadzi na nasze forum.

Sam staram sie pisac jako tako, nie uzywam co prawda polskich ogonkow ale to nie o to chodzi. Zawsze przed wyslaniem posta czytam co splodzilem, rowniez po wyslaniu zerkam czy jest jak trzeba. Jesli ma sie 2 godziny na ewentualna edycje to uwazam ze jest w porzadku.
Inna sprawa ze zawsze mozna poprosic kogos z moderatorow zeby poprawil jakis tam lapsus ktory sie jednak zdarzyl, nie slyszalem zeby byly z tym problemy.
Stary 01.08.2005, 08:29   #290
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
dobry pomysl z zablokowaniem edita
czesto sie zdazalo ze ludzi edytowali chcac usunac kompromitujace wypowiedzi, poprawiali pytania po uzyskaniu odpowiedzi i w tym momencie osoba z dobrego serca zwracajaca uwage komus tam wygladala jakby sypnela "grzywka o beton"
popieram kolegow

co do mojego wczesniejszego problemu - zglupialem zupelnie
w domu mam ff i mi wiele zeczy z forum teraz nie dziala (o tylko z tego forum)
w pracu mam to samo ff (inny zestaw wtyk) i wsio dziala
popier...
nimal jest offline  
Stary 01.08.2005, 09:26   #291
TORQUE
rozpruwacz

Data rejestracji: 29.10.2004
TORQUE niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
@nimal Edit już działa Ale chyba jak się napisało post jako ostatni to wtedy da się edytować

Ostatnio zmieniany przez TORQUE : 01.08.2005 o godz. 09:35
TORQUE jest offline  
Stary 01.08.2005, 10:01   #292
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
wiem wiem, mi caly czas dziala
pisalem tylko, iz popirwam pomysl Barteza
moje problemy dotycza zas innych zeczy i tylko na jednym kompie...
nimal jest offline  
Stary 01.08.2005, 10:07   #293
Bartez
Team Member
Zlotowicz

Data rejestracji: 18.10.2002
Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez nimal
co do mojego wczesniejszego problemu - zglupialem zupelnie
w domu mam ff i mi wiele zeczy z forum teraz nie dziala (o tylko z tego forum)
w pracu mam to samo ff (inny zestaw wtyk) i wsio dziala
popier...
spróbuj pokombinować coś z java scriptem. Gdzieś mi się obiło o oczy, że po aktualizacji może to sprawiać problem.

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline  
Stary 01.08.2005, 10:14   #294
AssasinX
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 18.07.2005
AssasinX zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
U mnie jest ok
Microsoft Internet Explorer 6.0
Stary 01.08.2005, 12:24   #295
Weron
All Eyez On Me

Data rejestracji: 29.09.2001
Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Bartez
Wydaje mi się, że jest to wystarczająco dużo czasu, żeby poprawić ewentualne literówki, coś zmienić itd. Edytowanie po tym czasie zostało wyłączone, bo zdarzają się przypadki, że ktoś coś napisał, obraził kogoś itd, a następnego dnia to edytował zacierając wszelkie ślady.
No to jako ciekawostke moge podac, ze ostatnio poprawilem blad w swoim poscie po czasie trzech tygodni od chwili jego napisania.
Stary 01.08.2005, 23:01   #296
zick
.................

Data rejestracji: 15.10.2004
zick zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
nie wiem co się dzieje, ale fatalnie mi dziś działa forum
w porównaniu ślimak jest mistrzem sprintu
Stary 01.08.2005, 23:03   #297
Yarozelsky
Gość

strasznie dzis zmula :\

Stary 01.08.2005, 23:17   #298
zick
.................

Data rejestracji: 15.10.2004
zick zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Yarozelsky
strasznie dzis zmula :\
minutę, dwie jest

a za chwilę znowu kibel
Stary 01.08.2005, 23:32   #299
zene_k
Zarejestrowany dla jaj

Data rejestracji: 25.11.2004
zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
No i u mnie muł jak nic
Stary 02.08.2005, 01:12   #300
joujoujou
( o )( o )
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
A u mnie cacy śmiga, ale fakt, jak wszyscy ostro postowali po konkursie to muliło że aż strach.
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: