![]() |
Cytat:
Osobiste sprawy można załatwiać w inny sposób. SIDa lubię za jego wypowiedzi do BD żywię szacunek (chyba wie za co) i źle mi się takie teksty czyta. |
Osobiście mi nie przeszkadza reklama... Na Mozilla'i "szukaj", ani "przybornik" nie są zasłonięte, kolor już nie jest oczoj...y (na szczęście czarny), więc dla mnie ok.
PS: kliknąć raz na dzień też chyba jakoś mnie nie wyczerpie fizycznie :) |
Cytat:
:\ :| |
Spokojnie, po co tyle nerwów? :O
Celem umieszczenie tej reklamy nie było wszczynanie wojny na forum. Właściwie na początku dodaliśmy to z ciekawości i w celach eksperymentalnych. Jeżeli będzie z tego jakiś efekt (czyt. będziecie na to klikać), to dobrze. W przeciwnym razie reklama zniknie i będziemy myśleć nad inną formą ;) W każdym bądź razie starałem się ją jak najbardziej wpasować w wygląd w forum, żeby nie drażniła za bardzo i chyba całkiem nieźle to wyszło (ach ta skromność ;p). Jeżeli chodzi o problemy z operą, to pracuję nad tym. Nie ma takiej możliwości, żeby nie było wyszukiwarki (z wiadomych powodów :)). "Szukaj" będzie albo zamiast innego linka albo reklama poleci do góry bądź gdzieś indziej. Jak są jeszcze jakieś problemy, to pisać :) |
Jeden user w tą czy jeden user w tą ;). To forum ma taki swój klimat i to dzięki userom właśnie ;). Starch pomyśleć jakby zabrakło Mac`a na Off-topic, Edwardo :P, Ciapka, Smartka, Gallusa itd.
Forum by było monotonne od problemów :P Co do blokowania reklamy : A G. administracje obchodzi co userzy robią z ta reklamą! Mogą sobie blokować, powiększac, dublikowac, dawac na tapete - Reklama to nie mus, można ją ominąć. Jeżeli od tego zalezy przyszłość forum to oczywiście nie będe blokował, ani nikt z grona wyjadaczy forum ;p. Każdy user jest ważny, nawet ten co nic nie napisał |
przypomne moze tylko, ze na poprzedniej zawierusze poziom forum stracil dosc znacznie - zarowno merytorycznie jak i towarzysko
jezeli krytyke uwazasz ze wrogos dla strony to masz dosc orginalne podejscie - a swoje wypowiedzi chyba wypada lekko bardziej wazyc - w koncu jestes Team Memberem... ale to imho co do wczesniejszej wypowiedzi - skoro sie ustosunkowales do fragmentu o tym co ja sadze to ustosunkuj sie do reszty - na czym wam zalezy? jak zobaczylem co wypisujesz (generalnie imho glupoty) to :O |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
ulubiony krąg forumowiczów sie nie rozpadnie :) PS Jestem za przeniesieniem reklamy pod logo cdrinfo... bo nic bym do niej nie miał gdyby nie zasałaniała opcji forum :| |
A dla nieobeznanych dodam, ze reklamy google sa dobierane na podstawie tresci witryny na ktorej sie pojawiaja. Mozecie potestowac jak to dziala.
|
Cytat:
Faktycznie dawno tutaj nie zagladalem i stoi za tym kilka istotnych przyczyn. Nie bede tutaj przynudzac dlaczego nie zagladam i nie udzielam sie na stronie bo to pewno nikogo nie interesuje. Powiem tylko, ze z tego co widze to NIC sie nie zmienilo od czasu jak tutaj bywalem czesciej. Na szczescie sa ciekawe miejsca w sieci gdzie mozna podyskutowac i nie ma tam stalych bywalcow ktorzy sa wrogami rozwoju strony czy forum. |
:|
|
Cytat:
Jakis czas temu przejmowalem sie tym co tutaj bylo pisanie i to byl blad. Mam nadzieje, ze Bartez nie bedzie na to zwracac uwagi i zrobi co ma w planach. |
BD - dawno Cie nie bylo widac na forum, kiedys mozna bylo z Toba czalkiem zeczowo pogadac, ale dzis wszedles i w 3 postach zaczoles obrazac bywalcow forum... ql :spoko:
|
Cytat:
jak wiesz mamy demokracje Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:41. |