Powrót   Forum CDRinfo.pl > Sprawy administracyjne > Propozycje, sugestie, błędy forum

Propozycje, sugestie, błędy forum Zauważyłeś błąd na forum lub serwisie a może masz jakąś sugestię? Podziel się tym z nami.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 16.02.2005, 10:39   #11
BD
Team Member
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 15.07.2002
BD zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez -Sid-The-Rat=>
BD - w jednym się mylisz - nie interesuje mnie to kto i ile na tym zarabia/dokłada, mam swoje problemy i radości
No przeciez jako jedyny wyjechales z tym tematem...

Cytat:
przyznaję, nie bralem pod uwagę kosztów 'artykułopisarstwa' - niestety resztę kosztów mniejwięcej znam, bo pracuję w firmie hostingowej i znam realia rynkowe
Niestety to kosztuje

Cytat:
a dlaczego nie brałem? bo zawsze byłem przekonany że ludzie CHCĄ robić za darmo - wystarczy zapłacić im choćby wdzięcznością [nie mówię, że wszyscy i z poświęceniem życia prywatnego, ale fan base tego portalu jest tak duży że jednak jeden z drugim powinien się znaleźć] ludzie to co lubią spokojnie robią za darmo [pod warunkiem, że nie czują się robieni w jajo] bo mają z tego fun a wy macie zysk
Wyobraz sobie ze jak jakis czas temu szukalismy np grafika do pomocy z opacowaniu kilku rzeczy to zainteresowanie bylo prawie rowne 0.

To bardzo ladnie swiadczy o tym, ze ludzie chca pracowac bez zarobku

Cytat:
[zdaję sobię sprawę, że dla kogoś z np. 10 letnim stażem zawodowym praca za darmo to świętokradztwo, ale wiem też, że się jednak da i może należałoby to wziąć pod uwagę?]
Oczywiscie ze sie da i np jakis czas temu ja pisalem praktycznie bez wynagrodzenia. Za zdecydowana wiekszoasc tekstow nic nie bralem bo wyszedlem z zalozenia, ze jak ktos je poczyta tutaj to byc moze kupi moja ksiazke.

Jednak teraz nie pisze i pisac nie bede bo po jazdach pod moim adresem jakie mialy tutaj miesce jakis czas temu uznalem ze szkoda mojego czasu.

Szkoda bo pomyslow i tematow mam tyle, ze do konca roku jest co publikowac. Wiekszosc z nich to zagadnienia ktore do tej pory nie byly jeszcze poruszane na stronach portalu a z tego co widze na forum jest spore zainteresowanie.

Cytat:
ps. przyznaję, że jest to najlepsza możliwa do zastosowania forma reklamy - jedna z tych które się naprawdę mogą przydać - choć ja bym ją dał pod logo
No i piszesz wreszcie do rzeczy. Sama lokalizacja to temat 2 planowy i zostanie tak dobrana aby nie blokowala wyszukiwarki.

Cytat:
ps2. skoro mnie nie interesuje to dlaczgo napisałem posta? bo zawsze mnie fascynował moment przejścia portalu 'amatorskiego/hobbystycznego' na 'profesjonalny/komercyjny' - reklamy są elementem tego przejścia, także forma i moment ich wdrażania - potraktuj to proszę jak niewinne zainteresowanie hobbysty a nie złośliwe uwagi, bo nie miałem takich zamiarów [za wyjątkiem szukajki, troszkę plama, że zasłania ją w operze, ale mam nadzieję że da się to poprawić]
A swoja droga zobacz taki PClab.pl i zobacz jak tam komercja sie wylewa na kazdym kroku. Zobacz benchmark.pl i zobacz jak Wojtek pisze teksty wylacznie po to aby zwiekszych zyski ze sprzedazy w sklepie komputronika bo z tego ma %. U nas tego nie ma i nie bedzie.
BD jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: