![]() |
Ilość załączników: 1
Może i to głupie , ale dla czego zawsze wyświetlam się jako pierwszy ?
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale co masz na myśli pisząc: OBOJE? ??? Czy chodzi ci o te instrumenty muzyczne czy raczej sugerujesz, że jeden z nas jest kobietą? :> :ysz: |
Cytat:
|
Cytat:
Śmiem jednak twierdzić, że raczej po mojej :taktak: :D |
Cytat:
:mruga: |
Cytat:
Tak jak mówisz :czytaj: Powiadomienia przychodzą jak chcą, kiedy chcą a nierzadko nawet wcale nie chcą :nieee: Oczywiście jak zawsze błąd jest po mojej stronie... :> :czar: |
Mam pytanie odno***347;nie prenumeraty dyskusji, bo jest co***347;, z czym nie mog***281; sobie poradzi***263;. Obecnie mam tak, ***380;e o cz***281;***347;ci dyskusji dostaj***281; powiadomienie na mail, o cz***281;***347;ci tylko w panelu kontrolnym, a o cz***281;***347;ci w og***243;le. Chcia***322;bym to ujednolici***263; tak, ***380;eby powiadomienia by***322;y tylko w panelu, ale o wszystkich dyskusjach.
Pr***243;bowa***322;em zaznaczy***263; w zaprenumerowanych dyskusjach wszystkie, ***380;eby zaznaczy***263; opcj***281; powiadamiania bez wiadomo***347;ci na email, ale zaznacza si***281; chyba tylko pierwsza strona. Jak zrobi***263;, ***380;eby zaznaczy***263; wszystkie dyskusje? I czy to w og***243;le jest w***322;a***347;ciwy spos***243;b, ***380;eby zrobi***263; to, co chc***281;? |
Moje problemy z emotkami zniknęły jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki :)
czary ? czy może ktoś się przejął moim probemem ? Mam kolejny , w zasadzie już o tym mogłem napisać przy problemie z emotami ale nie mam sumienia zasypywać szanowną administrację gradem uwag :nie: "Nowe Posty" nie są takie nowe jeśli się kliknie na "Nowe Posty" , a jak się zrobi "przybornik" ---> "Dzisiejsze posty" to wszystko jest OK. Przeglądarka Mozilla. |
Cytat:
|
Witam, czy jest mo***380;liwe dorobienie dla stylu ciemnego forum szybkiej edycji posta?
|
Jak wchodzę na forum i klikam "nowe posty" to jako pierwsze wyswietla mi :
Cytat:
A jako godzine ostatniej mojej wizyty na forum pokazuje mi godzine w której teraz wszedłem na forum.Niewiem może to ja mam cos pokrecone. |
Cytat:
|
Cytat:
wszedlem do zaprenumerowane dyskusje i zafajkowalem powiadomienia( za jednym zaznaczeniem wszystkie) - co prawda potem jak jeszcze raz sie w to wchodzi to znow jest odchaczone, ale przynajmniej mam szybko. Powiedzial bym nawet ze teraz mi to do...la ale nie chce isc na przymusowy urlop:D |
Z tym powiadaniem to jest prawda.....
Tak troche z innej beczki. Nie wiem czy zauwazyles @Vizzard - ale teraz jak wysylasz do kogos pw, to nie musisz klikac na pytanie czy chcesz potwierdzenia. Niby mala rzecz, a mnie cieszy :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:23. |