![]() |
Cytat:
Oczywiście, że serwis musi mieć dochody na jego prowadzenie. Ale nie uważam, aby wprowadzenie reklamki tekstowej jak to ujeliscie spowodowało wielkie dochody w przypadku CDRinfo najwiekszego tego typu serwisu w polskiej sieci. Rozróżnijmy serwis od forum, gdzie serwis jest jakby stroną powitalną, a tam właśnie mieści się większość banerów i tam właśnie trafia duża więkoszość internautów. Z forum korzystają maniacy, że tak to ujme, na pewno nie biznesmeni, którzy zaraz nagminnie będa klikali w linki zawarte w reklamie. Dobrze chociaż, że tło stało się czarne. Ale uciążliwe jest to, że reklama jest między stronami forum, a paskiem narzędzi :/ pozdrawiam przyzwyczaimy sie ;) |
pewnie masz ciekawe ustawienia w ConfigManii.
|
hmm, to chyba FF tak ostro blokuje, tylko nie wiem dlaczego :|
Mam tylko takie rozszerzenia :) http://img65.exs.cx/img65/4479/iview...2005time15.jpg |
no to teraz sie zacznie. zaraz bedzie tu tak jak na glownej :|
|
gallus, jest we wszystkich stylach, tylko mało widoczna dzięki Bartezowi :cool:
|
Cytat:
Dzięki wszystkim za klikanie. I ogólnie za wyrozumiałość. Bałem się, że już nie mam po co pokazywać się na forum ;) |
... dzięx nimal :cool: , odbloknąłem, mocna bestia z tego adblok'a :*
|
W stylu standardowym chyba jej nie ma, tzn. vB :D
A w standardowym CDRinfo też nie widze |
ten:
http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/* edit: zeby usunac na chwile celem poklikania w baner proponuje zamiast usuwani edycje i dostawinie znaku w adresie - wtedy przestani dzialac filtr bo bedzie blokowal nieistniejacy adres) poklikasz zeby napic sinka dla naszego kochanego portalu i usuwasz ten znak - dziala sporotem gwiazdka na koncu ma informowac ze wszystkie reklamy z tego adrsu ma wwalac :) |
... nimal, wiesz może, który to filter konkretnie za te reklamy odpowiada, bo mam ich w Adblocku 45 sztuk, a nie chcę wywalać wszystkich ???
|
Cytat:
|
lepiej?
|
reklame odbloknolem, kliknolem w kazdego ze sponsorow po kilka razy, zabloknolem spowrotem (opcja edit filter w tools/adblock/preferences dla szukajacych) :)
|
Cytat:
|
... no i chciałem pomóc, ale adblock tak mi skutecznie zablokował, że za chiny odblokować nie mogę :wow: :'(
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:54. |