![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Propozycje, sugestie, błędy forum Zauważyłeś błąd na forum lub serwisie a może masz jakąś sugestię? Podziel się tym z nami. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
malomowny
Data rejestracji: 22.10.2001
![]() |
wyjadacz i inne takie.
moze by wymyslic jakis nowy system nazewnicta, a dokladnie przydzielania nazw urzytkownikom. teraz wszystko jest uzalerznione od ilosci postow, przecierz ktos co zadal tysac pytan w postach i jest na forum od miesiaca,a o tematyce wie niewiele i szczyci sie tytulem WYJADACZ. to troche dziwne co?
czytalem ostatnio dyskusje natemat pana ww__ ktos poruszyl tam kwestie ze naprzyklad Vluce nalrzy sie za wiedze i fachowosc jakis lepszy tytul. pewnie znajdzie sie na forum wielu co bija go w liczbach postow a nie w wiedzy. Jaks dodatkowa nazwa za zaslugi i wiedze ktora mozna dostac poprzez glosy urzytkownikow i dobre zdanie moderatorow. he? Hocum |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 13.01.2003
![]() |
Re: wyjadacz i inne takie.
Cytat:
)PO co dodatkowe tytuły -osoby które wiedzą coś konkretnego same wybijaja sie na forum i sa zauwazane-wystarczy przejrzec forum i widac kto na ile orientuje sie w temacie. NIE potrzebuja transparentu w postaci UWAGA ODPOWIEDZIAŁ MISTRZ. PRAWDZIWA WIEDZA BRONI SIE SAMA P.S. A co do tytułów właśnie przypomniał mi sie topic Z PAMIETNIKA HAKERA ^_^ (chyba tak sie nazywał) Ostatnio zmieniany przez RAVENSHEART : 30.01.2003 o godz. 19:27 |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
hmmm
prawda jest taka ze vluka gdyby chcial to by sobie podpis zmienil - sa jednak ludzie ktorym to do szczescia nie jest potrzebne - ja wstailem tam np. tekst z mojego kochanego lobusia - nie ma to nic wspolnego ze stanem wiedzy moim skromnym zdaniem powinna wrocic swoboda zmainy podpisow - z jednym ale - po tygodniu od rejestracji - niech sie najpierw rozejzy jak tu wszystko zyje (bardzo roznie od reszty swiata) - co wolno a co nie - i potem ew. podpis - to nie jest forum obrazkowe - gdzie kazdy swieci gigantycznym avatarem (jakby ktos mial ochote - BEDE TEPIL za choinki w podpisie!!), wpisuje sobie "sir lord of kozia wolka" czy cos takiego... i wtedy zobaczy ze ten podpis nie ma zadnego wplywu na recepcje wsrod innych tylko to co pisze, jak pisze i co wie PS - podaj prosze przyklady (na priv naturalnie) userow ktorzy sobie nabijaja wg ciebie posty (rozumiem ze ten tysiac to przesada)
|
|
|
|
#4 |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Chcialbym tylo zapytac kto wymyslil sobei takie nazwy jak wymiatacz, wyjadacz i podobne?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Gość
|
To chyba akurat byl pomysl "gory"![]() Ale ja kiedys mialem: Zgryzliwy pozeracz i Pochlaniacz ![]() Teraz poszedlem na calosc, choc widze, ze sa tacy co maja mniej znakow w podpisie do avatara ![]() Ja mam 5! A np. bgn - 1! |
|
|
|
#6 |
|
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Mi takze nie podobaja sie te napisy.
Guru. Hmm. Ale chyba Hocum nie sadzisz, ze guru powinien miec osobnik,ktory jest zarejestrowany od 10 lat a ma tylko piec postow? |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
____
![]() Data rejestracji: 26.05.2000
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
ale moze zle pamietam ![]() Pozdrawiam Misiek4 |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Tak, glosowanko bylo i topic o tym tez dosyc dlugi.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
a zaczalem ja - wiec mozecie na mnie zganiac ze sa mniej wiecej takie stopnie chociaz wspolnie nad nimi dyskutowalismy i jest to po czesci to co ja wykombinowalem i to co kazdy dopowoedzial - wlasciwie to nic nie stoi na przeszkodzie zeby cos zmienic - chocby tego forumatora nieszczesnego
ale z drugiej strony zgadzam sie z wypowiedziami wyzej i tak kazdy raczej patrzy po wypowiedziach a nie kto jaki ma status - musielibysmy indywidualnie przyznawac kazdemu statusy zeby bylo w miare ok - np taki januszp jemu za pierwszy post nalezy sie guru a np ......... u mnie nie mialby szans na najnizszy stopien nawet
- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - - 66 zarejestrowany użytkownik ![]() Pierwszy Moderator/Administrator ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |
|
|
|
|
|
#10 | ||
|
TDI
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.09.2001
![]() |
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
|
#11 | |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Wymiatacz od miotly? Pochlaniach to od odkurzacza? Guru zapewne utozsamia sie z wielkim mistrzem duchowym pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
TDI
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
Pozdrawiam Ostatnio zmieniany przez Nol : 02.02.2003 o godz. 15:36 |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
ja rozumiem ze moze sie nie podobac - ze moze wzbudzac kontrowersje i tak dalej - ale czy moze poznam inne propozycje? bo te ktore sa teraz powstaly bo dlugiej i merytorycznej dyskusji
czy macie - zwlaszcza Ormianin ktoremu sie to jak widze nei podoba - jakies inne pomysly? czy tylko tak sobie ...?
|
|
|
|
#14 |
|
TDI
Zlotowicz
![]() |
I tak prawda leży pośrodku, tj. zawsze będzie taki system nazewnictwa, który nie będzie odpowiadał wszystkim userom. Jak pisałem wyżej, dla mnie jest ok.
Co do nazwy Guru, to każdy przy takiej ilości postów może sobie ją sam zmienić. Tutaj się zgadzam z Ormianinem, "Guru" trochę tak jakby nie pasuje.
|
|
|
#15 |
|
Rejestrowany
Data rejestracji: 07.07.2002
![]() ![]() |
Nie rozumiem wogole tego calego zamieszania. Jezeli opisy budza taka kontowersje najlepiej je zlikwidowac i po sprawie. Oczywiscie jest to tylko moje zdanie.
|
|
|
|
![]() |
|
|