![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Propozycje, sugestie, błędy forum Zauważyłeś błąd na forum lub serwisie a może masz jakąś sugestię? Podziel się tym z nami. |
| Zobacz rezultaty głosowania: Czy jestes za tym aby wprowadzic osobny licznik postow dla dzialu offtopic? | |||
| TAK |
|
12 | 17.14% |
| NIE |
|
32 | 45.71% |
| nie mam zdania / nie robi mi to różnicy |
|
26 | 37.14% |
| Wszystkich głosów: 70. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cana & Pedros - zablokowali mnie! Nie moge nic wam dodac, ni reputacji ni orderu.
MacGyver & Czero: -oczekuje na przeylke z 1 kg cukru od kazdego. Ziemniaki w ilosci 8kg - przechowajcie do okresu jesienego. (mam ciepla piwnice) Majonezowi probowalem ujac reputacji - zobaczymy. Napisalem wyraznie: Majonezowi nie mnie. Ostatnio zmieniany przez yahol : 18.03.2004 o godz. 20:38 |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Cytat:
I widzę, że tanio nie będzie. Tu zaraz 1 reputacja będzie chodzić po worku kartofli, worku cukru i kracie browaru. ps. Chyba któryś admin or masakrator bawił się Twoimi reputacjami. No bo inaczej jak mógłbyś dostać 500 szybkich? O ile rozumiem zabawy z "plusami" u coniektórych, o tyle zabawy z "minusami" są FE. Zdecydowanie FE.
|
|
|
|
#3 | |
|
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
Cytat:
fakt - brzydka zabawa w stosunku do Yahola. Miodziowe raczej nie - pozostaja admini Jawni ( 1 sztuka jak czytam) i reszta towarzystwa gmerajaca w forum. Przestało to mi sie podobac - bo tajniaków nie lubię
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
no i widzisz - yahol jest tu z lekka niepopularny ...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Inforuje wszytskich, że w nabliższym czasie przesyłki z cukrem i kartoflami będą docierały z opuznieniem (ok. 10 dni) - bo kochana Poczta Polska nie nadąża z tymi kartoflami
![]() Jeszcze raz przepraszam Was za powstałe kłopoty - mam nadzieje, że nie stracilem zaufania u tych do których kartofle jeszcze nie dotarły?? ![]() ..:Update:.. @bgn - kartofle w drodze (już wysłane) Ale nie odpowiadam za ich stan przy odbiorze, więc reklamacji nie będzie
Ostatnio zmieniany przez MacGyver : 18.03.2004 o godz. 21:27 |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Wyslij PRIORYTETEM. |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Team Member
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ..::Update at 2134 ZULU::.. Cholera, kartofle mi się kończą ;( Chyba zaraz czero przejmie biznes
Ostatnio zmieniany przez MacGyver : 18.03.2004 o godz. 22:34 |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
to ile reputacji mozna dać w ciągu doby? 2? i znów bgn się nie załapał
ale pedros i yahol się załapali ![]() BTW to z minusem u yahola to IMO "ciut" nieładnie pozdro ps testował ktoś czy można sobie samemu bić na minus i czy jest jakiś licznikczek przy minusowaniu?
Ostatnio zmieniany przez cana : 18.03.2004 o godz. 21:19 |
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
Team Member
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
??)Cytat:
liczniczeka repuyacji samemu sobie nie da się dodać.
|
|
|
|
|
#10 |
|
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
wiedzialem ze tak bedzie
zerknijcie zatem na to (ja pozostawiam to bez komentarza sami ocencie kto co i jak a skoro piszecie ze ujemne sa fee to...)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - - 66 zarejestrowany użytkownik ![]() Pierwszy Moderator/Administrator ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
niezwykły
Data rejestracji: 07.02.2003
![]() |
Cytat:
sory jeśli chodzi o mnie myślałem że to bez powodu nayahola poszło tylo negatywów ![]() >>>>>>>>> a propo ja np nie mam takiego czegoś "napisane przez" i nie wiem kto mi dał komentarz
|
|
|
|
#12 | |
|
Team Member
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
?
|
|
|
|
|
#13 | |
|
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Czemu? |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Nabyles zlych nawykow. To tak jest, kto z kim przestaje takim sie staje. Moze zrozumiesz, moze nie. Wisi mi dokladnie i le mi dales reputacji. To swiadczy tylko o tobie. Pozdrowienia. |
|
|
|
|
|
|
#15 | |||||||
|
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kończąc moją wypowiedź. Jesteś skończonym typkiem, któremu się wydaje, że jest niewiadomo jak ważny. Mniemanie o sobie masz tak wielkie, że ledwo się mieścisz w swojej skórze. Poza tym masz pecha, okazało się iż admini widzą od kogo dostali minusy. Ale to nic, bo prawidziwym Twoim nieszczęściem jest to, że zacząłeś z nieodpowiednią osobą - ze mną. I uwierz mi nawet gdybym nie był adminem wolałbyś mnie nie znać. Do tej pory tylko kilka osób zirytowało mnie tak jak Ty. A jeżeli ktoś doprowadził mnie do tego może być pewien, że nie zapomnę mu tego (taki już urok osobisty mojego znaku zodiaku). Pilnuj się więc bo nie znasz dnia i godziny kiedy z najwyższą przyjemnością odwdzięcze Ci się i do z nawiązką. Choćby była to ostatnia rzecz jaką zrobię na tym Forum. Zdaję sobie sprawę, że reszta użytkowników zje mnie wtedy żywcem. Trudno widocznie taki los spotyka prędzej czy później każdego, który podejmuje się czegokolwiek tutaj. Cytat:
A do pozostałych użytkowników. Nie mam zamiaru wykorzystywać moich tzw. przywilejów. Chciałem coniektórym tylko uzmysłowić, że nie zawsze ci, których tak bronicie zaciekle mają rację. Warto zadać sobie minimalną ilość trudu i spróbować dowiedzieć się dlaczego? za co? Boicie się zapytać tutaj to napiszcie na PM albo maila. Ale nie brońcie wszystkich zawsze. Bo może się okazać, że nie macie racji. A osoba, która tak zaciekle bronicie jest w rzeczywistości chamem. Cześć osób chyba to zauważyła. A przynajmniej mam taką nadzieję. Serdecznie pozdrawiam wszystkich innych Forumowiczów. PS. Panu Yaholowi zaraz przywrócę stan "dorobku" pozytwnych opini. Więc nie musicie na siłę przywracać mu "dobrego" wizerunku.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - - 66 zarejestrowany użytkownik ![]() Pierwszy Moderator/Administrator ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |
|||||||
|
|
|
![]() |
|
|