Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Propozycje, sugestie, błędy forum (https://forum.cdrinfo.pl/f10/)
-   -   literatura (https://forum.cdrinfo.pl/f10/literatura-59273/)

Berion 02.12.2005 14:48

Cytat:

Napisany przez malaczarna
taka wlasnie byla propozycja @zuk4u a ja sie tylko pod nia podpisalam:)

Racja - nie doczytałem (btw: coś się ostatnio ze mną dzieje, to już trzeci raz)

:zawstydz:

malaczarna 02.12.2005 14:44

Cytat:

Napisany przez Berion
Od odrywania się od rzeczywistości mam konsole/PC i całą "bibliotekę wielu światów" :). TV nie oglądam (only wiadomości)...

Nie mówię, że książki są be, ale są mi skutecznie obrzydzone przez armię polonistek-fascynatek-#$%^&*...

@malaczarna
:D

Hmm... nie wiem czy dział by się cieszył dużym zainteresowaniem. Gdyby to odemnie zależało dopisałbym 'literatura' do 'film/muzyka'.

Zrobicie jak uważacie...

taka wlasnie byla propozycja @zuk4u a ja sie tylko pod nia podpisalam:)

nimal 02.12.2005 14:43

Cytat:

Napisany przez Berion
Gdyby to odemnie zależało dopisałbym 'literatura' do 'film/muzyka'.

popieram

Berion 02.12.2005 14:32

Cytat:

Napisany przez Kristoferros
Oooo... a dlaczego? Ja dopiero po studiach tak naprawdę wziąłem się za czytanie książek i odkryłem fascynujący świat, wspaniałe opowieści, oderwanie się od szarzyzny i telewizji...rewelacja!
:piwo:

Od odrywania się od rzeczywistości mam konsole/PC i całą "bibliotekę wielu światów" :). TV nie oglądam (only wiadomości)...

Nie mówię, że książki są be, ale są mi skutecznie obrzydzone przez armię polonistek-fascynatek-#$%^&*...

@malaczarna

Hmm... nie wiem czy dział by się cieszył dużym zainteresowaniem. Gdyby to odemnie zależało dopisałbym 'literatura' do 'film/muzyka'.

Zrobicie jak uważacie...

Kris 02.12.2005 11:28

Cytat:

Napisany przez Berion
Osobiście mam 'książkowstręt' (chyba, że napisał ją Steven Hawking)

Oooo... a dlaczego? Ja dopiero po studiach tak naprawdę wziąłem się za czytanie książek i odkryłem fascynujący świat, wspaniałe opowieści, oderwanie się od szarzyzny i telewizji...rewelacja!
:piwo:

malaczarna 02.12.2005 11:10

Cytat:

Napisany przez Berion

:) i juz bys mial sie gdzie tym podzielic:),gdyby byl odpowiedni dzial:)

Berion 02.12.2005 00:20

Cytat:

zgadzam sie:) i podpisuje pod tym:)
chociaz niestety malo kto czyta ksiazki:(, a moze dzieki temu by ktos sie skusil:) :piwo:

malaczarna 01.12.2005 21:42

Cytat:

Napisany przez Desden
Obowiązkowo komiksy :D

Ty sobie zartujesz, a ja powaznie mowie o tym aby byla literatura

Desden 01.12.2005 21:31

Obowiązkowo komiksy :D

malaczarna 01.12.2005 15:03

Cytat:

Napisany przez nimal
oj, malaczarna, studentka sie chyba nie bylo... || nie wiesz co to literatura? calodobowe bibliteki do ktorych sie chodzi, jak literatura sie w domu skonczy? i moje ulubione - rekopisy! niezwykle niebezpieczne, bo tanie i czasem jak sie czlowiek zaczyta to az sie sciemnia! ||
najbardziej jednak preferuje literature zachodnia - kilkuletnia brytyjska lub grecka z piecioma gwaizdkami na okladce

:) zaczailam o co chodzi @prometeuszowi:) i "Pana Tadeusza" np."czytalam":) :piwo:
a studentka bylam ok.roku :)

a serio to temat literatury, uwazam ze nie jest zlym pomyslem:)(mowie o ksiazkach z kartkami, a nie z plynami:)). ja lubie czytac:)

nimal 01.12.2005 10:28

oj, malaczarna, studentka sie chyba nie bylo... || nie wiesz co to literatura? calodobowe bibliteki do ktorych sie chodzi, jak literatura sie w domu skonczy? i moje ulubione - rekopisy! niezwykle niebezpieczne, bo tanie i czasem jak sie czlowiek zaczyta to az sie sciemnia! ||
najbardziej jednak preferuje literature zachodnia - kilkuletnia brytyjska lub grecka z piecioma gwaizdkami na okladce

Kris 01.12.2005 10:14

Podpisuję się pod tym 'oboma ręcyma' ;)

Dobry pomysł :spoko:

malaczarna 30.11.2005 16:19

Cytat:

Napisany przez prometeusz
Oj kziążek to dużo czytamy ale w innym topicu || link

a gdzie tam cos o ksiazkach??? bo chyba przegapilam:)

prometeusz 30.11.2005 16:17

Cytat:

chociaz niestety malo kto czyta ksiazki:(, a moze dzieki temu by ktos sie skusil:) :piwo:

Oj kziążek to dużo czytamy ale w innym topicu || link

malaczarna 30.11.2005 16:14

Cytat:

Napisany przez zuk4u
witam!
proponuje zeby do dzialu film i muzyka dolaczyc literature (film,muzyka i literatura) bo zapewne kazdy z nas ma taka ksiazke(i) ktora podoba mu sie bardziej niz inne a w takim dziale moglby sie podzielic z innymi z wrazeniami z danej ksiazki(ek) itd..

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:07.