![]() |
Cytat:
"A co to jest? A komu to potrzebne?" :D - - - @Bartez Ja tak wspominałem o tym hmmm... 3 lata temu? ;p @Andy A dla mnie nie żyleta bo bluruje. ;) Jestem przeciwny dodaniu tego formatu, ponieważ nic go nie obsługuje, a kolejnego js nikt nie potrzebuje. |
Generalnie to mi to nie potrzebne bo mam tableta do spamowania a i telefon ktory mam obsluguje normalnie strone i nie mam jakis wiekszych problemow ze spamowaniem z niego rowniez :)
|
@Berion piszesz o webp czy bpg?
|
Wlasnie chcialem wgrac zalacznik 7zip wielkosc 17.4mb wgrywa sie wgrywa i wyskakuje biale okno przy przeladowaniu .
|
dropbox xD
|
Cytat:
|
Właśnie, mnie też kiedyś wywaliło jak chciałem dodać coś ok 10MB.
Więc może jakieś quoty od ilości postów wprowadzić? :D |
Cytat:
testowalem na opera i firefox |
Możliwe, że jakieś uprawnienia serwera. Jedna rzecz to ustawienia vBulletina, a zupełnie inna, to ustawienia serwera i dozwolone tam wielkości uploadu. Sprawdzę.
Jeżeli jest tak, jak pisze Berion i firmware konsoli jest chroniony prawem autorskim, to lepiej jednak wrzuć go gdzieś poza forum ;) |
A to juz dawno jest na jakims sendspace , ale fakt pozostaje ze nie chcialo wgrac na forum .
|
Może dlatego, że to było podwójne archiwum? <nazwa>.7z|<nazwa>.zip. Skoro forum skanuje pliki to może jakiś bug związany z odczytem? Nie chce mi się sprawdzać. Gdybam. ;p
e: A jednak nie. Zrobiłem 7MB archiwum i też twierdzi, że failed. |
Sprawdź teraz proszę.
|
Działa. :)
|
Super :cool:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:15. |