Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Propozycje, sugestie, błędy forum (https://forum.cdrinfo.pl/f10/)
-   -   Zniesienie reputek (https://forum.cdrinfo.pl/f10/zniesienie-reputek-45454/)

mgit 02.01.2005 16:24

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Popieram - czas na :gerda:

Najwyższa pora na :gerda: :gerda: :gerda: ;)

andrzejj9 01.01.2005 23:24

Cytat:

Napisany przez mr_spock
A moze skupmy sie na pisaniu sensownych postow, a nie kolejnymi debatami nad zasadnoscia ktopek, licznikow, avatarow, podpisow, ilosci stylow

Toż właśnie to właśnie cały czas mówię :)

Pagerus 01.01.2005 23:13

Cytat:

Napisany przez mr_spock
A moze skupmy sie na pisaniu sensownych postow, a nie kolejnymi debatami nad zasadnoscia ktopek, licznikow, avatarow, podpisow, ilosci stylow

Popieram - czas na :gerda:

mr_spock 01.01.2005 23:10

Pagerus 01.01.2005 23:00

Cytat:

Napisany przez mallow
To moze niech zostanie jak jest, tylko zerujmy konta reputek? I korzystajmy z nich zgodnie z przeznaczeniem ;)

Taaaa... i zaraz zaczniemy rozmawiac na temat różnych definicji sformułowania "zgodnie z przeznaczeniem" :haha:

mallow 01.01.2005 22:51

To moze niech zostanie jak jest, tylko zerujmy konta reputek? I korzystajmy z nich zgodnie z przeznaczeniem ;)

*Vojtas* 01.01.2005 17:41

Cytat:

Napisany przez Burak_123
Ile to jeszcze takich posów będzie?? Skoro wszyscy twierdzą, ze ma zostać tak jak jest to o czym my tu jeszcze gadamy??(czyt. piszemy;) ???

Czy aby napewno wszyscy?
Jak dobrze widzę, to wyniki sądy mówią co innego.

Burak_PL 01.01.2005 17:28

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Jeszcze się nie wypowiadałem w tym temacie - więc pozwolę sobie tylko napisac parę zdań. Jeśli chodzi o reputki to był moment, że traktowałem ich rozdawanie jako niezłą zabawę - i rozdawałem właśnie na lewo i prawo - ale teraz już nieco inaczej na nie patrzę... i zmieniłem zasady przyznawania - teraz po prostu będę dawał jeśli się czegoś dowiem dla mnie ciekawego (czyli uzyskam pomoc - nawet pośrednio) albo spodoba mi się czyjaś wypowiedź (co będzie z kolei pewnego rodzaju wyrazem sympatii)... Wobec powyższego głosuję w sondzie na NIE - i najlepiej niech zostanie jak jest... HOWGH! (nie jestem pewien czy dobrze to zapisałem ;) )

A i jeszcze jedno - pomysł przyznawania przez opów/modów - uważam szczerze za chybiony... myślę, że mają oni znacznie ciekawsze rzeczy do roboty niż śledzenie i ocenianie każdego posta...

Ile to jeszcze takich posów będzie?? Skoro wszyscy twierdzą, ze ma zostać tak jak jest to o czym my tu jeszcze gadamy??(czyt. piszemy;) ???

Pagerus 31.12.2004 19:50

Jeszcze się nie wypowiadałem w tym temacie - więc pozwolę sobie tylko napisac parę zdań. Jeśli chodzi o reputki to był moment, że traktowałem ich rozdawanie jako niezłą zabawę - i rozdawałem właśnie na lewo i prawo - ale teraz już nieco inaczej na nie patrzę... i zmieniłem zasady przyznawania - teraz po prostu będę dawał jeśli się czegoś dowiem dla mnie ciekawego (czyli uzyskam pomoc - nawet pośrednio) albo spodoba mi się czyjaś wypowiedź (co będzie z kolei pewnego rodzaju wyrazem sympatii)... Wobec powyższego głosuję w sondzie na NIE - i najlepiej niech zostanie jak jest... HOWGH! (nie jestem pewien czy dobrze to zapisałem ;) )

A i jeszcze jedno - pomysł przyznawania przez opów/modów - uważam szczerze za chybiony... myślę, że mają oni znacznie ciekawsze rzeczy do roboty niż śledzenie i ocenianie każdego posta...

Loczek 31.12.2004 14:27

Cytat:

Napisany przez Bartek15
To jest tylko jedna z opcji :D

@Loczek, dawno cię nie widziałem na forum :nie:

Najpierw byłem daleko, potem jak juz bylem blisko to nie mialem i mozliwości.

Burak_PL 31.12.2004 09:47

Według mnei niech zostanie tak jak jest i koniec tematu.

Wy chcecie by tylko admini dawali? Oni też ludzie i czasu nie mają.

Np. ktoś Ci pomógł - daj mu na a jakbyś nie mógł to co? nie dałbyśmu czy pisałbyś d o admina, ze ten post mi pomógł proszę dać mu reputację (najlepiej 10 zapakowanych w niebieskie pudełko, przewiązane kokardką :) )

B@rtek 30.12.2004 22:02

Cytat:

Napisany przez Loczek
@Bartek15

Np. podam tylko przykład: CIAPEK lubi tego i tego to oni reputki dostaną

Ciapek nie powinien dawac reputek za to ze kogos lubi badz nie.

To jest tylko jedna z opcji :D

@Loczek, dawno cię nie widziałem na forum :nie:

Loczek 30.12.2004 20:39

@Bartek15

Np. podam tylko przykład: CIAPEK lubi tego i tego to oni reputki dostaną

Ciapek nie powinien dawac reputek za to ze kogos lubi badz nie.

B@rtek 30.12.2004 20:09

Cytat:

Napisany przez Loczek
Najlepszym rozwiazaniem byloby dawanie reputek przez adminow i operatorow.

Ale i tak byłoby tak jak teraz :taktak:

Np. podam tylko przykład: CIAPEK lubi tego i tego to oni reputki dostaną :taktak:

Oczywiście nie będzie to wyglądało tak jak teraz ale to i tak zostanie.

Lepiej, żeby te ruputki zostały tak jak są.

Pamiętam czasy jak właściwie zawsze siedziałem w dziale DVD-Video i tam za pomoc jaką dawałem dostawałem reputki :D

Burak_PL 30.12.2004 19:50

Cytat:

Napisany przez Loczek
Najlepszym rozwiazaniem byloby dawanie reputek przez adminow i operatorow.

Oni są na forum chyba nie po to by dawać reputacje co nie?? Mają inne zadanie? Myślicie, zę się nudzą??

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:47.