![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Propozycje, sugestie, błędy forum Zauważyłeś błąd na forum lub serwisie a może masz jakąś sugestię? Podziel się tym z nami. |
| Zobacz rezultaty głosowania: Czy chcesz wprowadzenia orderów? | |||
| TAK to dobry pomysł |
|
34 | 64.15% |
| NIE to chybiony pomysł |
|
19 | 35.85% |
| Wszystkich głosów: 53. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
TDI
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.09.2001
![]() |
No właśnie Ci posłałem maila, a tu widzę Undelivered Mail...
![]() Daj znać kiedy Ci odblokują...
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Te ordery to przypominaja mi miniona epoke, takich ludzi na rope... majacych marynarki wyklejone orderami, wzglednie na parady 1-wszo majowe lub inne dziwne dzis nie istniejace swieta...
z drugiej jednak strony chodzac sobie po innych forach zauwazylem podobne pomysly... zobaczymy wiec, co przyniosa nowego owe ordery! Powodzenia!
|
|
|
#3 | ||
|
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Cytat:
ale wydaje mi się, że takim Guru Wszystkich Guru (SuperGuru, RootGuru) to może być tylko Majonez. Ja zadowolę się skromnym tytułem Guru Mandarynów, albo Guru Luzaków, albo zgoła innym Guru. Jest tu jeszcze cała masa (mam już kilka stron maszynopisu ) użyszkodników którzy mogliby być innymi Guru, że wspomnę choćby Zetoxę który byłby Guru Humoru.8) Cytat:
Ja chcę medal z kartofla A co z ofermą kompanijną? A Thanatos to ma taką reputację, że aż strach
|
|
|
|
#4 |
|
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
[QUOTE=Pedros]Niesamowicie dziękuję
ale wydaje mi się, że takim Guru Wszystkich Guru (SuperGuru, RootGuru) to może być tylko Majonez. ************************************** ja tak nie uważam - taki nietrwały produkt jak Majonez nie może być Guru **************************************** Ja zadowolę się skromnym tytułem Guru Mandarynów, albo Guru Luzaków, albo zgoła innym Guru. **************************** nich Ci bedzie - ZETOXA to jest GURUGuR ![]() *********************** ponieważ nie dostałem stosownego przyrzeczenia - to jestem przeciw, zreszta pierś mam kształtną i taki medal ( nawet wirtualny) pewnie by mi ją w jedną stronę rozciągał Ostatnio zmieniany przez bgn : 16.03.2004 o godz. 14:46 |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.06.2002
![]() |
Cytat:
A Grzeniu? Ale jakimś Guru mogę być
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No dobra Panowie, my tu gadu gadu a Majonez moze juz ma te ordery a nasze klaty i klapy nie przygotowane. Trza gangi przeprasowac coby wstydu nie bylo podczas ceremonii. Moge polecic takie cos, z gwarancja dokladnego wyprasowania :zeby:
Krotki opis wynalazku: Brytyjczycy znalezli sposob by prasowanie stalo sie ulubionym zajeciem mezczyzn. Stworzyli deske do prasowania "Reveal All" (odkryj wszystko) z pokrowcem, na ktorym umiescili obrazek modelki Jordan, slynacej z obfitego biustu. Ale to nie wszystko. Pod wplywem temperatury zelazka rozgrzana Jordan traci bikini. - Mimo ze jeden pokrowiec kosztuje 14,95 funtow (ok 110zl) sprzedalismy ich juz ponad sto tysiecy....itd No wiec panowie do dziela!
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#8 |
|
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
@yahol jak na razie ty masz jakies ale ktorego nie rozumiem
co to ma byc piszesz zeby cos napisac czy chcesz cos konkretnego powiedziec jak ci sie nudzi albo masz dola to polecam obejrzenie sobie bajki lilo and stitch moze ci sie humor poprawi i przestaniesz marudzic a juz w ogole nie rozumiem o jakich prastarych gadasz - musialbys sie cofnac w czasie i zarejestrowac dwa lata wczesniej CONAJMNIEJ @bgn no coz pomysle nad czyms takim bo jeszcze troche to sie serio bedzie nalezal, ,mysle jednak ze z Brzuszkami, Pedrosem i Cana oraz Nolem ustalimy jakies odznaki dla nich
- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - - 66 zarejestrowany użytkownik ![]() Pierwszy Moderator/Administrator ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Wk...s mnie. Zegnam ozieble. I tak tu nic po mnie. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pomysl w zarysie genialny, ale, podobnie jak przedmowcy, obawiam sie jak to bedzie z wykonaniem - demokaracja jest tez niedobra, ale nie wymyslono nic innego
![]() coz - glosuje na tak bo pomysl mozna by wyprobowac, ale obawiam sie czy nie przyniesie wiecej szkod niz pozytku... |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
@Majonez, poszukaj po Lovecrafcie a znajdziesz Prastare Bóstwa i duzo więcej az do granic/gór szaleństwa
|
|
|
|
#12 |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
hmmm troche mam sceptyczne podejscie do tego.
No te oznaki to może być ważne odznaczenie z tego co widze, to duża nowość na forum. Co do reputacji nie uważam, żeby ludzie zwracali na nie bardzo uwage, ciekawe też jak z wykonaniem technicznych tego systemu "odznak" i tak samo czy nie będzie to za bardzo "zamotane", że to tak nazwe. Pozdrawiam, również Majonez gratuluje weny
|
|
|
#13 |
|
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
yahol spokojnie a jak nic po tobie to tez ok, dla mnie to bez roznicy.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
o jejku przepraszam
czyzbym kogos urazil bardzo drazliwy jakis jestes aha i gdzie mam popatrzec kiedy rejestrowales sie pierwszy raz, po tym jak odszedles z forum pierwszy raz? (o ile pamietam sam poprosiles o skasowanie konta) to nie ja mam jakis problem tylko ty i nie rozumiem dlaczego musisz wyladowywac sie akurat w tym watku jest sporo innych w ktorych na pewno znajdziesz zrozumienie sorry ale drazni mnie taka postawa zegnam cie rowniez /update/ moze i zarejestrowales sie dawno temu ale to nie chyba nie uprawnia do zrzedzenia zreszta ten watek byl stworzony w innym celu wiec odstawmy na bok klotnie i wrocmy do meritum (a jezeli drazni cie moja osoba to napisz mi to na pm tak bedzie lepiej dla nas obu i dla reszty ktora nie musi czytac takich rzeczy)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - - 66 zarejestrowany użytkownik ![]() Pierwszy Moderator/Administrator ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |
|
|
|
|
|
#15 |
|
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Tak - to dobry pomysł. Uważam, ze ordery powinny być jednak na trochę dłużej niż na 6 miesięcy. 8)
|
|
![]() |
|
|