![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Propozycje, sugestie, błędy forum Zauważyłeś błąd na forum lub serwisie a może masz jakąś sugestię? Podziel się tym z nami. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
WeldMaster
Data rejestracji: 16.08.2001
![]() |
Sprawa logowania-admini czytac to
Otóz nie wiem co jest,ale na nowym forum ciagle musze sie logowac.
Dzieje sie tak za kazdym raze jesli z paska zadan i menu start dam komende wyczysc ostatnio otwierane strony i dokumenty (winME). Podejrzewam ze logowanie polega na cookies a przeciez ich nie usuwam .Gdzie tkwi problem... |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Jacoob Member
Data rejestracji: 31.08.2001
![]() |
Potwierdzam, mam dokładnie to samo (zamknięcie przeglądarki-otwarcie-->logowanie na nowo)
|
|
|
#3 | |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
racja.u mnie jest OK...IE6
|
|
|
|
#4 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
to 'czytac to' jakos tak brzmi fatalnie - spojze jak wygladacie od strony panelu admina - i tak polega to na cookies, radze wlaczyc akceptowanie ich z przegladarki, niektore przegladarki moga miec z tym problem - choc ja ani na operze ani na starenkim ie 5.0 nie stwierdzilem takich problemow
nie wiem co kasuje ta opcja w winme ktora masz zaznaczona - ale wylacz ja na probe - i zobacz co sie dzieje
|
|
|
|
#5 |
|
Jak może to pomoże
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Też tak miałem.
Sposób jest następujący : Usuńcie wszystkie cookie zwiazane z CDRinfo. z katalogu Windows/Cookies/ Po wejściu na forum i zalogowaniu od tej pory za każdym razem już działa OK. Wygląda na to że zostały cookie ze starego forum i teraz nie pasuja do nowego. Podsunał mi to Bartez tu: http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...2&page=4&pp=15 Ostatnio zmieniany przez Wojtek Toruń : 13.11.2003 o godz. 22:54 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
WeldMaster
Data rejestracji: 16.08.2001
![]() |
Do Sida-gwoli wyjasnienia:
"to 'czytac to' jakos tak brzmi fatalnie "-nie miałem nic złego na mysli piszac te słowa,po prostu chciałem zwrócic uwage na mój post,bo nie wiedziałem czy do tego działu zagladacie. Miało byc "please readme this"? ,niektóre instrukcje obsługi zaczynają sie od słow-RTFM.Chyba wiesz co to znaczy i nikt sie nie obraza. Dzieki chłopaki za pomoc i to na tyle.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
![]() |
zagladamy tu czesto - i to zwlaszcza teraz - kiedy wiele rzeczy nie dziala
|
|
|
|
#8 |
|
Jacoob Member
Data rejestracji: 31.08.2001
![]() |
Czy moglibyście (admini ) coś uczynić z tym logowaniem żeby napisac tą wiadomość logowałem się 4 razy ,widziałem 4 razy podziękowanie logowania i z powrotem ekran powtórnego logowania
P.S. wszystkie powyższe wskazówki wykonałem
|
|
|
#9 |
|
![]() |
tez to miewam
jedyny pewny sposob logowania (dopoki nie ustale/imy) co jest nie tak to ta czerwona ramka na dole strony glownej forum - z reszta bywa roznie
|
|
|
|
#10 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dolacze sie do tych problemow z logowaniem
co ciekawe - mam to tylko w pracy w domu lata i loguje mnie automatycznie tu i tu mam IE6 |
|
|
|
|
|
#11 |
|
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.06.2002
![]() |
za radą Barteza usunąłem kuki i po ponownym zalogowaniu loguje się automatycznie bez problemu
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |