Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Propozycje, sugestie, błędy forum (https://forum.cdrinfo.pl/f10/)
-   -   Reklama (https://forum.cdrinfo.pl/f10/reklama-48238/)

Czołgista 15.02.2005 23:34

Cytat:

Napisany przez BD
SID nie musisz tutaj zagladac :D
jak wiesz mamy demokracje

Jeszcze raz mowie nie musisz tutaj zagladac jak Cie drazni. BTW mysle, ze sprawy finansow CDRinfo Ciebie nie dotycza wiec proponuje abys zajal sie czyms innym co bedzie bardziej przydatne. Moze zacznij kontrolowac inne strony albo idz na spacer ...

Wszystko spoko, reklama dźwignią ku wyrzynom internetowej chwały i sławy , tylko obecne wypowiedzi BD takie jakby lekko pół średnie , i chwały nikomu nie dają , może wręcz przeciwnie.
Osobiste sprawy można załatwiać w inny sposób.
SIDa lubię za jego wypowiedzi do BD żywię szacunek (chyba wie za co) i źle mi się takie teksty czyta.

Berion 15.02.2005 23:15

Osobiście mi nie przeszkadza reklama... Na Mozilla'i "szukaj", ani "przybornik" nie są zasłonięte, kolor już nie jest oczoj...y (na szczęście czarny), więc dla mnie ok.
PS: kliknąć raz na dzień też chyba jakoś mnie nie wyczerpie fizycznie :)

Edwardo 15.02.2005 23:11

Cytat:

Napisany przez BD
Prawde mowiac bez kilku wiecznie niezadowolonych userow spokojnie damy sobie rade a i ogladalnosc na tym zbytnio nie ucierpi.

to moze bez tej reklamy tez dacie rade? he?
:\ :|

Bartez 15.02.2005 22:50

Spokojnie, po co tyle nerwów? :O

Celem umieszczenie tej reklamy nie było wszczynanie wojny na forum. Właściwie na początku dodaliśmy to z ciekawości i w celach eksperymentalnych. Jeżeli będzie z tego jakiś efekt (czyt. będziecie na to klikać), to dobrze. W przeciwnym razie reklama zniknie i będziemy myśleć nad inną formą ;) W każdym bądź razie starałem się ją jak najbardziej wpasować w wygląd w forum, żeby nie drażniła za bardzo i chyba całkiem nieźle to wyszło (ach ta skromność ;p).

Jeżeli chodzi o problemy z operą, to pracuję nad tym. Nie ma takiej możliwości, żeby nie było wyszukiwarki (z wiadomych powodów :)). "Szukaj" będzie albo zamiast innego linka albo reklama poleci do góry bądź gdzieś indziej.

Jak są jeszcze jakieś problemy, to pisać :)

Piterniel 15.02.2005 22:07

Jeden user w tą czy jeden user w tą ;). To forum ma taki swój klimat i to dzięki userom właśnie ;). Starch pomyśleć jakby zabrakło Mac`a na Off-topic, Edwardo :P, Ciapka, Smartka, Gallusa itd.
Forum by było monotonne od problemów :P

Co do blokowania reklamy :
A G. administracje obchodzi co userzy robią z ta reklamą! Mogą sobie blokować, powiększac, dublikowac, dawac na tapete - Reklama to nie mus, można ją ominąć.
Jeżeli od tego zalezy przyszłość forum to oczywiście nie będe blokował, ani nikt z grona wyjadaczy forum ;p.

Każdy user jest ważny, nawet ten co nic nie napisał

nimal 15.02.2005 21:43

przypomne moze tylko, ze na poprzedniej zawierusze poziom forum stracil dosc znacznie - zarowno merytorycznie jak i towarzysko
jezeli krytyke uwazasz ze wrogos dla strony to masz dosc orginalne podejscie - a swoje wypowiedzi chyba wypada lekko bardziej wazyc - w koncu jestes Team Memberem... ale to imho

co do wczesniejszej wypowiedzi - skoro sie ustosunkowales do fragmentu o tym co ja sadze to ustosunkuj sie do reszty - na czym wam zalezy? jak zobaczylem co wypisujesz (generalnie imho glupoty) to :O

BD 15.02.2005 21:40

Cytat:

Napisany przez Patrix
To niewątpliwie wpłynęłoby na korzyść innego serwisu...
ulubiony krąg forumowiczów sie nie rozpadnie :)

I niech mu bedzie na zdrowie ...

czero 15.02.2005 21:38

Cytat:

Napisany przez Patrix

PS Jestem za przeniesieniem reklamy pod logo cdrinfo...
bo nic bym do niej nie miał gdyby nie zasałaniała opcji forum :|

Prawda, przniesc ponad pasek narzedzi i bedzie git :spoko:

Patrix 15.02.2005 21:36

Cytat:

Napisany przez BD
Strona zostala zamknieta!!!

