Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Propozycje, sugestie, błędy forum (https://forum.cdrinfo.pl/f10/)
-   -   Nowa wersja forum (https://forum.cdrinfo.pl/f10/nowa-wersja-forum-63663/)

Czołgista 09.05.2006 22:01

Ilość załączników: 1
Może i to głupie , ale dla czego zawsze wyświetlam się jako pierwszy ?

Prezesik 01.05.2006 15:30

Cytat:

Napisany przez VIZZARD
To, że się mylisz co do prenumeraty - zostaje ci wybaczone, bo tego akurat możesz nie wiedzieć

Ale co masz na myśli pisząc: OBOJE? ???

Czy chodzi ci o te instrumenty muzyczne czy raczej sugerujesz, że jeden z nas jest kobietą? :>

:ysz:

:) dopiero teraz zwróciłem uwagę na to. robię wiele rzeczy w biegu i stąd ten błąd.. oczywiście miałem na myśli to, że OBAJ się mylicie :) piwo na przeprosiny :piwo: :piwo:

VIZZARD 01.05.2006 14:20

Cytat:

Napisany przez Prezesik
Wybaczcie, ale oboje nie macie racji. To u mnie tak sie dzieje jak napisałeś i błąd leży po mojej stronie :)

To, że się mylisz co do prenumeraty - zostaje ci wybaczone, bo tego akurat możesz nie wiedzieć

Ale co masz na myśli pisząc: OBOJE? ???

Czy chodzi ci o te instrumenty muzyczne czy raczej sugerujesz, że jeden z nas jest kobietą? :>

Prezesik 01.05.2006 14:09

Cytat:

Napisany przez VIZZARD
Ależ nie!

Śmiem jednak twierdzić, że raczej po mojej :taktak:

:D

Wybaczcie, ale oboje nie macie racji. To u mnie tak sie dzieje jak napisałeś i błąd leży po mojej stronie :)

VIZZARD 01.05.2006 14:02

Cytat:

Napisany przez joujoujou
Mylisz się, błąd jest po mojej stronie, bo to u mnie właśnie tak się też dzieje. :D

:mruga:

Ależ nie!

Śmiem jednak twierdzić, że raczej po mojej :taktak:

:D

joujoujou 01.05.2006 13:54

Cytat:

Napisany przez VIZZARD
[...]

Oczywiście jak zawsze błąd jest po mojej stronie... :>

:czar:

Mylisz się, błąd jest po mojej stronie, bo to u mnie właśnie tak się też dzieje. :D

:mruga:

VIZZARD 01.05.2006 13:05

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Mam pytanie odnośnie prenumeraty dyskusji, bo jest coś, z czym nie mogę sobie poradzić. Obecnie mam tak, że o części dyskusji dostaję powiadomienie na mail, o części tylko w panelu kontrolnym, a o części w ogóle. Chciałbym to ujednolicić tak, żeby powiadomienia były tylko w panelu, ale o wszystkich dyskusjach.

Próbowałem zaznaczyć w zaprenumerowanych dyskusjach wszystkie, żeby zaznaczyć opcję powiadamiania bez wiadomości na email, ale zaznacza się chyba tylko pierwsza strona. Jak zrobić, żeby zaznaczyć wszystkie dyskusje?

I czy to w ogóle jest właściwy sposób, żeby zrobić to, co chcę?

Z prenumeratą dyskusji po zaaplikowaniu nowej wersji forum u mnie to norma

Tak jak mówisz :czytaj:

Powiadomienia przychodzą jak chcą, kiedy chcą a nierzadko nawet wcale nie chcą :nieee:

Oczywiście jak zawsze błąd jest po mojej stronie... :>

:czar:

andrzejj9 30.04.2006 08:46

Mam pytanie odno***347;nie prenumeraty dyskusji, bo jest co***347;, z czym nie mog***281; sobie poradzi***263;. Obecnie mam tak, ***380;e o cz***281;***347;ci dyskusji dostaj***281; powiadomienie na mail, o cz***281;***347;ci tylko w panelu kontrolnym, a o cz***281;***347;ci w og***243;le. Chcia***322;bym to ujednolici***263; tak, ***380;eby powiadomienia by***322;y tylko w panelu, ale o wszystkich dyskusjach.

