![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software Tematy dotyczące problemów, porad i oprogramowania przeznaczonego dla dysków twardych oraz SSD. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#8 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 08.06.2005
![]() |
okazuje się że kupno dobrego huba to też sztuka
kupiłem takie coś za 49 zł. http://www.komstyl.pl/product_info.p...ducts_id=21807 i powiem że to szmelc, kable za krótkie (usb i zasilacza), w środku coś latało (ułamany kawałek zatrzasku od obudowy), ale najgorsze to to, że ten niby aktywny hub nie podołał mojemu hdd - co prawda pojawił się nowy koncentrator rodzajowy i masowe urządzenie magazynujące, ale system zrobił się całkowicie niestabilny, totalna zwiecha, wszystko wróciło do normy dopiero po odłączeniu dysku... coś mi się widzi że jedyne lekarstwo to kupno dłuższego kabla do dysku i rezygnacja z podłączania go do huba.. który program potrafi skonwertować fat do ntfs bez utraty danych?
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Jak stworzyc obraz dvd nagranej zywcem na hdd albo nagrac dvd bezposrednio z hdd | maestro | Napędy optyczne DVD | 7 | 29.10.2004 20:42 |
:: Dość dziwny problem z HDD Seagate 3.2 :: | +++LeWaP+++ | Off topic | 6 | 23.02.2003 19:30 |
mały problemik z 80 gb hdd | Adik | Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software | 9 | 28.01.2003 00:12 |
Mam problem z HDD ! | +++LeWaP+++ | Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software | 34 | 15.10.2002 22:57 |