![]() |
Najlepszym rozwiazaniem byloby dawanie reputek przez adminow i operatorow.
|
Cytat:
|
Tak czytam sobie to popiardywanie i dochodze do wniosku... nie macie innych problemow ??
Jest sonda - prosze glosowac i zostana wyciagniete odpowiednie wnioski, a nie znowu jakies glupie gdybania i przepychanki (nie wiem co sie dzieje dalej, bo po pierwszych 3 stronach nie chce mi sie czytac dalej). A same reputki - mam w d... co sie z nimi stanie i jakos wogole nie widze problemu. Licznikiem postow tez bym sie nie podniecal, bo po dodaniu OT do zliczania to zaden wyznacznik, zreszta z samej ilosci postow w dzialach technicznych, tez nic nie wynika bo "ciezar jakosciowy" zwykle rzadko przeklada sie na ilosc napisanych postow. Takze ogolnie nie ma sprawiedliwosci na swiecie i wszyscy sa pokrzywdzeni w jakis tam sposob, ale co z tego ??? Forum nie jest jakims wyznacznikiem sprawiedliwosci czy miejscem lansowania swojej osoby tylko miejscem do rozmawiania o konkretnych problemach. Z calej dyskusji podoba mi sie pomysl sida z banowaniem i dodaniem troche czerwieni do wystroju ... ale do tego nie potrzeba nowych zasad tylko bardziej skrupulatnego wykorzystywania obecnych ... |
no ja mam jedną i się nie pluję i mi to wcale nie przeszkadza ;) ;) ;) ;)
|
A ja dalej obstaje przy tym żeby zostało jak było, jeżeli kogoś tak strasznie to razi to niech na te reputki nie patrzy. Ja biore je z przymrużeniem oka i traktuje bardziej jako popularność.
|
według mnie ta dyskusja jest bez sensu. jeżeli przeszkadzają Ci reputacje to se je usuń no sam nie mozesz ale są osoby co zgłosiły modowi lub adminowi i Ci im usunęli
|
Cytat:
Zostawcie tak jak jest , a może reset licznika ? -tylko w sumie co by to dało. No sam nie wiem, bo z tymi reputkami naprawde niezły burdel się zrobił. Fajnie to wygląda, że jest coś takiego, tylko niestety nie funkcjonuje to tak jak powinno. |
ale kombinujecie z tymi reputkami - jest tak jak jest i niech tak zostanie (ktos kogos lubi to mu da reputka).
przeszkadza komus takie kropki pod avatorkiem :> mi sie podobaja :D i fajnie to wyglada jak duzo osob ktore cos (oczywiscie w miare z sensem) pisza i tez maja duzo. kiedys jak zarejestrowalem sie na tym forum :) zobaczylem na kropki i az milo bylo popatrzec a teraz to juz wogole jest milo :) |
Już sama dyskusja miejmy nadzieję uświadomi, co niektórym, że pewien problem istnieje i dlatego uważam, że jest potrzebna. Co do systemu reputacji mam zdanie takie jak większość z was to znaczy, że ten system zupełnie się nie sprawdził. Kto obserwuje ramkę z nickami userów ten wie, że bywam tu często, (choć rzadko się udzielam) i w sumie już doskonale wiem, na kim na tym forum można polegać i kto ma w głowie sporą wiedzę a często niestety nie ma to odzwierciedlenia w ilości tych zielonych "znaczków" pod avatarem.
A cha chciałem podejrzeć wyniki głosowania i kliknąłem w opcje "tylko administratorzy/moderatorzy przyznają reputacje***8221;, (bo była najbliżej kursora myszki :P ) gdyby wyniki tego głosowania miały być wiążące to proszę mojego głosu nie uwzględniać. Podsumowując róbta, co chceta mi to lotto! pozdr. ;) |
Sama reputka świadczy raczej o popularności aniżeli posiadanej wiedzy (jak już ktoś to słusznie zauważył). Powinny zostać. Ja natomiast byłbym za pomysłem, aby wprowadzić nowe, rozdawane przez mod'ów (ale nie tak spontanicznie, jak toma miejsce teraz, a za faktycznie fachowo udzieloną pomoc itp.)
|
Wedlug mnie to nawet fajne sa te reputki, sam na to nie patrze i sie tym nie kieruje, ale milo tak dostac od kogos :)
|
Co do reputacji to nie mam zdania, są plusy i minusy. Reputka reputce nie równa.
|
Cytat:
|
Cytat:
ps.niech zostanie jak jest... |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:05. |