![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Propozycje, sugestie, błędy forum Zauważyłeś błąd na forum lub serwisie a może masz jakąś sugestię? Podziel się tym z nami. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
dzisiaj poszlo
z konta kumpla przez internet bo bezplatny na miare moich mozliwosci niestety
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.10.2003
![]() |
Ja też przed chwilą dorzuciłem grosik.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W pierwszym poście kolejna aktualizacja listy osób i stanu, jaki jest na chwilę obecną. A jest już... 1 237,60 PLN !! Nie spodziewaliśmy się takiego odzewu z Waszej strony i ponownie w imieniu całej ekipy CDRinfo.pl bardzo dziękuję wszystkim
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
![]() ![]() |
czas i na moje trzy grosze
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Guru
Data rejestracji: 31.08.2003
![]() |
Cytat:
Tak trzmac chłopaki, robimy to w końcu dla siebie... Każdy z nas będzie teraz udziałowcem...
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
@czolgista - nie popieram... dlaczego? a co z ludzmi ktorzy nie beda placic? darmozjady czy podzial na lepszych (placacych) i gorszych (reszte) ? a co z goscmi? zamknelibysmy sie wtedy we wlasnej, glownej grupie
ten pomysl nie wypalil na zadnym ze znanych mi for wlasnie ze wzgledow wymienionych powyzej chyba ze ktos wie jak to zalatwic zeby wszyscy byli zadowoleni poza tym czy znalezienie sponsora (np. producenta plyt cd) jest takie trudne? wkoncu chyba CDRInfo sie liczy na "rynku"? widac to np. po sondzie "komputer swiata|"
Ostatnio zmieniany przez Predi : 03.03.2005 o godz. 21:09 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
dupa a nie
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.08.2004
![]() ![]() |
@Predi, PIOTR34 , joujoujou
Trochę źle zostałem zrozumiany przez Was, Mnie nie chodziło o SMS-y czy też podział na lepszych i gorszych , Tylko tak sobie głośno pomyślałem że skoro ja (bo akurat mogę) się zadeklarować z takkim wsparciem to może jest tutaj kilka osób które zupełnie bezinteresownie mogą się złożyć na lepsze funkcjonowanie CDRinfo + forum. Podkreślam BEZINTERESOWNIE , po prostu dobra wola i to wszystko, bez oczekiwania na rewanż. Bo jeśli tutaj jest kilka-kilkanaście osób co podobnie myślą i mogą , to wyszło by to na korzyść wszystkim wielbicielom CDRinfo, i tyle. Ja nigdy nie wpadłbym na stwierdzenie "darmozjady" jakiego użył Predi ( nie gniewaj się) I dlatego pisałem że jak ktoś myśli podobnie to na priv by szumu z tego nie robić i nie urazić nikogo , a serwisowi pomóc. W/g mojej myśli to by było wsparcie od tych co mogą , od serca, a ban niech będzie równy dla wszystkich !
|
|
|
#8 | |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
prawie to samo, co ty
|
|
|
|
|
#9 | |
|
dupa a nie
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.08.2004
![]() ![]() |
Cytat:
Jednak nie odznaczyłeś co do kogo , czytelnie.
|
|
|
|
#10 |
|
Dobre muchy nie są złe...
Data rejestracji: 12.12.2004
![]() |
Tak jak obiecalem, coś tam po dziesiątym na PKO wyslałem,
Niestety nie za wiele, ale przecież pomogą inni przyjaciele. Bartek serwer zmoduje, chyba nic nie zepsuje? I w ten sposób nastąpi koniec forum martwicy, A stronki będą się otwierać z prędkością blyskawicy! Ps.Poety to ze mnie pewnie nie będzie!
Benq DW-1640 (BSRB), Liteon LH-18A1H (HL09), Liteon SOHR-5238S (S09), Liteon - i po co przepłacać ... Ostatnio zmieniany przez karel48 : 12.03.2005 o godz. 16:36 |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Dobre muchy nie są złe...
Data rejestracji: 12.12.2004
![]() |
Cytat:
No cóż - ja nie mogę ale gorszy się czuć nie będę a zadowolony napewno tak ![]() Ps. Sorry za ten drugi post
|
|
|
|
#12 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Myślę, że trochę za daleko w tym momencie zmierza ta dyskusja.. Pozostańmy chwilowo przy tej zbiórce, która właśnie trwa i zajmijmy się najważniejszymi rzeczami, czyli wymianą dysków. Co do regularnych płatności to mam pewnie wątpliwości, bo dla mnie jest to kolejne comiesięczne obciążenie. Nie twierdzę, że to musi być duży wydatek, bo i pewnie 10 złotych płacone przez kilka osób, co miesiąc byłoby jakąś pomocą finansową, ale generalnie nie widzi mi się coś takiego... Oczywiście, jeżeli okoliczności będą takie, że nad takim rozwiązaniem trzeba się będzie zastanowić, to możecie na mnie liczyć, ale generalnie pomysł taki podoba mi się raczej średnio.
|
|
|
#13 |
|
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zgodzę się z przedmówcą. Wolę oglądać flashowe panienki na cdrinfo zamiast płacić comiesięczny "abonament".
Jeśli już ktoś by o tym myślał, to IMHO tylko jako wpłatę raz na rok. Jak każdy (lub większość) wpłaciłby 10 zł raz w roku, to przy pewnej ilości zarejestrowanych osób (nie mówię, że wszyscy by zaraz zapłacili, pewnie część by zrezygnowała dla zasady), na pewno starczyłoby na co roczną modernizację serwera. PS. Jak sobie z tym radzą inne serwisy? Pozdrawiam, |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.10.2003
![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Guru
Data rejestracji: 31.08.2003
![]() |
Doszukujecie się w tym temacie jakieś sensacji. Kto może to wpłacił, kto nie - to nie. Po co to roztrząsac? Miałem to dałem, mogę da więcej bo mogę se na to pozwolic. W czym problem widzicie ?Nikt nikogo nie zmusza!
|
|
|
|
![]() |
|
|