![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Propozycje, sugestie, błędy forum Zauważyłeś błąd na forum lub serwisie a może masz jakąś sugestię? Podziel się tym z nami. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
nadal nie moge zapisac id tlena, testowalem tez pola dla icq - tez sie nie da, yahoo - da sie
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
____
![]() Data rejestracji: 26.05.2000
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Pozdrawiam Misiek4 |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
The Division Bell
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Tam na dole gdzie jest zaznaczone na której stronie jesteśmy nie jest potrzebna kursywa i te nawiasy. Wystarczy, że jest zmienione tło. Chociaż można jeszcze pogrubić numer bierzącej strony.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
jeden plus - mojego stylu jednak ktos uzywal
![]() nawet nie wiecie chlopaki jak mnie to cieszy
|
|
|
|
#5 |
|
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Mnie w tej chwili chyba brakuje naibardziej pełnego profesionalnego polskiego tłumaczenia (i koloru żółtego) ale jak wiekszośc jest to pewnie kwestią czasu.
Jak klikam na "Szybka odpowiedz" to dany cytat w tagach QUOTE powinien też pojawić na samym dole w oknie "Szybka odpowiedź". W danym poście przy danych użytkownikch info o liczbie postów powinno być na samym dole a nie odrazu pod "Lokalizacją" Podobnie sprawa dotyczy podpisów w poscie i informacją o ostatniej edycji posta - powinny być na samym dole a nie zaraz po tekście posta. Totyczy to tylko sytuacji gdy wypowiedz jest bardzo krótka. Jeżeli post składa się z kilku stron to aktualna strona powinna być wyróżniona dodatkowo jakimś kolorowym obramowaniem (np. żóltym ) a nie tylko kursywąJeżeli chodzi o oznaczenia dyskusji w których brano udział to wydaje mi się, że ta kropka powinna być koloru zielonego a nie czarnego. Zielony bardziej rzuca się w oczy. Kalendarz oraz lista użytkowników powinny być w Szybkich linkach. Rozwijane menu Ustawienia. Link do "Zaznacz wszystkie linki w tym forum jako przeczytane" powinien być zaraz obok "Nowe posty" a nie w "Szybkich linkach" Proponuje zrezygnować z napisu "Przyklejone" a w zamian zmienić kolor czcionki tytułowej na taki jakim był pisany ten napis Przyklejone. Ta ikonka obok niech zostanie. Zreygnujcie z napisu "Przeniesiono" w zamian niech z prawej strtony pojawia sie ikonka informująca o tym, np. jakaś strzaka. Na stronie głownej kolor tematu i kolor użytkownika jest taki sam i się zlewa. Jeżeli dany użytkownik jest dostępny i widnieje na liście kumpli to ten plusik przy jego nazwie powinien byc innego koloru tak żeby rzucał się w oczy. Nailepiej jakby zamias tego plusika nazwa użytkownika była innego koloru. Ufff
|
|
|
|
#6 |
|
tranceaddict
Data rejestracji: 12.05.2003
![]() |
teraz ta czcionka fajna.
jeszcze gdyby sie dalo to bym ta kolejnosc zmienil, z takiej Thread | Thread Starter | Last Post | Replies | Views na taka Thread |Thread Starter| Replies |Views| Last Post |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Indywidualista
Data rejestracji: 16.08.2002
![]() |
/
\aster ... popieram!No i widzę, że nareszcie ślicznie widać numerowanie stron, zmiane w SZYBKIEJ ODPOWIEDZI, przyciski ODPOWIEDZ ... Teraz tylko na dole strony jest za ciemno, rozjasnijcie tam info (KONTAKT, ARCHIWUM itd.) Oczywiście czekam na kolejne zmiany! BTW: Dodajcie kolor żółty i ubarwcie ikony postów ![]() Za zimne teraz są, poprzednie (żółciutkie) były ciekawsze ...
[ Miłego dnia. Matteo (You have to see it for yourself ...) /// [ ASUS A8N-SLI DEL nF4 | AMD Athlon64 3200+ | 2GB GEIL RAM | GF Gainward 6600GT | WindowsXP (SP2) /// [ DVDRW LG SuperMulti 16x | CDRW Lite-On 40x | Samsung SpinPoint 250GB SATA | LG StudioWorks 700S /// |
|
|
|
|
|
#8 |
|
CDRinfo VIP
![]() |
zaczyna to coraz ladniej wygladac, juz sie praktycznie przyzwyczailem
![]() zmiany ladnie postepuja i oby tak dalej ![]() ps. ponownie zglaszam problem z zapisaniem w profilu id tlena, pracujecie w ogole nad tym?
...yea-ea-ea-ah, yea-ea, I feel hardcore yea-ea-ea-ah, yea-ea, always hardcore... The firmware page - stronka z BIOSami do napędów optycznych Ostatnio zmieniany przez Y@nkee_PL : 22.02.2004 o godz. 20:35 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Rzeczywiście robi się coraz ładniej.
Już się chyba przyzwyczaiłem do nowej wersji ![]() Ale jakoś nadaltęsknie do żóltego koloru
|
|
|
|
#10 |
|
Guru
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
czy mi ste zdaje czy to forum dziala wolniej? przynajmniej u mnie na operze (na 2 kompach) dziala wolniej niz to stare forum.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
CDRinfo VIP
![]() |
dajcie moze teleport wyzej, tak zeby byl na rowni z pozycja 'Twoje uprawnienia'
![]() aha... no i jeszcze ta pomniejszona czcionka, ale teraz dodatkowo w podgladzie odpowiedzi, wyrownajcie to jesli mozna
|
|
|
#12 |
|
Indywidualista
Data rejestracji: 16.08.2002
![]() |
Hmnnn, tak sobie patrze na to przeniesione "info" o aktualnym stanie
usera na forum i ikonki komunikatorów ... nie lepiej je kopnać w lewo? ![]() Tak pod wypowiedzią (nie tam gdzie były pierwotnie!)
[ Miłego dnia. Matteo (You have to see it for yourself ...) /// [ ASUS A8N-SLI DEL nF4 | AMD Athlon64 3200+ | 2GB GEIL RAM | GF Gainward 6600GT | WindowsXP (SP2) /// [ DVDRW LG SuperMulti 16x | CDRW Lite-On 40x | Samsung SpinPoint 250GB SATA | LG StudioWorks 700S /// |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
____
![]() Data rejestracji: 26.05.2000
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Pozdrawiam Misiek4 |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
The Division Bell
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
A mnie tam się podoba - jakoś dziwnie jak wszedłem tu po zmianach stwierdziłem, że mi się kontrast w monitorze polepszył, albo w okularach.
O nawet emotionki bez problemu można wstawiać - cała reszta jest kwestią dopracowania. |
|
|
|
![]() |
|
|