![]() |
Cytat:
Co do PS. Nawet admin nie może ustawiać każdorazowo ilości punktów reputacji (ewentualnie nie wiem jak to zrobić :) ). Domyślnie jest ustawione na 20 punktów. |
Bartez, dzięki wiesz za co ;), czyli znaczy to że zmieniłeś te angielskie wpisy na polskie???
|
No w sumie przetumaczenie tych wpisow na Polski to dobry pomysl :spoko: ;).
|
Cytat:
|
Masz racje Robs. Jakoś to nie psauje.
|
Cytat:
hehe racja kazdy by chcial ja tez chcial bym stac sie slawny szczegolnie w moje urodzinki :D |
zróbcie opcję wyświetlania listy wszystkich reputek w ustawieniach, a nie tylko 20 ostatnich i to jeszcze z komentarzem.
|
popieram w pelni
jeszce fajnie by bylo widziec te ktore sie samemu przynalo - komu i z jakim komentarzem |
No to ja tez cos dorzuce - dobrze byloby widziec od kogo ile tych punkcikow sie dostalo bo teraz tylko pokazuje total.
|
nimal i grzeniu popieram
|
Fajnie bylo by gdyby bylo widac ilosc punktow jakie nam przyznano :D
|
Co jest grane. Wywala mi komunikat, że dzis już nie moge dac reputki i mam spróbowac za 24h, a dalem dopiero dziś jedną. Co jest grane??
|
a wczoraj wieczorem nie dawales jakis? licza sie 24h dla kadej odzielnie - jak dales jaks wczoraj o 22giej to dzis dopiero po 22:00 bedziem mogl przyznac kolejna
|
Aha, to chyba, że tak, bo reputki dawałem wtedy po poludniu i wieczorem. Dzięki za wyjasnienie.
|
dzis szukalem czego w tym temacie wiec 3 propozycje:
- przypiac temat bo jednak zawsze aktualny a wlasnie zniknol :) - zmienic ta przedostatnia nazwe reputki - bo jest "nizsza" niz wczesniejsza - jak sugerowal Robs - przetlumaczyc, zgodnie z propozycjami zapodanymi przez Gallusa, opisy ang (bo te 3 nawet znajacym ang moga sprawic trudnosc |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:28. |