Powrót   Forum CDRinfo.pl > Sprawy administracyjne > Propozycje, sugestie, błędy forum

Propozycje, sugestie, błędy forum Zauważyłeś błąd na forum lub serwisie a może masz jakąś sugestię? Podziel się tym z nami.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 30.01.2003, 19:00   #1
Hocum
malomowny

Data rejestracji: 22.10.2001
Hocum w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
wyjadacz i inne takie.

moze by wymyslic jakis nowy system nazewnicta, a dokladnie przydzielania nazw urzytkownikom. teraz wszystko jest uzalerznione od ilosci postow, przecierz ktos co zadal tysac pytan w postach i jest na forum od miesiaca,a o tematyce wie niewiele i szczyci sie tytulem WYJADACZ. to troche dziwne co?
czytalem ostatnio dyskusje natemat pana ww__
ktos poruszyl tam kwestie ze naprzyklad Vluce nalrzy sie za wiedze i fachowosc jakis lepszy tytul. pewnie znajdzie sie na forum wielu co bija go w liczbach postow a nie w wiedzy.

Jaks dodatkowa nazwa za zaslugi i wiedze ktora mozna dostac poprzez glosy urzytkownikow i dobre zdanie moderatorow. he?

Hocum
Hocum jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 30.01.2003, 19:22   #2
RAVENSHEART
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 13.01.2003
RAVENSHEART zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Re: wyjadacz i inne takie.

Cytat:
Hocum napisa***322;(a)

ktos poruszyl tam kwestie ze naprzyklad Vluce nalrzy sie za wiedze i fachowosc jakis lepszy tytul.
Jaks dodatkowa nazwa za zaslugi i wiedze ktora mozna dostac poprzez glosy urzytkownikow i dobre zdanie moderatorow. he?

Hocum
Czy jest ktoś kto ma wątpliwosci co do wiedzy VLuca(jeśli przejrzał FORUM )

PO co dodatkowe tytuły -osoby które wiedzą coś konkretnego same wybijaja sie na forum i sa zauwazane-wystarczy przejrzec forum i widac kto na ile orientuje sie w temacie. NIE potrzebuja transparentu w postaci UWAGA ODPOWIEDZIAŁ MISTRZ.

PRAWDZIWA WIEDZA BRONI SIE SAMA

P.S. A co do tytułów właśnie przypomniał mi sie topic Z PAMIETNIKA HAKERA ^_^ (chyba tak sie nazywał)

Ravensheart

Ostatnio zmieniany przez RAVENSHEART : 30.01.2003 o godz. 19:27
RAVENSHEART jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.01.2003, 20:49   #3
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
hmmm

prawda jest taka ze vluka gdyby chcial to by sobie podpis zmienil - sa jednak ludzie ktorym to do szczescia nie jest potrzebne - ja wstailem tam np. tekst z mojego kochanego lobusia - nie ma to nic wspolnego ze stanem wiedzy

moim skromnym zdaniem powinna wrocic swoboda zmainy podpisow - z jednym ale - po tygodniu od rejestracji - niech sie najpierw rozejzy jak tu wszystko zyje (bardzo roznie od reszty swiata) - co wolno a co nie - i potem ew. podpis - to nie jest forum obrazkowe - gdzie kazdy swieci gigantycznym avatarem (jakby ktos mial ochote - BEDE TEPIL za choinki w podpisie!!), wpisuje sobie "sir lord of kozia wolka" czy cos takiego...

i wtedy zobaczy ze ten podpis nie ma zadnego wplywu na recepcje wsrod innych
tylko to co pisze, jak pisze i co wie

PS - podaj prosze przyklady (na priv naturalnie) userow ktorzy sobie nabijaja wg ciebie posty (rozumiem ze ten tysiac to przesada)
Stary 31.01.2003, 09:49   #4
Ormianin
Komandor

Data rejestracji: 29.07.2002
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Chcialbym tylo zapytac kto wymyslil sobei takie nazwy jak wymiatacz, wyjadacz i podobne?
Ormianin jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 31.01.2003, 10:03   #5
Yahol
Gość

To chyba akurat byl pomysl "gory"
Ale ja kiedys mialem: Zgryzliwy pozeracz i Pochlaniacz
Teraz poszedlem na calosc, choc widze, ze sa tacy co maja mniej znakow w podpisie do avatara
Ja mam 5!
A np. bgn - 1!
  Odpowiedz cytując ten post
Stary 01.02.2003, 20:04   #6
Weron
All Eyez On Me

Data rejestracji: 29.09.2001
Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Mi takze nie podobaja sie te napisy.
Guru.
Hmm.
Ale chyba Hocum nie sadzisz, ze guru powinien miec osobnik,ktory jest zarejestrowany od 10 lat a ma tylko piec postow?
Stary 01.02.2003, 21:04   #7
Misiek4
____

