![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Propozycje, sugestie, błędy forum Zauważyłeś błąd na forum lub serwisie a może masz jakąś sugestię? Podziel się tym z nami. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
USER FRIENDLY?
Data rejestracji: 15.02.2004
![]() |
Cytat:
Piterniel dzięki. #edit Czołgista wszystkie inne strony wczytują się z szybkością adekwatną do szybkości łącza, którego używam problem jest tylko z cdrinfo.pl Wiem jak ta strona wczytywała się wcześniej i widzę jak wczytuje się teraz, (bez proxy) nie przesadzę jak napiszę, że jest dziesięć razy wolniej. Dlatego nikt tu nie robi z igły wideł tylko zgłąsza zaistniały problem i liczy na jego rozwiązanie. Wspólnie próbujemy wydedukować, co się popierdzieliło. pozdr. Ostatnio zmieniany przez *Vojtas* : 19.04.2005 o godz. 01:32 |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
Cytat:
'modernizacja' serwera też nic nie da, bo jestem bardziej niż pewny, że winny temu jest kod, zwalony kod a nie sprzęt ps. jak wyniki zbiórki? - bo coś temat umarł a szkoda, bo ciekawy był i pewnie dla wielu jeszcze jest
|
|
|
|
#3 |
|
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
U mnie wsio dziala szybko
|
|
|
|
|
#4 |
|
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
Dzieje się tak na linuxie/windowsie bez firewalla, w kazdej przegladarce
![]() U mnie tak: ![]() ![]() PS zna ktoś stronke w której podawało się adres strony, a ona liczyła czas otwierania się...??
Ostatnio zmieniany przez gallus : 18.04.2005 o godz. 19:00 |
|
|
|
|
#5 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Co do edytowania własnych postów, to jak próbuję to zrobić, to otwieranie się strony, zakładając, że w ogóle się uda, trwa kilka do kilkunastu minut.
|
|
#6 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja nadal nie wiem o co chodzi.
problemy były jak załoga grzebała. ja za problem uważam małe zacinanie się forum czzasami. (jak łącze mam czyste 640 neo) a może to być spowodowane dużą liczbą userów.... ale ogólnie śmiga. jak się tnie to wiem z jakiego powodu - download na poziomie 78KB/s
|
|
|
|
|
#7 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
Sam nie wiem, o co chodzi, bo teraz na przykład chodzi mi wszystko idealnie..
|
|
#8 |
|
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
hmm, to ciekawe, Piterniel polecił mi pewne proxy przez, które forum śmiga aż miło, coś (ktoś) blokuje chyba pewne ip...
ale dlaczego?
|
|
|
|
|
#9 |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja osobiscie jestem na Aster Warszawa, w domu zew. IP, w firmie wew. IP za wlasnym NATfirewallem i Barricada
![]() Na obu IP chodzi slabo, chodz obecnie lepiej. Juz nie ma takich zaciec.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
|
|
|
#10 |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
U mnie tez neo 640. Na proxy Pitera chodzi moze nie tyle szybciej w ogole, co szybciej doczytuje sie do konca stronki i nie ma tych przeskokow. Bez proxy to sie czekalo dlugo, w tym czasie czytajac przewijalo sie juz strone i nagle ten przeskok z powrotem ... no i szukanie miejsca w ktorym sie skonczylo.
Teraz to jest juz do zniesienia, ale i tak w najlepszych czasach bylo lepiej. Oczywiscie inne strony smigaja tak jak zwykle, to jest problem tylko z cdrinfo. PS Przynajmniej u mnie nie wyglada to az tak zle jak u Andrzejj9, gdyby tak bylo to uznalbym ze nie ma sensu czekac i poddalbym sie. |
|
|
|
|
#11 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.02.2003
![]() |
U mnie też chodzi fatalnie. Strona główna CDRinfo otwiera mi się 15 min forum podobnie.Teraz jestem na Firefox 1.03 IE chodzi tak samo. wszystkie inne stronki otwierają się bez problemów.Czy ktoś już znalazł wyjaśnienie tej sytuacji
![]()
|
|
|
|
|
#12 |
|
USER FRIENDLY?
Data rejestracji: 15.02.2004
![]() |
Ja jadę na radiówce (LAN) przy dobrych układach łapię sygnał z pięciu nadajników (na obrazku akurat trzy najmocniejsze).
pozdr. |
|
|
|
|
#13 |
|
Ismail Delivered
Data rejestracji: 29.08.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czy mi się wydaje, czy forum chodzi trochę lepiej
W końcu się strony ładują do końca
|
|
|
|
|
#14 |
|
Guru
Data rejestracji: 07.01.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
troszke, może tak - na tomiast napewno szybciej dostaje powiadomienia o prenumeracie
- nie nadązam czytać
|
|
|
#15 | |
|
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
Cytat:
Może w końcu coś się odetkało na łączach?
|
|
|
|
![]() |
|
|