![]() |
Cytat:
:zawstydz: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie mówię, że książki są be, ale są mi skutecznie obrzydzone przez armię polonistek-fascynatek-#$%^&*... @malaczarna :D Hmm... nie wiem czy dział by się cieszył dużym zainteresowaniem. Gdyby to odemnie zależało dopisałbym 'literatura' do 'film/muzyka'. Zrobicie jak uważacie... |
Cytat:
Oooo... a dlaczego? Ja dopiero po studiach tak naprawdę wziąłem się za czytanie książek i odkryłem fascynujący świat, wspaniałe opowieści, oderwanie się od szarzyzny i telewizji...rewelacja! :piwo: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Obowiązkowo komiksy :D
|
Cytat:
a studentka bylam ok.roku :) a serio to temat literatury, uwazam ze nie jest zlym pomyslem:)(mowie o ksiazkach z kartkami, a nie z plynami:)). ja lubie czytac:) |
oj, malaczarna, studentka sie chyba nie bylo... || nie wiesz co to literatura? calodobowe bibliteki do ktorych sie chodzi, jak literatura sie w domu skonczy? i moje ulubione - rekopisy! niezwykle niebezpieczne, bo tanie i czasem jak sie czlowiek zaczyta to az sie sciemnia! ||
najbardziej jednak preferuje literature zachodnia - kilkuletnia brytyjska lub grecka z piecioma gwaizdkami na okladce :D |
Podpisuję się pod tym 'oboma ręcyma' ;)
Dobry pomysł :spoko: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
chociaz niestety malo kto czyta ksiazki:(, a moze dzieki temu by ktos sie skusil:) :piwo: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:07. |