Powrót   Forum CDRinfo.pl > Sprawy administracyjne > Propozycje, sugestie, błędy forum

Propozycje, sugestie, błędy forum Zauważyłeś błąd na forum lub serwisie a może masz jakąś sugestię? Podziel się tym z nami.



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta
 
LinkBack Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 19.03.2006, 17:40   #61
..:: Ju-Jitsu ::..
 
Avatar użytkownika IceManSpy
 
Data rejestracji: 06.11.2004
Lokalizacja: Kraków
Posty: 3,012
IceManSpy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>IceManSpy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Może było a może nie. Nie można wybrac więcej emotikon!! Nie włącza się okienko.

Styl domyślny
Przeglądarka FF 1.5
IceManSpy jest offline  

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 19.03.2006, 17:47   #62
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika joujoujou
 
Data rejestracji: 15.05.2004
Lokalizacja: W domu.
Posty: 33,330
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Firefox 1.5.0.1, styl domyślny, przy próbie dodania reputy w tym samym oknie otwiera się tak:

__________________
Pozdrawiam i zapraszam na www.joujoujou.com - całkiem nową galerię zdjęć z Irlandii.
Moje filmy są tutaj.
Forum ZielonaIrlandia.
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline  
Stary 19.03.2006, 17:47   #63
MacGyver_Test
Gość
 
Posty: n/a
Cytat:
Napisany przez IceManSpy
Może było a może nie. Nie można wybrac więcej emotikon!! Nie włącza się okienko.

Styl domyślny
Przeglądarka FF 1.5
Opera, FF - działa.
Może masz włączoną blokadę wyskakujących okienek ??
 
Stary 19.03.2006, 17:50   #64
Team Member
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika Bartez
 
Data rejestracji: 18.10.2002
Lokalizacja: malopolska
Posty: 4,167
Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez gallus
W oryginalnym stylu vB podczas pisania szybkiej odpowiedzi i kliknięciu zapisz zostajemy przeniesieni do strony http://forum.cdrinfo.pl/newreply.php, która jest cała biała a odpowiedź nie zostaje zapisana...
PS1 Dlaczego teraz adresy topików i działów wyglądają tak dziwnie (./propozycje-sugestie-b-edy-forum/63663-nowa-wersja-forum-2.html) i mają rozszerzenie html?
Takie linki są przyjazne dla wyszukiwarek.

Cytat:
PS2 na Stronie głównej forum jest podwójnie wyświetlana jedna z tabelek " Użytkownicy, którzy odwiedzili dzisiaj forum: 417" i " Total users that have visited today: 417
Już poprawione
__________________
Pozdrawiam
Bartez

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline  
Stary 19.03.2006, 17:50   #65
____
 
Avatar użytkownika Misiek4
 
Data rejestracji: 26.05.2000
Lokalizacja: Tarnow
Posty: 1,725
Misiek4 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Misiek4 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Misiek4 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez MacGyver_Test
Opera, FF - działa.
Może masz włączoną blokadę wyskakujących okienek ??
test
Misiek4 jest offline  
Stary 19.03.2006, 17:55   #66
____
 
Avatar użytkownika Misiek4
 
Data rejestracji: 26.05.2000
Lokalizacja: Tarnow
Posty: 1,725
Misiek4 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Misiek4 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Misiek4 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Misiek4
test
test
Misiek4 jest offline  
Stary 19.03.2006, 18:00   #67
*Dziadziuś*
 
Avatar użytkownika **mondeo**
 
Data rejestracji: 27.10.2005
Lokalizacja: podlasie
Posty: 642
**mondeo** zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
jak narazie wszystko jest OK!!
nie widzę u siebie błędów
__________________
Stajesz się odpowiedzialny za to,co oswoiłeś....
**mondeo** jest offline  
Stary 19.03.2006, 18:11   #68
gÓru
 
Avatar użytkownika gallus
 
Data rejestracji: 20.12.2003
Lokalizacja: Zbąszynek
Posty: 5,977
gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Test załącznika
PS Jest nas coraz więcej
Dołączone obrazki
 
gallus jest offline  
Stary 19.03.2006, 18:21   #69
____
 
Avatar użytkownika Misiek4
 
Data rejestracji: 26.05.2000
Lokalizacja: Tarnow
Posty: 1,725
Misiek4 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Misiek4 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Misiek4 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez gallus
Test załącznika
PS Jest nas coraz więcej
test
Misiek4 jest offline  
Stary 19.03.2006, 18:24   #70
I have got my own WORLD..
 
