![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Tylko dlaczego tam nigdy nie mam mojego dysku? :buu: Ostatnio coraz częściej przeglądam allegro, ale tam tez nie ma tych dysków:D PS. Doszedł jeszcze jeden dysk: IBM IC35L040AVVN07-0 40 GB MLC: H69005 |
Cytat:
|
wyslalem ze mam 10 dyskow, otrzymalem odpowiedz (wcale nie jest tak latwo. Tak to kazdy ze zlomu moglby im powysylac...):
Cytat:
Cytat:
|
ja ogolnie mam w domu ponad 10 dyskow...od 1-20gb - kazde z badami...trzymam bo trzymam ale wypisze do nich.
Dobrze Alex ze piszesz cos takiego.Dobry z ciebie gosciu :) ps.Sidu - jak tam sprawa? |
Musze sprawdzic tego Samsunga :D Gdzies mi leży chyba ze spalono elektorniką.
|
Cytat:
|
Ja w MBMie wymieniłem juz 10 IBM na 40 barke, później Quantuma chyba 4gb na 40 tez barke i całe stosy rozwalonych dysków - swego czasu wymieniali 10 sztuk uszkodzonych za 1 nowy.
|
mozecie jeszcze skorzystac ponizszej opcji ...
Cytat:
|
wczoraj im wyslalem zgloszenie mojego IBM... czekam na reakcje, fajnie by bylo wymienic to na cos wiekszego i w pelni sprawnego :D
|
mam maxtora 20 , 30, samsunga 40.20.30 oraz ibma 30 ale to wszystko w szczecienie yeappppp jakby co wal na memcia maila a zalatwi ci te dyski w piątek:D
p.s alex niepal tyle bo ci mózg odpadnie |
Heh, wszyscy by chcieli miec dyski, które oni potrzebuja :P
|
Tez dostje od nich e-maile ale jakos nie trafiło jeszcze na mój dysk, aby go potrzebowali :(
|
Cytat:
|
Cytat:
kiedys wyslalem IBM'a 2,5" 4gb - brakowalo pewnosci o typ modelu i fw - odeslali mi nowiutka 40 do notebook'a ostatnio poszukiwali 80 wdc ... mialem maciez 0 z takowymi wiec chlopcy z ontrack'a kupili mi dwie 120 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:45. |