![]() |
Cytat:
Pozdrawiam Misiek4 |
Obok listy stron (tak u gory jak i na dole) byla nowa funkcja "idz do strony nr" i miejsce na wpisanie nr strony z klawiatury. Teraz tego nie ma. Mozna to przywrocic?
Edycja "w locie" tez zniknela, a byla to fajna nowa funkcja. Kolor czcionki adminow moglby wrocic na ten prawie czarny. Ten niebiesko-granatowy jest ni w 5 ni w 9. Emotki po prawej strony (teraz w momencie edycji posta) sa nieklikalne. Tzn sa, ale kliknac na nich nie mozna. Gdzie moja plakietka admina? :> |
Cytat:
Pozdrawiam Misiek4 |
Cytat:
Co do rangi (niektórym znikła) to :hmm: znowu jakieś czary :czar: :hmm: |
Cytat:
Chcę tylko poinformować ,że w IE (zaryzykowałem ;) ) działa mi to co w FF nie działa. Może zrobię backup profilu i zainstaluje jeszcze raz FF. ===EDIT=== Pomimo reinstalki FF (tylko nie wiem czemu zapisane są wszystkie profile itd.) dalej nie działa. ===EDIT2=== Kolejny edit. Juz działa. Wyczyściłem wszystkie ciacha i pamięć podręczną. I działa. :piwo: |
Cytat:
Pozdrawiam Misiek4 |
Cytat:
|
http://img357.imageshack.us/img357/6108/black1rf.png
Nic pilnego, tak z ciekawości zapytam: Misiek4 gdzie zgubiłeś plakietkę Admin i dlaczego jesteś czarny ? :) |
Albo mi przez 2 dni strasznie wzrok poleciał, albo czcionka w wiadomościach (style cdrinfo i cdrinfo hi-res) jest jaśniejsza, mniej kontrastowa niż wcześniej.
Można ją trochę przyciemnić? |
Cytat:
Dla nas ta wersja te***380; jest nowa, wcze***347;niej nie mia***322;em okazji si***281; przyjrze***263;, jak to wygl***261;da i r***243;wnie***380; potrzebujemy troch***281; czasu na dotarcie wszystkiego. Tak wi***281;c w imieniu za***322;ogi prosz***281; o wyrozumia***322;o***347;***263; :) |
ja jestem jak zwykle jaki***347; niefartowny....nap***281;dy mi prawie nie padaj***261;, jak dzia***322;aj***261; to ok, jak co***347; to zaraz dobrze................................i forum na Operze i IE te***380; dobrze....na FF za ma***322;o patrzy***322;em.
:P |
Cytat:
|
Mówie co mi nie działa ma chcę żeby działało (jak każdy zresztą). A jeżeli chcecie sobie pisac kody do jakiś gier to uważam że najlepszy do tego jest dział Gry.
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
edit: dobra :D już jest wyczyściłem wszystko w Fire Foxie i działa:D sory za zamieszanie ale miałem coś takiego jak na obrazku edit2: :wow: jakie teraz jest rozbudowane okno załaczników podane dopuszczalne rozmiary dla danych plików |
Cytat:
Cytat:
A to ^ ciekawe MANA zawsze miała kolor niebieski a w polsce POTION OF MANA ma fioletowy :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:25. |