![]() |
Bylo juz cos z oddzielnym zliczaniem na OT, jak pamietam to cos z tym kiksowalo chyba (a moze nie?). Wlasciwie mnie to wsio ryba czy rozdzielac to czy nie, ale skoro juz mowicie ze posty na OT nie sa jakby rownowazne tym na dzialach tematycznych to moze po prostu nie zliczac ich wcale? To tylko taki luzny pomysl, dla mnie troche glupio jak sie widzi pod nickiem dwa liczniki.
A ten system rekomendacji to tez nie bardzo czaje o co chodzi, ale czy czasem nie jest to zbedne komplikowanie zycia? Nowi userzy jak troche poczytaja to widza kto co pisze, a poza tym czesto pytaja na priva (jak Nimal zauwazyl) bo maja z reguly problemy na ktore na forum uslysza odpowiedz szukaj albo jakies inne deprymujace. No i jakby z tego mialy pojawic sie nowe mozliwosci rywalizacji niepozytywnej to lepiej dac sobie spokoj. |
Wlasnie na predce przetlumaczylem reputacje i wlaczylem opcje, jak wroce do domciu to pobawie sie wiecej. Prosze o uwagi, szczegolnie Monter'a jaki i cany.
Pozdrawiam i milego dnia |
no wlasnie cos sie pojawilo :|
|
Cytat:
|
@Zbieg12, nie nie jesteś osamaotniony z ta tezą / cosik mi to niepoprawnie wyglada/
@Nimal, widzą że wiara w człowieka u Ciebie nie upadla :) pozdro ps to kiedy to wchodzi? ;) |
mi to osobiscie roznicy nie robi - znam tu ludzi
a nowi uzyszkodnicy i tak nie beda wiedzieli o co chodzi i beda zwracali sie na priv do osob o duzych cyferkach, niezaleznie vzy to bedzie ot, reputacja czy licznok oglony co do reputacji - jak wiecie powstaly juz tu na forum zawisci rozne i moglo by sie zdazyc dawanie punktow ujemnych osobom ktorych sie nie lubi albo zakladanie dodatkowych kont zeby sobie nbic reputacje na + ... sory za taki podejrzenia, ale nie mysle o stalych bywalcach; jak sami wiecie, rozne historie sie tu juz zdazaly... |
powiedzmy ze moznaby zostawic ogolne liczniki ze stanem na dzien wprowadzenia zmiany a liczniki ot od zera :)
sorki, to sie tu Reputacje nazywa :) ide spac, duzo tlumaczenia byloby, za duzo jak na teraz ;) |
witam, było było kiedyś dzielenie postów i nie przeszkadzało mi to :)
choć nie robi mi to większej różnicy, akurat MI, bo znam wystarczająco userów ;), nie przeszkadzałoby mi także jakby podział był, a jeśli komuś ma to pomóc to prosze bardzo. Ciekawe tylko czy od teraz jakby wprowadzono podział licznik(i) byłyby na zero czy system sam podzieli dotychczasowe posty. System szacunków? "A co to jest?" ;) Wogóle nie zwracałem na to uwagi. pzdr |
Cytat:
|
Możliwe @Zbieg12, ja w edukacji o vBulletin zatrzymałem się na wersji 2.2 ;) a i nie do końca wszędzie dotarłem. Ilość funkcji tego Forum przewyższa wszystko, co oparte na licencjach GNU GPL.
Jak dla użyszkodników, to dla mnie też? Oj, nie trzeba było ;);):D |
@monter, z tego co wiem system "szacunków" jest wmontowany w ta wersje forum, uruchomienie zalezy jednak od wladz wyzszych, aczkolwiek sam sie dziwie dlaczego to jeszcze nie chodzi - przeciez to dla dobra uzyszkodnikow ;)
|
@Pawel_k, racja, czas tez sie liczy, sa jednak tacy, ktorzy sie nie udzielaja za duzo; najwiecej pozatematycznych postow jest na ot :)
@cana, zgadza sie, jednak wiekszosc ludzi najpierw zaglada na ot a potem gdzie indziej, poza tym dvd, zabezpieczenia i cdr to dzialy o NAGRYWANIU :) Po co mamy nie robic nic, skoro mozemy zrobic cos ;) Czyzbym byl osamotninony z ta teza? |
Moim zdaniem brakuje w vBulletin systemu punktacji jaki jest w innych skryptach. Ktoś Ci pomógł - dajesz mu "szacunek" ( +1 punkt ). Wtedy po wyłączeniu wyświetlania licznika postów byłoby chyba idealnie. Widać by było tylko datę dołączenia i liczbę tych "szacunków". No ale idały nie istnieją przecież :)
|
@Zbieg12, pomysł ok, ale takie kwiatki jak piszesz to wychodzą i na "normalnych" działach forum /część odpowiedzi jest ... że ręce opadają zresztą sam wiesz/
mnie osobiście jest to obojętne czy bedą liczone czy tez nie bo nie piszę dla numerka /sorki pisałem jak na poczatku stałego dostawało się po 50 postach :) / inna sprawa że jak mnie pamięć nie myli to się to nie sprawdziło, lecz co szkodzi spróbować jeszcze raz pozdrófka |
Cytat:
takze albo chowamy licznik w profil albo osobno zliczamy te z dzialow cdr/dvd bo te by o "randze" swiadcza bardziej wg mnie niz te z "sugesti" albo z "kupie/sprzedam" bo przecierz posty mozna nabijac poza offtopikiem ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:03. |