![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Propozycje, sugestie, błędy forum Zauważyłeś błąd na forum lub serwisie a może masz jakąś sugestię? Podziel się tym z nami. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
Kocham Agnieszke T. !!!
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() |
Cytat:
Teraz mi powiedz jak się to ma do tego "komentarz dotyczy tylko newsa a nie odpowiedzi na komentarz kogoś innego". "fe" - co to jest "fe" ? To jest Twoja opinia, to jest Twój komentarz dotyczący produktu, którego nie ma jeszcze na sklepowych półkach ? |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3 | |||
|
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Na koniec chce zaznaczyc ze nie jestem osoba zajmujaca sie komentarzami na glownej. Od czasu do czasu je czytam (akurat Twoj komentarz o LiteOnie przeczytalem), czasem cos pisze, ale raczej rzadko - w zasadzie prawie tylko wtedy, jezeli sa jakies newsy ze swiata nosnikow. |
|||
|
|
|
|
#4 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.01.2004
![]() |
@Pawelblu
1. Napisałeś, że tamte mogły byc podobne i stąd ten efekt. To nie wygląda na próbe zrozumienia tylko udowodnienie, że poleciały bo były podobne. Nie wiesz tego ... 2.Sensowne wyjaśnienie najcześciej z rzeczywistością ma mało wspólnego... 3.Chodzi mi o fakt wulgaryzmu ... Zachodzi pytanie czy moje fe jest gorsze od poje**** ... Ja pisze tylko wtedy gdy mam cos do powiedzenia ... sprawdź. Co do Liteona miałem do powiedzenia, że jest fe ... i to powiedziałem ! Kogo to miało sprowokować ? ALbo kogo uraziło ? Albo inaczej - kogo uraził mój usuniety komentarz ? Ciesze się, że chociaż Ty próbujesz być asertywny ... @Loczek i znów trafiasz kulą w płot ... nie interesuje mnie czy ktokolwiek czepiał się mandaryna ... interesuje mnie dlaczego tamten post został, a mój zniknał. Nie uważam, że choćby w małym stopniu był gorszy od tego. Nie udawaj .... tylko niech wreszcie do Ciebie dotrze, że z tym czepianiem chodzi o ilośc komentarzy ... odwracasz kota ogonem czy naprawde nie czujesz co piszesz ? Kto mnie wytargał za uszy ? bijesz po katach i nie za bardzo idzie Ci celowanie ... Poza tym co Ty masz z tym płaczem ? Czy ktoś tutaj płacze ? Czy moja wypowiedź wygląda jak użalanie się nad sobą ? Czy gdziekolwiek narzekałem na los i popadałem w histerie ? Nie mam pojęcia co próbujesz osiągnąć, ale to nie ze mnie robisz .... treśc zawarta w tym poście: http://62.21.98.27/showthread.php?t=39164 przez Loczka świadczy tylko o fakcie, że jest to stronnicze podejście i skierowane do mnie nie dlatego, że mam duzo komentarzy (choc to właśnie o tym ciągle krzyczy - nie do końca rozumiejąc, że nie chodzi o ilość) tylko z powodu jakiejś znanej tylko jemu osobistej niechęci. Na szczęście nie jesteśmy sami na wyspie i nie jesteśmy na siebie skazani, wobec czego proponuje, że każdy pójdzie swoja drogą. Ja uznam te czepianie się za nie byłe, a Loczek zachowa swoje chybione uwagi dla siebie. Czy użytkownik Loczek przyjmuje takie rozwiązanie
Ostatnio zmieniany przez Tipros : 27.08.2005 o godz. 00:01 |
|
|
|
|
#5 |
|
Kocham Agnieszke T. !!!
![]() |
Tipros wiem, że to nie było do mnie.
Ale jak już piszesz to pisz normalnie. I wcale się Ciebie nie czepiam. Poprostu zwracam uwagę. |
|
|
|
|
#6 |
|
Nowy na forum
![]() |
hahahahahhahaha
no to teraz mnie rozwaliłeś ... wiedziałeś, że nie do Ciebie, ale odpowiedziałeś ... nie czepiasz się mnie, ale czepiasz się ilości moich komentarzy ? normalnie ? co widziałeś nie normalnego ? zwróciłes uwage mówisz .... a na co konkretnie ? Ostatnio zmieniany przez Tipros : 26.08.2005 o godz. 23:18 |
|
|
|
|
#7 | ||
|
Kocham Agnieszke T. !!!
![]() |
Cytat:
Cytat:
Temat był rozpoczęty przez Ciebie. To Ciebie wszystko się tyczyło. I to ty wyjechałeś z tym "mandarynem". A teraz masz żal, że się Ciebie "czepiam". Przykro się zrobiło, że Ciebie wytargali za uszy a kolegę nie ? Nie płacz. |
||
|
|
|
|
#8 |
|
Kocham Agnieszke T. !!!
![]() |
Tipros może i się czepiam, może i jestem natrętny, ale nie zachowuję się ja nastolatek, któremu dano przed tygodniem komputer z podłączeniem do internetu.
Tipros pisząć o mnie ale do ogółu chciałeś pominąć moją osobę ? I Ty mi piszesz o dyskusji ? Rozmawiasz ze mną. Nikt więcej tutaj nie pisał (od któregoś tam momentu). I w pewnym momencie już mnie pomijasz ? To wg. Ciebie książkowy model "rozmowy" ? Ten mój post post ( http://62.21.98.27/showthread.php?t=39164 ) jest jeszcze słaby, poszukaj czegoś bardziej interesującego, czegoś skandalizującego. Czegoś co bardziej wstrząśnie opinią publiczną. Co to wogóle za zwyczaj wygrzebywania starych "komprominutących" postów ? Kończe i życze miłej soboty. Już nie bedę pisać. |
|
|
|
|
#9 |
|
Nowy na forum
![]() |
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAH AHAHAHHAHAHAHAH
post do kolekcji ... model "ni w ząb ni w oko" .... ciesze się, ze nie będziesz już pisać - to sobie oszczędzisz śmieszności ... |
|
|
|
|
#10 |
|
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wycieczki osobiste na priv.
|