Pr***243;bowa***322;em zaznaczy***263; w zaprenumerowanych dyskusjach wszystkie, ***380;eby zaznaczy***263; opcj***281; powiadamiania bez wiadomo***347;ci na email, ale zaznacza si***281; chyba tylko pierwsza strona. Jak zrobi***263;, ***380;eby zaznaczy***263; wszystkie dyskusje?

I czy to w og***243;le jest w***322;a***347;ciwy spos***243;b, ***380;eby zrobi***263; to, co chc***281;?

Czołgista 26.04.2006 23:47

Moje problemy z emotkami zniknęły jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki :)
czary ? czy może ktoś się przejął moim probemem ?

Mam kolejny , w zasadzie już o tym mogłem napisać przy problemie z emotami
ale nie mam sumienia zasypywać szanowną administrację gradem uwag :nie:

"Nowe Posty" nie są takie nowe jeśli się kliknie na "Nowe Posty" ,
a jak się zrobi "przybornik" ---> "Dzisiejsze posty" to wszystko jest OK.
Przeglądarka Mozilla.

Bartez 23.04.2006 14:41

Cytat:

Napisany przez @ndy
Witam, czy jest możliwe dorobienie dla stylu ciemnego forum szybkiej edycji posta?

Dorobimy.

andy 23.04.2006 14:34

Witam, czy jest mo***380;liwe dorobienie dla stylu ciemnego forum szybkiej edycji posta?

Yarozelsky 05.04.2006 23:59

Jak wchodzę na forum i klikam "nowe posty" to jako pierwsze wyswietla mi :
Cytat:

Poniższe tematy nie zawierają nowych postów od czasu Twojej ostatniej wizyty jednak są tam posty, których jeszcze nie czytałeś.
mimo tego że tematy zawierają nowe posty i napewno ich nie czytałem ,ale jak po chwili odswieże to od tego momentu [tej minuty w której odswieże :P]pojawiaja mi sie tematy z nowymi postami.
A jako godzine ostatniej mojej wizyty na forum pokazuje mi godzine w której teraz wszedłem na forum.Niewiem może to ja mam cos pokrecone.

VIZZARD 05.04.2006 13:15

Cytat:

Napisany przez grzeniu
Z tym powiadaniem to jest prawda.....

Tak troche z innej beczki. Nie wiem czy zauwazyles @Vizzard - ale teraz jak wysylasz do kogos pw, to nie musisz klikac na pytanie czy chcesz potwierdzenia. Niby mala rzecz, a mnie cieszy :)

Zauważyłem :mruga:

prometeusz 05.04.2006 13:06

Cytat:

Napisany przez VIZZARD
To i ja swoje trzy grosze:

O ile przed modernizacją powiadamianie o nowych postach na email działało szybko i sprawnie

O tyle teraz nie wiem czy można mówić o jakimkolwiek powiadamianiu

Do niektórych dyskusji powiadomienia przychodzić potrafią nawet na drugi dzień

A do niektórych nawet nie potrafią w ogóle :nieee:

albo cos sie od twojego postu zmienilo bo otrzymuje teraz co 2-3 min od pojawienia sie, albo zadzialalo takie cos:fiu::
wszedlem do zaprenumerowane dyskusje i zafajkowalem powiadomienia( za jednym zaznaczeniem wszystkie) - co prawda potem jak jeszcze raz sie w to wchodzi to znow jest odchaczone, ale przynajmniej mam szybko.
Powiedzial bym nawet ze teraz mi to do...la ale nie chce isc na przymusowy urlop:D

grzeniu 05.04.2006 12:30

Z tym powiadaniem to jest prawda.....

Tak troche z innej beczki. Nie wiem czy zauwazyles @Vizzard - ale teraz jak wysylasz do kogos pw, to nie musisz klikac na pytanie czy chcesz potwierdzenia. Niby mala rzecz, a mnie cieszy :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:23.