![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Propozycje, sugestie, błędy forum Zauważyłeś błąd na forum lub serwisie a może masz jakąś sugestię? Podziel się tym z nami. |
| Zobacz rezultaty głosowania: Czy jestes za zniesieniem Reputacji? | |||
| Tak |
|
36 | 30.25% |
| Nie |
|
43 | 36.13% |
| tylko administratorzy/moderatorzy przyznają reputacje |
|
40 | 33.61% |
| Wszystkich głosów: 119. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 16.01.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dla mnie nie ulega wątpliwości,że doczekaliśmy się hiperinflacji.
Może denominacja np: pięć starych reputek za jedną nową i proporcjonalnie wyższe progi przyznawania nowych. Może jeszcze inaczej.Administratorzy lub moderatorzy dla dobra i powagi forum mogliby nadawać i odbierać prawo przyznawania reputacji dla userów. Sam fakt prawa do przyznawania reputacji byłby niezłą nobilitacją,a ryzyko utraty tego prawa ograniczyłby "nadużycia". |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guru
Zlotowicz
@bgn "Na początku forum były dwa automatycznie generowane stopnie " i tak powinno być,ale jest inaczej i teraz jakiekolwiek gwałtowne zmiany będą powodowały ferment.
Pozostaje jakaś delikatna reforma systemu,albo totalny ..... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak reputki zostana zlikwidowane to z tego powodu nikt płakać nie bedzie.
Pozatym komu one przeszkadzają, są dobre takie jakie są. Jak juz chcecie tak bardzo zlikwidować reputeki (tym samym wszelkie nadużycia) to oprucz reputek należało by zlikwidować licznik postów (np. w dziale OFF Topic)PS. Ja głosuje na nie żeby było tak jak jest do tej pory
Ostatnio zmieniany przez mgit : 29.12.2004 o godz. 12:24 |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
Cytat:
Przynajmniej będziemy wiedzili kto się udziela na forum
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mi osobiscie odpowidalo jak bylo na poczatku... ilosc postow takiez zaangazowanie w tematy i wypowiedzi... ale to tez nie byla dobra sprawa, bowiem wielu ludzi nabijalo posty aby tylko nakrecic licznik, co byscie nie wymyslili zawsze bedzie zle
|
|
|
#6 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ormianin, ale nie mozna powiedziec, ze tak jak jest teraz, jest zle - bywam na paru forach i u nas wcale tak zle nie jest, jak wyglada [ale zamieszalem
]... mi sie podobapozdro
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
A ja nie głosuje bo nie mam zdania...
wiem jedno, za niedługo każdy będzie miał tego nabite na maxa a co potem to nie wiem...
|
|
|
#8 | |
|
Guru
Zlotowicz
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Ja nie glosuje, bo to nie ma sensu.
To czy one beda czy nie mnie to zwisa. Tylko nie kazcie tylko adminom/modom przyznawac reputek, bo oni tez sa ludzmi i na pewno nie beda czytac kazdego tematu, aby kogos ocenic. Ja dajac reputke dziekuje komus, np.: za udzial/pomoc w moim temacie/problemie; za tresc posta itd. Jak ich nie bedzie to bede tylko dziekowal w dyskusji za udzial no i postawie wirtualne ![]() Pamietajcie rowniez, ze na kazdy nowy sposob "nagradzanie" znajdzie sie jakis sposob - taki jest juz Polak. Licznik postow niech pozostanie, bo po to on chyba jest i w zupelnosci wystarczy. A jesli ktos sie czuje naprawde slabo doceniony to ma miejsce nad avatarem, w ktore moze wpisac sobie sam range, np.: "Najmadrzejszy ze wszystkich" ![]() Dziekuje. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
..
Data rejestracji: 14.07.2004
![]() |
święta prawda epol
też tak myślę chociaż repuki mogą zostać
|
|
|
#11 | |
|
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Co do reputek, to czy powinny zostac czy nie to mi to obojętnę (w sondzie nie brałem udziału)... U mnie to wygląda tak, że jeżeli: * ktoś mi pomógł * ktoś napisał na poziomie w miare smieszna wypowiedz * kogoś lubie i szanuje, to dostaje za to reputke... Tyle z mojej strony...
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
Cytat:
^_^ Zostawcie tak jak jest , a może reset licznika ? -tylko w sumie co by to dało. No sam nie wiem, bo z tymi reputkami naprawde niezły burdel się zrobił. Fajnie to wygląda, że jest coś takiego, tylko niestety nie funkcjonuje to tak jak powinno.
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz __________________________________________________ _______________ |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
..
![]() |
według mnie ta dyskusja jest bez sensu. jeżeli przeszkadzają Ci reputacje to se je usuń no sam nie mozesz ale są osoby co zgłosiły modowi lub adminowi i Ci im usunęli
|
|
|
#14 |
|
Matrix has him
Data rejestracji: 29.10.2003
![]() |
A ja dalej obstaje przy tym żeby zostało jak było, jeżeli kogoś tak strasznie to razi to niech na te reputki nie patrzy. Ja biore je z przymrużeniem oka i traktuje bardziej jako popularność.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
..
![]() |
no ja mam jedną i się nie pluję i mi to wcale nie przeszkadza