![]() |
Cytat:
|
MacGyver "niedlugo stanie sie slawny" :)
|
Już się tłumacze, źle zrozumiałem ten fragment
Cytat:
|
to chyba taka moda - ja tez nie dostalem ani za 1000 ani za 2000 ani za staz ;)
czero - wlasnie chcialem Ci nadrobic zaleglosci, ale niedawno odemnie dostales i nie moge ponownie :( |
Cytat:
Dzieki takze wszystkim innym i kazdemu z osobna ;), za ... wiadomo za co ;) :piwo: :piwo: |
Cytat:
|
dzieki panowie :) aktualnie mam dluga liste do przyznawania reputek (za zaslugi na polu zyczen) i ten limit ogranicza moje dzialania :D
powstaje tu undergraudowy klug czarnego obrotu reputkami :> |
heh
tak... szara strefa sie zrobila:) |
Ciiii bo zaraz nas namierza jakims zdalnie moderowanym tomahawkiem i qpa.
Powiedzmy ze poprawiamy stosunki miedzyludzkie na forum 8) |
Cytat:
|
[B]Cześć jestem nowy i za bardzo nie wiem jak przyznawać te punkty lub na jakiej zasadzie przyznaja mi je inny w tym nasz lord(admin)
|
Cytat:
Pozatym musisz naklepać 50 postów bo w tedy zostanie Ci oddblokowana możliwośc dawania reputek ... Vitamy na Forum. |
tzn mozliwosc jest nawet jak tych 50 postow sie nie ma - niedawno dostalem reputke od takiego kolegi i to wszystko wyjasnilo
reputke przyznac mogl, ale u mnie wartosc punktowa sie nie zmienila, a pojawila sie szara kropa(zamiast zielonej) w tabelce czyli srebrne kropki mamy wyjasnione - to przyznanie reputki, gdy nie zmienia ona wartosci punktowej |
Dzieki nimal, nareszcie wiem o co chodzi z tymi srebrnymi kwadracikami ;)
|
jal piotrek ale masz zaplon po 8 dniach dales odpowiedz ;) eh ty duszo towarzystwa ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:17. |