![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software Tematy dotyczące problemów, porad i oprogramowania przeznaczonego dla dysków twardych oraz SSD. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#46 | |
|
Arab'ski
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
skoro mowa juz o panach ktorzy wejda do Ciebie i beda chcieli zabrac Ci sprzet lub ingerowac w dysk, powiedz ze komputer jest podlaczony do nadajnika, a nadajnik steruje bomba, ktora moze duzo zlego uczynic np. w jakims samolocie, wtedy mozesz negocjowac o czas, w tym czasie formatujesz dysk, niszczysz go, lub sam nie wiem co jeszcze mozesz go nawec zjesc
a potem mowisz panom ze to byl dowcip, i skruszony ze lzami w oczach prosisz panow o wybaczenie, nie zrobia Ci nic zlego tylko dostaniesz pare w zawieszeniupozdrawiam:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D |
|
|
|
|
|
#48 |
|
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
ja tam jak kończyła mi sie gwarancja i chciałem dostać nowy twardziel to owijałem go grubą szmatke i po czym zrzucałem na podłog aż wkońcu coś w srodku szczeliło i nie działał - od reki dali mi nowy
ale dane to by sie chyba jeszcze dało odzyskać
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Gość
|
Nie chce mis sie tego juz ciagnac ALE, zapytam sie jeszcze o jedno czy wie ktos napewno, otoz chodzi mi oto ze talerze sa pokryte jakims metalem czy czyms na ktorym sa dane zapisywane czy wie ktos co to jest.
?
|
|
|
|
#50 | |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 07.05.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 23.08.2002
![]() |
Potwierdzam że to żwiązek Fe, i dlatego opstaje za zastosowaniem HNO3, możesz go czywiscie polaczyc z perhydrolem lub H2SO4, wtedy to już wszystko rozpusci, lub z HCL-em wtedy rozpuszcza nawet zloto.
Tak naprawde wystarczylaby kropla moczu pewnego pana z Rządu RP (bez nazwisk)- wszystko rozpuści ,wszystko zeżre.... (jakby ktoś się pytał kogo miałem na myśli- to każdego z tych kre....w) |
|
|
|
![]() |
|
|