![]() |
No i dzisiejsza lista poszukiwanych dyskow
Cytat:
Czy zauwazyliscie w jaki sposob ontrack wysyla maile z powiadomieniem o poszukiwanych dyskach?? a konkretnie w jakim polu wpisuje adresy osob ktore maja dostac maila?? Wpisali wszystkich w polu "DO" i teraz widac adresy e-mail wszystkich ktorzy sa zapisani do systemu powiadamiania :\ :\ no jak zesz tak mozna bylo zrobic :| :boks: Swoja droga to myslalem ze wiecej osob jest zapisanych do systemu powiadamiania o poszukiwaniu nowych dyskow, a tu teraz tak patrze i jest 78 adresow e-mail. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
No i od wczoraj cieszę się nowiutkim Seagate Barracuda 120 GB :)
Interesy z tą firmą to sama przyjemność :) |
Cytat:
|
@Dj Mich@ł
Potwierdzam to pewna firma, ludzie na poziomie da sie z nimi dogadac i dotrzymuja slowa, wiec sie nie obawiaj |
Cytat:
|
no tak.... seagate nadal w ofercie nie ma :(
|
@AleX69 dzięki Twojemu info zobaczyłem, że potrzebują mojego WD 40 GB :D Dogadałem się z nimi, bardzo szybko odpowiadali na maile i... już wysłałem im dysk :)
Ciekawe kiedy (i czy wogóle) przyślą umuwiony dysk 120 GB :D |
W zeszlym tygodniu chlopaki poszukiwali mojego dyzia. Dostalem od nich mejla rano okolo 11, ale dopiero odczytalem go po poludniu okolo 14. I okazalo sie, ze juz za pozno, bo kupili juz taki :buu: :buu: :buu:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ch im w d mialem dysk w ilosci 2 sztuki powiedzieli oczywiscie proszę zadzwonić jutro bo niema faceta wiec zadzwonilem mial oddzwonic i ch im w d oddalem dyski do sprzedania:)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:04. |