![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Propozycje, sugestie, błędy forum Zauważyłeś błąd na forum lub serwisie a może masz jakąś sugestię? Podziel się tym z nami. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Cytat:
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
|
|
|
|
#3 |
|
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
W oryginalnym stylu vB podczas pisania szybkiej odpowiedzi i klikni***281;ciu zapisz zostajemy przeniesieni do strony http://forum.cdrinfo.pl/newreply.php, kt***243;ra jest ca***322;a bia***322;a a odpowied***378; nie zostaje zapisana...
![]() PS1 Dlaczego teraz adresy topik***243;w i dzia***322;***243;w wygl***261;daj***261; tak dziwnie (./propozycje-sugestie-b-edy-forum/63663-nowa-wersja-forum-2.html) i maj***261; rozszerzenie html? PS2 na Stronie g***322;***243;wnej forum jest podw***243;jnie wy***347;wietlana jedna z tabelek " U***380;ytkownicy, kt***243;rzy odwiedzili dzisiaj forum: 417" i " Total users that have visited today: 417 PS3 Jeszcze ma***322;a pro***347;ba - mo***380;e buttony PL do oryginalnego stylu vB? ![]() http://vbulletin.pl/showthread.php?t=30 Ostatnio zmieniany przez gallus : 19.03.2006 o godz. 19:41 |
|
|
|
|
#4 | ||
|
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#5 |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja chce większe czcionki - takie jak były...
|
|
#6 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
- czcionki w stylu "cdrinfo" sa mniejsze niz byly i kolor nie ten. czarny sie bardzo zle czyta (edit czcionki rozmiarowo juz sa ok ale dalej kolor nie ten)
- juz ktos o tym pisal, po zastosowaniu szybkiej odpowiedzi wciana czesc tabalek + nie ma opcji edytuj i trzeba zastosowac F5 co jest niezbyt satysfakcjonujace - reputki otwieraja sie w tym samym oknie zamiast tak jak poprzednio w nowym malym
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM Ostatnio zmieniany przez demek : 19.03.2006 o godz. 19:41 |
|
|
|
|
#7 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#8 |
|
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
bylo wspomninae 3 razy... i nie wiem czy to bedzie jakos poprawione udoskonalane...
ale te czcionki tzn rozmiar... no male jak nie wiem co owszem moge sobie powiekszyc strone w FF ale tak na dluzsza mete to bez sensu jak przy kazdym otwarciu strony trzeba bedzie powiekszac... poprawcie to jakos tak jak bylo wczesniej... wielka prosba od malego user'a... dziekuje z gory...
|
|
#9 | |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() A reput dalej nie mogę dawać.
|
|
|
|
#10 | |
|
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
#11 | |
|
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Cytat:
@joujoujou - ma taki problem, że pojawia mu się komunikat treści "Nie mozesz dac reput, bo dalem x w ciagu ostatnich 24h". Inny pokazuje się jak danemu userowy dałeś repute ostatnio "Ten user dostal od Ciebie reputacje, sprobuj innym dac". Wnioskuje, że te poboczne komunikaty nie działają. Działa tylko tabelka gdy wszystko jest OK i mozesz dać repute ![]() Myśle, że dość jasno
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
|
|
|
|
#12 |
|
..:: Ju-Jitsu ::..
Data rejestracji: 06.11.2004
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a ja sie powtorze zeby nie zapomniano
- kolor czcionki w stylu cdrinfo zmienic na taki jaki byl (w tresci postow) - dawanie reputy zeby sie otwieralo jak przedtem
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
#14 | |
|
____
![]() Data rejestracji: 26.05.2000
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Pozdrawiam Misiek4 |
|