Data rejestracji: 26.05.2000
Misiek4 jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Misiek4 jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Misiek4 jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Ormianin napisa***322;(a)
Chcialbym tylo zapytac kto wymyslil sobei takie nazwy jak wymiatacz, wyjadacz i podobne?
o ile pamietam, to bylo glosowanie, ktore przesadzilo o tym ?
ale moze zle pamietam

Pozdrawiam
Misiek4
Misiek4 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.02.2003, 00:28   #8
ThanatoS
Silent Hunter ;)

Data rejestracji: 18.05.2002
ThanatoS zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Tak, glosowanko bylo i topic o tym tez dosyc dlugi.
ThanatoS jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.02.2003, 03:16   #9
Majonez
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 05.12.2000
Majonez zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
a zaczalem ja - wiec mozecie na mnie zganiac ze sa mniej wiecej takie stopnie chociaz wspolnie nad nimi dyskutowalismy i jest to po czesci to co ja wykombinowalem i to co kazdy dopowoedzial - wlasciwie to nic nie stoi na przeszkodzie zeby cos zmienic - chocby tego forumatora nieszczesnego ale z drugiej strony zgadzam sie z wypowiedziami wyzej i tak kazdy raczej patrzy po wypowiedziach a nie kto jaki ma status - musielibysmy indywidualnie przyznawac kazdemu statusy zeby bylo w miare ok - np taki januszp jemu za pierwszy post nalezy sie guru a np ......... u mnie nie mialby szans na najnizszy stopien nawet

- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - -
66 zarejestrowany użytkownik
Pierwszy Moderator/Administrator
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Majonez jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.02.2003, 14:27   #10
Nol
TDI
Zlotowicz

Data rejestracji: 23.09.2001
Nol zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
moim skromnym zdaniem powinna wrocic swoboda zmainy podpisow - z jednym ale - po tygodniu od rejestracji - niech sie najpierw rozejzy jak tu wszystko zyje (bardzo roznie od reszty swiata) - co wolno a co nie - i potem ew. podpis
Ja jestem za pozostawieniem obecnego stanu rzeczy. Ewentualne zastrzeżenia miałbym co do samych nazw, tj. Forumator, Guru - można wymyślić coś lepszego. Generalnie mnie i tak sprawa nie dotyczy, więc spoko

Cytat:
Majonez napisa***322;(a)
i tak kazdy raczej patrzy po wypowiedziach a nie kto jaki ma status - musielibysmy indywidualnie przyznawac kazdemu statusy zeby bylo w miare ok
Zgadza się.
Stary 02.02.2003, 14:46   #11
Ormianin
Komandor

Data rejestracji: 29.07.2002
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Nol napisa***322;(a)
Ja jestem za pozostawieniem obecnego stanu rzeczy. Ewentualne zastrzeżenia miałbym co do samych nazw, tj. Forumator, Guru - można wymyślić coś lepszego. Generalnie mnie i tak sprawa nie dotyczy, więc spoko
Wyjadacz to od jedzienia?

Wymiatacz od miotly?

Pochlaniach to od odkurzacza?

Guru zapewne utozsamia sie z wielkim mistrzem duchowym

pozdrawiam
Ormianin jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.02.2003, 14:51   #12
Nol
TDI
Zlotowicz

Cytat:
Ormianin napisa***322;(a)

Guru zapewne utozsamia sie z wielkim mistrzem duchowym

pozdrawiam
W rzeczy samej. Jakoś tak to miało być

Ostatnio zmieniany przez Nol : 02.02.2003 o godz. 15:36
Nol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.02.2003, 15:26   #13
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
ja rozumiem ze moze sie nie podobac - ze moze wzbudzac kontrowersje i tak dalej - ale czy moze poznam inne propozycje? bo te ktore sa teraz powstaly bo dlugiej i merytorycznej dyskusji

czy macie - zwlaszcza Ormianin ktoremu sie to jak widze nei podoba - jakies inne pomysly? czy tylko tak sobie ...?
Stary 02.02.2003, 15:34   #14
Nol
TDI
Zlotowicz

I tak prawda leży pośrodku, tj. zawsze będzie taki system nazewnictwa, który nie będzie odpowiadał wszystkim userom. Jak pisałem wyżej, dla mnie jest ok.

Co do nazwy Guru, to każdy przy takiej ilości postów może sobie ją sam zmienić. Tutaj się zgadzam z Ormianinem, "Guru" trochę tak jakby nie pasuje.
Stary 02.02.2003, 15:36   #15
murt
Rejestrowany

Data rejestracji: 07.07.2002
murt niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>murt niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Nie rozumiem wogole tego calego zamieszania. Jezeli opisy budza taka kontowersje najlepiej je zlikwidowac i po sprawie. Oczywiscie jest to tylko moje zdanie.
murt jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: