Powrót   Forum CDRinfo.pl > Archiwizacja - Dyski twarde, SSD, pendrive, karty pamięci > Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software

Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software Tematy dotyczące problemów, porad i oprogramowania przeznaczonego dla dysków twardych oraz SSD.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 31.01.2009, 22:39   #16
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez komstyl Podgląd Wiadomości
Witam, z tego co udało mi się sprawdzić nie kupił Pan w naszym sklepie tego huba
Rozumiem, że nie zeszła jeszcze ani jedna sztuka?
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 31.01.2009, 23:00   #17
uuk81
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 08.06.2005
uuk81 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez komstyl Podgląd Wiadomości
Witam, z tego co udało mi się sprawdzić nie kupił Pan w naszym sklepie tego huba,
bardzo proszę to uściślić bo wygląda to tak jakby nasz sklep sprzedawał buble.
Uuups, najmocniej przepraszam, rzeczywiście nie kupowałem u Was tylko na osiedlowym
sklepiku, linka podałem przypadkowo pierwszego jakiego znalazłem w sieci żeby pokazać
o jaki sprzęt mi chodzi, zbieżność ceny też jest przypadkowa, nie chciałem robić złej
reklamy sklepowi ...

Cytat:
Napisany przez yahol
System windows? Zastanow sie czy ta operacja ma sens.
FAT ma swoje niewatpliwe zalety, przy akceptowalnych wadach!
Trochę się boję że mi system plików poleci od tego ciągłego podłączania i odłączania....

A w systemie znalazłem tylko możliwość sformatowania (oczywiście tylko do ntfs
bo dysk ma 372 GB), gdzie szukać konwersji?
Stary 01.02.2009, 00:23   #18
pops
Zdezorientowany
Zlotowicz

Data rejestracji: 08.05.2005
pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
W windzie jest orginalnie program convert.exe.

portable hdd &quot;how to use?&quot;-convert.png

Microsoft twierdzi, że program nie kasuje danych, ale ja na wszelki wypadek zrobiłbym kopię, a jak już bym zrobił kopię, to zamiast konwertować to bym sformatował.

Microsoftowy tutorial

Ostatnio zmieniany przez pops : 01.02.2009 o godz. 00:35
pops jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 01.02.2009, 15:01   #19
komstyl
Nowy na forum

Data rejestracji: 31.01.2009
komstyl w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez uuk81 Podgląd Wiadomości
Uuups, najmocniej przepraszam, rzeczywiście nie kupowałem u Was tylko na osiedlowym
sklepiku, linka podałem przypadkowo pierwszego jakiego znalazłem w sieci żeby pokazać
o jaki sprzęt mi chodzi, zbieżność ceny też jest przypadkowa, nie chciałem robić złej
reklamy sklepowi ...
Nie ma problemu rozumię, że chodziło tylko o pokazanie produktu.
komstyl jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.06.2009, 22:11   #20
uuk81
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 08.06.2005
uuk81 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Po zrobieniu kilku partycji na moim zewnętrznym verbatimie (konkretnie czterech
podstawowych sformatowanych już teraz w ntfs) system win xp widzi tylko pierwszą
po podłączeniu dysku do komputera i tylko jej nadaje kolejną literkę napędu.

W googlach znalazłem tylko krótką informację że ma tak tylko windows w stosunku
do napędów flash i niektórych dysków, czy można coś na to poradzić?

dzięki

Twoje uprawnienia: