![]() |
dzieki za poprawki :)
|
No i wszystko jest już gut wytłumaczone choć myślę że +1pkt za 365dni lub 1000 postów to malutko ;) ale jest spoko.
Wydaje mi się też że dawanie reputacij umilkło ponieważ nie widzę zmian pod avatarkami u wszystkich userów czyli reputacij sobie panowie nie dajecie a czasami warto. |
Cytat:
No no... niezla lektora, teraz wiem kto mi podpadl ;) |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
/edit: wymyślone: nowo zarejestrowani otrzymują 0 pkt, aby dawać Reputację ustawiony jest warunek liczby postów <min. 50> |
to zupelnie zmieni sprawe. Radykalnie zmniejszy sie ilosc dezaprobat, nikt nie bedzie chcel narazac sie na odwet.
Albo zaczna sie sypac setkami, zeby sie odegrac... ??? |
Cytat:
|
Cytat:
Pozwole sobie skomentowac sprawe avatarow. ZiP - sprawa z avatarami jest co najmniej zagadkowa. Niby wszystko jest tak samo, prawa na serwerze do plikow sa takie same, a jednak nie chce dzialac u wszystkich :( Czary ??? Probujemy rozwiazac ten problem. Tak samo, jak nie wiadomo o co chodzi z uploadem plikow :| Jednak zapewniam, ze powalczymy z tym |
popieram pomysl mr_spock'a, albo wrecz mozna podawac wartosc reputacji danego osobnika w punktach
proponuje tez po raz enty wprowadzenie rubryki od kogo przy reputacjach zastanawia mnie tez, skoro trzeba miec 10 na + zeby dac reputacje, skad wogule zaczely sie przyrosty reputacji, przecicez na poczatku wszyscy mieli zero no i czy "zalegle" punkty (za staz, ilosc postow i ta 10 na start) nie powinny zostac dane starym juzerom, bo dochodzi do paranoi - ludzie z zerowa iloscia postow maja wieksza reputacje niz starzy bywalcy no i tak wogule dzieki MaciejT za podjecie tematu - dlugo czekalismy ;) |
sugestia...
zamiana punktu 2 z 3. ma jeszcze mozliwosc poprawy brzmi jeszcze dosc OK, ale juz "moze sie wstydzic za zachowanie..." jest bardziej nagana. teraz jest zle postopniowane. Co do reszty... dosc ciezko jest dobrze to zorganizowac. Np "7. jak się przyłoży ma szansę zostać specem" specem od czego? przeciez piszemy na rozne tematy, a nie tylko na jeden, jesli zamieszcza ktos linki do gier i za to dostaje punkty, absurdem jest nazywanie go specem :) Tak samo "8. jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie"". Nie mozna tych punktow dostawac wypacznie za wiedze uzytkownika, ale tez za podejscie do innych, chec pomocy itd. Przeciez cham moze byc rewelacyjny co nie znaczy ze ma dostac + Jest jak jest, ale najgorsze w tym wszystkim jest to, ze za malo obrazowo, ja bym przy kazdej opini dopisal przedzial punktow w ktorych osobnik sie znajduje np : "6. niedługo stanie się sławny <50 - 150> " co o tym myslicie? |
Cytat:
PS. Propozycje tlumaczen mile widziane :spoko: |
Cytat:
Daje nam +1 ktos (dla uroszczenia ) OK - mamy zielona, daje nam ktos sredni - mamy srebrna ??? |
Moja uwaga - troche glupio wygladaja te polskie nazwy przeplatajace sie z angielskimi. Moznaby albo wszystko przetlumaczyc na jeden jezyk, albo ta gorzej tlumaczalna czesc wywalic i rozplanowac stopnie na nowo tylko ze rzadziej.
|
Cytat:
|
Też mnie to ciekawi bo w Panelu uzytkownika mam 4 srebrne i nie wiem o co chodzi.
Srebrna ikonka ma nazwę reputation_balance.gif ale o jaki balans/równowagę chodzi ??? Może w tym samym poście otrzymałem tą samą liczbę pozytywów i negatywów i wyświetla że w tym poście reputacji "nie ma" czyli jest równoważna... ??? |
Ja mam pytanie dotyczace tych reputacji. Zreszta kiedys juz je zadawalem ;).
Jako user mozna dac dwa rodzaje reputacji: "dezaprobate" (czerwony kolor) oraz "pochwale" (kolor zielony). Otrzymac jednak mozna jeszcze trzeci kolor - srebrny. Co oznacza ten kolor, jaka ma wartosc? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:36. |