![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Propozycje, sugestie, błędy forum Zauważyłeś błąd na forum lub serwisie a może masz jakąś sugestię? Podziel się tym z nami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prosba do modow-adminow forum
Zauwazylem kolejny zamkniety topic, rozumiem ze ze wzgledow regulaminowych i wszystko OK. Jednak mimo jego zamkniecia toczy sie tam dyskusja, w zwiazku z czym mam pytanie. Skoro topic nie jest otwarty dla innych, to czy nie mozna takich spraw wyjasniac na priva? Byly juz w przeszlosci takie sytuacje i wydaje mi sie ze w dobrym tonie jest nie wykorzystywac swoich uprawnien i nie dopisywac sie do zamknietych tematow skoro inni tego nie moga....no albo temat na powrot otworzyc.
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
szkoda ze nie zwrociles uwagi na tresc dyskusji jaka sie tam toczyla -bo nie byla to dyskusja prywatna
post polecial zeby nie robic wiecej takich klopotow
![]() |
![]() |
#3 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Owszem zwrocilem, chodzilo o te bitmapy i ich wielkosc jako zalacznika itd. Zgadzam sie ze co niektorzy moga tego nie wiedziec, ale wystarczylo wyedytowac wczesniejszy post i dopisac te informacje. Mnie chodzilo jedynie o to ze temat zamkniety powinien takim zostac albo go usunac jako nieregulaminowy, zwykla klarownosc zasad nic wiecej. "Wadza musi czuc co mysla doly" hehe tak mi sie teraz haslo z przeszlosci przypomnialo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.06.2002
![]() |
Co wolno wojewodzie,to nie Tobie -Grzeniu8)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
jakbym zmodyfikowal czyis post to by byla burda, jak dopisalem nowy to jest burda - wniosek? nei przejmowac sie
efektem tej dyskusji ktora tak klula w oczy jest to ze bmp'ow juz zamieszczac nie mozna - szkoda ze ludzie nie wiedza dlaczego a komentarz powyzszy pozostawie bez komentarza
![]() |
![]() |
|
|