Natomiast ekipa vortalu na wszelkie pytania o to co sie stalo z CDRinfo odpowiadac bedzie

Jakie CDRinfo.pl !!!

To niewątpliwie wpłynęłoby na korzyść innego serwisu...
ulubiony krąg forumowiczów sie nie rozpadnie :)

PS Jestem za przeniesieniem reklamy pod logo cdrinfo...
bo nic bym do niej nie miał gdyby nie zasałaniała opcji forum :|

BD 15.02.2005 21:30

A dla nieobeznanych dodam, ze reklamy google sa dobierane na podstawie tresci witryny na ktorej sie pojawiaja. Mozecie potestowac jak to dziala.

BD 15.02.2005 21:28

Cytat:

Napisany przez nimal
BD - dawno Cie nie bylo widac na forum, kiedys mozna bylo z Toba czalkiem zeczowo pogadac, ale dzis wszedles i w 3 postach zaczoles obrazac bywalcow forum... ql :spoko:

Dawno mnie nie bylo to fakt. Moim celem nie jest obrazanie nikogo na tym forum ani na zadnym innym. Napisalem po prostu co o tym mysle i jakie jest moje zdanie.

Faktycznie dawno tutaj nie zagladalem i stoi za tym kilka istotnych przyczyn. Nie bede tutaj przynudzac dlaczego nie zagladam i nie udzielam sie na stronie bo to pewno nikogo nie interesuje. Powiem tylko, ze z tego co widze to NIC sie nie zmienilo od czasu jak tutaj bywalem czesciej.

Na szczescie sa ciekawe miejsca w sieci gdzie mozna podyskutowac i nie ma tam stalych bywalcow ktorzy sa wrogami rozwoju strony czy forum.

nimal 15.02.2005 21:26

:|

BD 15.02.2005 21:22

Cytat:

Napisany przez nimal
BD - z czego portal ma przychod? z tego ze sie wkurzam ogladaniem reklamy? z tego jest co najwzyej jeden skutek - zmeczony tym badziewiem chetniej zagladam gdzie indziej
jak jeszcze tego nie zrozumieliscie to coz...

Wiesz zycie jest brutalne i juz dawno chcialem napisac, ze nikt Was tutaj sila nie trzyma. Nie musicie tutaj wchodzic jak Was denerwuja reklamy albo zmiany na stronie. Prawde mowiac bez kilku wiecznie niezadowolonych userow spokojnie damy sobie rade a i ogladalnosc na tym zbytnio nie ucierpi.

Jakis czas temu przejmowalem sie tym co tutaj bylo pisanie i to byl blad. Mam nadzieje, ze Bartez nie bedzie na to zwracac uwagi i zrobi co ma w planach.

nimal 15.02.2005 21:20

BD - dawno Cie nie bylo widac na forum, kiedys mozna bylo z Toba czalkiem zeczowo pogadac, ale dzis wszedles i w 3 postach zaczoles obrazac bywalcow forum... ql :spoko:

BD 15.02.2005 21:17

Cytat:

Napisany przez -Sid-The-Rat=>
śliczna ta reklama - świetnie zasłania szukajkę.. od dziś każdy może powiedzieć, że założył nowy temat bo szukajka nie działa..

SID nie musisz tutaj zagladac :D
jak wiesz mamy demokracje

Cytat:

Napisany przez -Sid-The-Rat=>
dalej.. znam koszty prowadzenia serwisów, wiem ile idzie na hosting i na transfer - wierzę że to duże sumy [zwłaszcza ftp, choć to można na boku załatwić, tak jak bywało onegdaj], ale też wiem ile może iść z tych 4-5 bannerów na głównej [może się nie doliczyłem, bo większość blokuję] i pakowanie jeszcze jednej reklamy to.. cóż.. reklama drażni..

Jeszcze raz mowie nie musisz tutaj zagladac jak Cie drazni. BTW mysle, ze sprawy finansow CDRinfo Ciebie nie dotycza wiec proponuje abys zajal sie czyms innym co bedzie bardziej przydatne. Moze zacznij kontrolowac inne strony albo idz na spacer ...

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:41.