![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Propozycje, sugestie, błędy forum Zauważyłeś błąd na forum lub serwisie a może masz jakąś sugestię? Podziel się tym z nami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 |
Były user
Data rejestracji: 08.04.2002
![]() |
Moje spojrzenie na tą sprawę:
To forum ma służyć wymianie doświadczeń, poszerzaniu umiejętności i wiedzy. Jak wszyscy dobrze wiemy jest na tym forum kilka osób, które mają wyższy status od pozostałych użytkowników, starają się one o zachowanie porządku, dbaj± o przestrzeganie zasad etykiety i czasem zajmują głos w przeróżnych sprawach. Aby odróżnić ich od zwykłych/niezwykłych ![]() Poza tym, według mnie, szkoda tak naprawdę strzępić klawiaturę (co za piękna parafraza ![]() - to jest tylko MOJE zdanie, i nie przedstawia tym samym zdania całej redakcji. Pozdrawiam
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 | |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#33 | |
Gość
|
Cytat:
USUNĄĆ PODPISY "kiler", "emeryt", "rencista" I POZOSTAŁE 'NOWE', A NASTĘPNIE POWRÓCIĆ DO TYCH, KTÓRE BYŁY WCZEŚNIEJ . WG MNIE BYŁY OK I CHYBA KAŻDY SIĘ DO NICH PRZYZWYCZAIŁ, NAPRAWDĘ BYŁY W DECHĘ ![]() " - to jest tylko MOJE zdanie, i nie przedstawia tym samym zdania pozostałych Forumowiczów." ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#34 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
przecież Sid już zaproponował, pozostawić wszystko tak jak było, zablokować Team, Administrator itp. Określnik pod nickiem dużo mówi o właścicielu, qrde trochę zacięcia socjologicznego nikomu nie zaszkodziło.
![]() |
#35 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
wlasnie to chcialem napisac
![]() z pozwoleniem od Miska czekam na propozycje nazw statusow w zaleznosci od liczby postow (przypominam ze na starym forum byly tylko dwie normal i premium member) z mojej strony ze wystarczy zmienic tylko "nowy na forum" , "killer", "rencista" , "emeryt" sadze ze w niektorych wypadkach wystarczy rozciagniecie zakresu liczby postow przydaloby sie takze ustalic od jakiej liczby postow bedzie mozna zmienic sobie status na wlasny ![]() licze na konkretne propozycje jakos nic nie moge wymyslic - chodzi tez o to zeby to byly w miare polskie opisy Nowy na forum - 0 --> Nie bijcie mnie - 0 Bywalec - 50 --> Forumowicz - 50 Stały bywalec - 100 --> Bywalec - 100 Wyjadacz - 300 --> Stały bywalec - 500 Killer - 1000 --> Wyjadacz - 1000 Rencista - 1500 --> Tubylec - 2000 i wiecej Emeryt - 2000 --> heh nie traktujcie tego zbyt powaznie ale moze cos wam dzieki temu zaswita
![]() |
![]() |
#36 | |
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |||
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Gość
|
Zle sie dzieje w panstwie dunskim!
Trzeba isc chyba w slady Yorrica! Przechodze na status obserwatora (czyli nie bede juz zasmiecal forum glupimi postami) Poniewaz nie moge tego zrobic sam - prosze Moderatorow o zmiane podpisu pod mordka na : Obserwator! |
![]() |
![]() |
#39 | |
Gość
|
Cytat:
![]() Dołączam się do Yahol'a i również proszę moderatorów o taki status ![]() |
|
![]() |
![]() |
#40 |
Forumator
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
![]()
Ehhhh... no 'nie robcie z nas pederastow', to jest, tfu! Emerytow i rencistow!!!! Dobrze ze ja mam jeszcze spory limit :cool: Heh Plemnik Emeryt.... Rencista Plemnik...'boshe'...
![]() |
#41 | |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
Cytat:
proponuje przeliczac na majonezy majonezik do 50 majionez do 500 old majonez do 1000 syf nie majonez pow.1000 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
![]() |
wiecie co jak tak dalej pojdzie to chyba ja zostane obserwatorem nawet pozartowac nie mozna
![]() Yahol TOMMYx oraz Ty moj bgn'ku nie robcie mi tego ps nie bardzo wiem jak mam odebrac ostatnia propozycje Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
Cytat:
jako bardzo powazna. Ponadto proponuje, ze przy kasowaniu posta sygnalizowac, ale nie pisac ,ze post zostal skasowany, tylko ,ze zostal postawiony Bartek ( cos w rodzaju bana ):-D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
![]() |
i tak mi smutno
![]() co do sygnalizowania to na powaznie - po to byla ta moja stronka zeby wiadomo bylo co sie stalo z postem jak zniknal z forum ale niestety nie znam sie na skryptach i caly czas recznie dopisywalem ale juz nie mam sily na to jezeli ktos ma lub wie co i jak zebym mogl sobie w jakis prosty sposob uaktualniac ta baze to prosze o kontakt na maila majonezc@o2.pl - tylko oczywiscie chodzi o taki sposob abym mial w jakis sposob zabezpieczone uaktualnianie tego wszystkiego bgn juz wolalbym jakbys napisal zepsuty majonez pow 1000 ale syf a nie majonez to mnie boli ehhhh ide sobie nikt mnie nie kocha nikt mnie nie lubi ![]()
![]() |
![]() |
|
|