![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Propozycje, sugestie, błędy forum Zauważyłeś błąd na forum lub serwisie a może masz jakąś sugestię? Podziel się tym z nami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
niezwykły
Data rejestracji: 07.02.2003
![]() |
Dziwne kolorowe kropki
Gdy po dłuższej przerwie wszedłem na forum w poście gdzie dałem kiedyś odpowiedź na kopercie była kropka niby nic dziwnego bo powinna być ale dlaczego była czerwona... olałem to na drugi dzień wchodzę kropki są zielone i to tak jaskrawo zielone
![]() Pyt. Tak jest u wszystkich ![]() 2Pyt.Czy to wina forum czy mojego kompa ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
wiec tak
kropki to moje dzielo zaznaczaja posty w ktorych sie wypowiadales - do tej pory byly czarne i nie rzucaly sie bardzo na galki oczne, teraz sa zieloniutkie - trenowalem wiele kolorow, stad min ten czerwony - ale po ilus problach zdecydowalem sie na ten jasnozarowiasty zielony - nie kluje w oczy zbytnio a kiedy jest potrzebny to odrazu widac jesli komus przeszkadza i uwaza ze jest za jasno - prosze o przeslanie mi tych ikonek w ich wersji - dodam ze TYLKO kropki wchodza w gre i JEDEN kolor - ciemniejszo zielony niestety zupelnie nie pasowal do reszty kolorystyki forum naciskam sobala zeby dodal info o tychh kropkach do legendy - ale nie moze znalesc na to czasu biedak - ale takie info tez zostanie dodane
![]() |
![]() |
#3 |
Guru
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Ten zielony kolor, to dobry pomysł. Od razu widać i nie męczy oczu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
niezwykły
Data rejestracji: 07.02.2003
![]() |
acha czyli wszystko w porządku. taki zielony może być choć mi osobiście bardziej ten czerwony odpowiadał.
albo dać zielony tylko mniej jaskrawy
![]() |
#5 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Z pewna niesmialoscia......
....nie mam widocznych, zadnych, kolorowych kropek! Sa tylko "stare" czarne kropki. Co wcale nie oznacza, ze cos mi to robi - po prostu stwierdzam fakt.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
odswiez cache przegladarki
![]() |
![]() |
#7 |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.06.2000
![]() |
hmm, dzis mam TYLKO czarne kropki a wczesniej mialem czarne i zielone rownoczesnie (przy innych tematach), dlatego dziwilem sie co jest grane
![]()
![]() |
#8 |
![]() |
jak to CZARNE? odsiwez cache przegladarki - ikony powinny miec zielona krope... przed chwila sciagnalem ikonki na zywca z cdrinfo i kropy sa...
ps. wylacz na chwil proxy - moze nie zauwazyli ze obrazki sie zmienily ![]()
![]() |
![]() |
|
|