Avatar użytkownika Zelea
 
Data rejestracji: 03.11.2002
Lokalizacja: Kielce
Posty: 1,576
Zelea zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
bylo wspomninae 3 razy... i nie wiem czy to bedzie jakos poprawione udoskonalane...

ale te czcionki tzn rozmiar... no male jak nie wiem co

owszem moge sobie powiekszyc strone w FF ale tak na dluzsza mete to bez sensu jak przy kazdym otwarciu strony trzeba bedzie powiekszac...

poprawcie to jakos tak jak bylo wczesniej...

wielka prosba od malego user'a...

dziekuje z gory...
__________________
na gg zawsze niczym cien nie ma mnie a jestem
Majluj do mnie TU
no coment...
pozdro
Zelea jest offline  
Stary 19.03.2006, 18:27   #71
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika joujoujou
 
Data rejestracji: 15.05.2004
Lokalizacja: W domu.
Posty: 33,330
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Zelea
bylo wspomninae 3 razy... i nie wiem czy to bedzie jakos poprawione udoskonalane...

ale te czcionki tzn rozmiar... no male jak nie wiem co

owszem moge sobie powiekszyc strone w FF ale tak na dluzsza mete to bez sensu jak przy kazdym otwarciu strony trzeba bedzie powiekszac...

poprawcie to jakos tak jak bylo wczesniej...

wielka prosba od malego user'a...

dziekuje z gory...
U mnie pomogło wyczyszczenie cache, ciekawe.

A reput dalej nie mogę dawać.

__________________
Pozdrawiam i zapraszam na www.joujoujou.com - całkiem nową galerię zdjęć z Irlandii.
Moje filmy są tutaj.
Forum ZielonaIrlandia.
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline  
Stary 19.03.2006, 18:32   #72
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika ed hunter
 
Data rejestracji: 30.11.2004
Lokalizacja: Wahszawa
Posty: 38,495
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez gallus
Test załącznika
PS Jest nas coraz więcej
byłem pierwszy

TUTAJ

test linkowania, które nadal nie działa jak powinno - brak okienka do wpisania nazwy i trzeba na 'piechotę' wpisywać
ed hunter jest offline  
Stary 19.03.2006, 18:41   #73
I have got my own WORLD..
 
Avatar użytkownika Zelea
 
Data rejestracji: 03.11.2002
Lokalizacja: Kielce
Posty: 1,576
Zelea zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez joujoujou
U mnie pomogło wyczyszczenie cache, ciekawe.

A reput dalej nie mogę dawać.

ja wyczyscilem wszystko lacznie z ciasteczkami historia itd... i nic... :\

__________________
na gg zawsze niczym cien nie ma mnie a jestem
Majluj do mnie TU
no coment...
pozdro
Zelea jest offline  
Stary 19.03.2006, 18:43   #74
..:: Ju-Jitsu ::..
 
Avatar użytkownika IceManSpy
 
Data rejestracji: 06.11.2004
Lokalizacja: Kraków
Posty: 3,012
IceManSpy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>IceManSpy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez MacGyver_Test
Opera, FF - działa.
Może masz włączoną blokadę wyskakujących okienek ??
Mam włączoną ,ale nawet nie pokazuje mi ,że zablokowano wyskakujace okienka. Jak nacisnę na wiecej to idzie mi na samą górę okna.
IceManSpy jest offline  
Stary 19.03.2006, 18:52   #75
Cichy mod
 
Avatar użytkownika Piterniel
 
Data rejestracji: 16.03.2003
Lokalizacja: Wrocław
Posty: 4,485
Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez joujoujou
U mnie pomogło wyczyszczenie cache, ciekawe.

A reput dalej nie mogę dawać.

Problem wygląda tak. Gdy chce dać userowi, któremu niedawno wystawiałem pozytywną reputacje pokazuje mi się biały ekran. Jeżeli wszystko gra i moge dać reputke pojawia się tabelka do wpisywania treści i wyboru poziomu reputki.
@joujoujou - ma taki problem, że pojawia mu się komunikat treści "Nie mozesz dac reput, bo dalem x w ciagu ostatnich 24h". Inny pokazuje się jak danemu userowy dałeś repute ostatnio "Ten user dostal od Ciebie reputacje, sprobuj innym dac".
Wnioskuje, że te poboczne komunikaty nie działają. Działa tylko tabelka gdy wszystko jest OK i mozesz dać repute

Myśle, że dość jasno
Piterniel jest offline  
Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
TrackbacksWyłączone
PingbacksWyłączone
RefbacksWyłączone



Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:46.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO