![]() |
Panowie, wystarczy tego spamu ;) Thx Teraz mam na czym testować :)
Edit: Już jest na czerwono. |
Cytat:
a pm podobnie jak sms możesz wysłać sam do siebie żeby sprawdzić :P :D Ale i tak Ci wyślę żebys nie czuł się samotny :) |
Cytat:
Cytat:
Pozdrawiam ro29 |
Mogę prosić o wysłanie mi PM-ki? ;) Ewentualnie niech ktoś da znać, czy nieprzeczytane wiadomości są już na czerwono.
|
Cytat:
Cytat:
http://www.cdrinfo.pl/news/9621 Cytat:
Cytat:
|
Witam !
Może jestem niecierpliwy - ale jakoś nie widzę (jeśli przeoczyłem to przepraszam), czy ktoś z "szefostwa" wypowiedział się już w sprawie problemów z polskimi literami w części powiadomień mailowych z Forum (problem sygnalizowałem ja i jeszcze kilka osób) ? Problem niby niewielki, aczkolwiek trochę denerwujący ;) Pozdrawiam ro29 |
Chyba wczesniej juz ktos poruszyl.....dlaczego nie ma mozliwosci wyboru stylu forum w dziale z nero?
Nie zebym sie czepial, ale jest tak oczoj_e_bny [edit-cenzura], calkowicie niezgodny ze stylem cdrinfo i forum, ze co tam zajrze to mnie drazni. Zbyt agresywne kolory przede wszystkim... Niech on sobie bedzie, ale zeby byla mozliwosc zmiany dla takich jak ja, a mysle ze wielu sie takich znajdzie. |
Cytat:
|
Pr***243;ba uploadu avatara, na 100% nie przekraczaj***261;cego dozwolonych rozmiar***243;w ko***324;czy si***281; poni***380;szym komunikatem:
http://img55.imageshack.us/img55/633...ek011nm.th.jpg Czy animowane gify przesta***322;y by***263; dozwolone? :hmm: Firefox 1.5, styl MaciejT. |
Problem z edycj***261; podpisu. Za ka***380;dym razem jak pr***243;buje go zmodyfikowa***263;/usun***261;***263; ca***322;kowicie wywala mi ***380;e podpis nie mo***380;e zajmowa***263; wi***281;cej ni***380; 750 znak***243;w.
|
[opera 8.53 test]
Rzeczywiscie dziala (pojawia sie opcja edytuj, po wyslaniu wiadomosci), ale wciaz jest tak, ze moj - nowy post zlewa sie tak jakkby z poprzednim, nie ma miedzy nimi odstepu. Da sie cos na to poradzic? Aha, no i to ze po nacisnieciu odnosnika do pierwszego nowego posta (ten po lewej stronie od nazwy topicu) przenosi mnie nie do pierwszego nowego posta lecz do ostatniego w danym watku. Da sie z tym cos zrobic? :help: Z gory dziekuje za odpowiedz. |
Dzi***281;ki za pomoc.
Zrobi***322;em upgrade do 8.52 i na pierwszy rzut oka dzia***322;a ;) |
Cytat:
Pod w/w wersją Opery działa |
Cytat:
|
Opera ver. 7.54. W nowszych wersjach też jest ten problem z AJAXem? Bo jak tak, to nie robię upgradu ;)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:20. |