![]() |
Cytat:
ale mozna zmienic skale:) ja dostalam kilka zielonych na poczatku jak i czerwonych...i jakos zyje:) |
Cytat:
|
Ja mam takie zdanie ze wszystko moze całkowicie zniknąć,ale zarazem pojawi się coś nowego skuteczniejszego wzamian.
|
Najlepsze są extremalne rozwiązania.
Albo wyłączyć za czy jestem, albo rozwiązanie proponowane przez Ormianina. Cytat:
|
Cytat:
Przy cięciu do zera tak naprawdę Starym (nie takim jak ja) użytkownikom to się oberwie, i do tego nie słusznie ! Dla trego moja propozycja (wcześniejsza) jest "będzie w miarę sprawiedliwia :) " Ja jestem za :) tego typu rozwiązaniem. Byle by było sprawiedliwe dla wszystkich ! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Bo do zera to może być pokrzywdzonych trochę osób co na reputy żetelnie pracują i o innych "sposobach" nie wiedzą ! A reputki to fajna rzecz, i część klimatu tego forum :) A chyba nie muszę pisać że klimat jest dobry :) |
A tam albo do zera albo wylaczamy - jak by tak kazdemu zaczac zerowac do okreslonych poziomow to by nas ruski pazdziernik zastal.......ja nadal twardo za likwidacja
|
Cytat:
Ja mam kilka reputek które są mi bardzo bliskie :serdusz: dlatego zwolennikiem zerowania do zera nie jestem , a zerowanie do innej wartości niż zero jak najbardziej , też z przyczyny którą kilka postów wcześniej podałem. |
ja powiem tak: robta co chceta, mi to wisi :D
reputka czesto sluzy np. za sms'a :D uzywana jest takze w innych celach (prokreacyjnych oraz towarzyskich jak rowniez, ale to rzadko w podziekowaniu i uznaniu racji drugiej osoby) w przyrodzie wystepuja reputki puste, ze znaczeniem (pozytywnym, negatywnym podobno tez, ale trudno sie z nim spotkac) oraz reputki swiateczne, byc moze cos pominalem niech sobie bedzie, nikomu nie przeszkadza, jezeli jednak przeszkadza to usuncie jezeli nie podobaja sie zasady to zmienic, mi to rybka ;) :D i tak mnie wszyscy szanuja, kochaja i znaja :hahaha: |
Cytat:
REWELACJA ! ;) I teraz pewnie mnie zjedzą :smutny: |
Cytat:
|
Propozycja 1 jest dyskusyjna, ale po lekkim doracowaniu moglaby sie przyjac, natomiast propozycja numer 2 jest RE-WE-LA-CYJ-NA!
|
Cytat:
A może tak: raz w roku np. 1 kwietnia (dobra data) ciąć do poziomu pięciu ( czterech , trzech ?) zielonych kółek? Nowi forumowicze któży w pocie i trudzie zbierają reputki nie byli by pokrzywdzeni. Oraz może żeby tylko w działach tematycznych można było dawać reputy ??? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:21. |