![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Propozycje, sugestie, błędy forum Zauważyłeś błąd na forum lub serwisie a może masz jakąś sugestię? Podziel się tym z nami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Forumator
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
Wrrr 'usprawnienie' wyboru testow do obejrzenia na cdrinfo.pl
Ja bardzo prosze jako wieloletni uzytkownik forum cdrinfo o adres domowy czlowieka odpowiedzialnego za zmiany na stronie z testami napedow.
Wrrrrrrrrrrr! kto to wymyslil?! kiedys sobie moglem spokojnie wybrac co i jak pootwierac testy w osobnych okienkach (mozzila ofkors a nie IE syf) i wygodnie porownac napedy przed zakupem. Teraz po usprawnieniu ta sama czynnosc zajmuje 3-4 razy wiecej czasu i jest koszmarnie niewygodna. Rozumiem ze wszystkie te formularze cool wygladaja itd itp ale niech mi ktos powie - jak wyobrazacie sobie porownywanie kilku napedow w tym systemie. Otwierac kilka stron z testami i po kolei wybierac mozolnie naped & znowu i znowu. A bylo tak pieknie - prawy przycisk myszki otworz w nowym panelu i wszystko... PS Wiem ze przesadzam, wiem, ze sie czepiam, rozumiem, ze jak mi sie nie podoba to moge nie korzystac - musialem po prostu rozladowac negatywna energie po godzinie spedzonej z 'usprawniona strona" Pozdrawiam!
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.06.2003
![]() |
Ja to wymysliłem, przyznaję się.
Sądzę że wystarczy ustawienie przycisku na otwieranie w nowym oknie - czy to wystarczy? Może jakieś inne rozwiązanie? Jestem otwarty na sugestie. Ponadto na ukończeniu mamy system wyboru kilku napędów do porównania na wykresach. Czy takie rozwiązania będą zadowalające? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forumator
![]() |
Hmm okno a panel to nie to samo :-( a nie sadze zeby przycisk mogl otwierac nowy panel :-
![]() hmm a wlasciwie to moze tylko ja marudze? w koncu jeden niezadowolony to nie powod do zmian a wszystkim sie nie dogodzi. Hmm niewiedziec czemu (racjonalnych powodow chyba brak) mnostwo ludzi korzysta z IE wiec moze im nowy system nie przeszkadza? Pozdrawiam, gratuluje cywilnej odwagi ;-) PS Same porownanie wykresami wydaje mi sie nie zalatwi sprawy - ja na przyklad skupiam sie na podsumowaniach a dopiero w koncowym etapie eliminacji napedu do zakupu sprawdzam jak sie zachowuje w waznych dla mnei dziedzinach...
![]() |
#4 |
Użyszkodnik
Data rejestracji: 29.03.2001
![]() |
Nowy system rozwijalnych list jest centralnie do dupy, ale to już nie moja brocha (na szczęście).
Typowy przykład ulepszania czegoś, co już jest dobre i się sprawdziło. No ale jak mawiał Misiek - ja tylko marudzę. Pewnie za pare minut ten wpis zniknie, bynajmniej nie za moją pomocą... Pozdrawiam.
Poprzedni opis: Był i się zmył. Teraz jestem tu: monter.techlog.pl CHCIAŁĘ BYŚ MODERATORĘ ale sresyknofałę... Bedę PREZYDĘTĘ !!! "Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użyszkodnik
Data rejestracji: 29.03.2001
![]() |
TechInfo: przycisk i rozwijalna lista mogą otwierać nowe okno przeglądarki, nawet można zostawić decyzję poprzez checkbox osobie odwiedzającej, wystarczy odpowiedni kod javascript... ale to już... j.w.
Poprzedni opis: Był i się zmył. Teraz jestem tu: monter.techlog.pl CHCIAŁĘ BYŚ MODERATORĘ ale sresyknofałę... Bedę PREZYDĘTĘ !!! "Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forumator
![]() |
nowe okno tak, ale czy nowy panel? tego nigdzie nie spotkalem...
![]() |
#7 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
Może ewentualnie jakiś system 'drzewa' albo zwykla tabela pod spodem dla osób wolących stary system? A jesli chodzi o gratulacje to dzięki, ale nie o odwagę tu chodzi. W końcu cdrinof.pl jest dla ludzi i jeżeli coś się nie podoba, to znaczy że trzeba to ulepszyć zgodnie z wola użytkowników ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Forumator
![]() |
O odwage, o odwage przyjacielu ;-) Malo kto sie przyznaje do swojego dziela jesli jest ono krytykowane.
Problem chyba nie ttylko mnie dotyczy? Bo jesli tak to nie ma sensu zmieniac. W kazdym razie mysle ze uzytkownicy Mozzilli i Oper byliby zadowoleni... Skoro bylaby mozliwosc otwierania wynikow wyszukiwania w nowym panelu to bylbym bardzo 'dzwieczny'. Oczywiscie faktycznie ocenic to bede mogl jak juz zaimplementujesz taka opcje ale sadze ze powinno byc ok. Fenks!
![]() |
#10 | |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
thanatos - tu chyba nie chodzi o nas - choc przyznaje ze kiedys sie z monterem scialem - to jednak nie az tak...
![]() |
![]() |
|
|