![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software Tematy dotyczące problemów, porad i oprogramowania przeznaczonego dla dysków twardych oraz SSD. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Witam od razu z góry przepraszam że napisałem tego posta tutaj ale nie mogę znaleźć odpowiedniego miejsca na ten temat.
Do rzeczy mianowicie mam problem z odtwarzaniem co drugiego filmu. Nie wiem z jakich przyczyn film który leci jest klatkowany co jakieś 3-4 minuty. Filmy które zazwyczaj oglądam to 720p bądź 1080p Poniżej daje kilka dobrych przykładów jak działa poprawnie i jak klatkuje.. __________________________________________________ ___________ A oto efekt innych filmów praktycznie co 2 minuty klatka =( Proszę was o jakąś rade/pomoc co z tym fantem zrobić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Co zrobic? Najlepiej poczytac regulamin na poczatek odnosnie uzywania koloru czerwonego w swoich postach...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
za jeszcze jeden taki numer jak w temacie o pomocy dzieciom wylotka
nawet nie zadales sobie trudu, by przeczytac pierwszy post tamtego tematu a ochrona przed linkami dotyczy spamerow, tak gwoli wyjasnienia zdjecia mogles zamiescic jako zalaczniki |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
Szukam pomocy, nie osób jak ty to nazwałeś (SPAMERÓW) piszących bez sensowną korespondencje nie wnoszącą nic do tematu. Jeśli chodzi o regulamin i kolor czerwony to prawda nie przeczytałem go , bo niezbyt mnie interesował i nie jestem jak wy nerdem czy geekiem. Powiedzmy że nie znam się na tym i szukam pomocy fachowców...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Wypraszam sobie nerda!
Ja nie mam flanelowej koszuli! ![]() I mam ajfona! ![]() Z Kafafalkiem, ![]() Bedzie temat poprawnie zalozony zgodnie z regulaminem - bedzie odpowiedz, jesli ktos bedzie ja znal. A tymczasem mysle tematem zaopiekuje sie rycho... Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
A mogę zostać nerdem takim od cycków?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
1. popraw temat, bo nie zgodnie z zasadami netykiety musi oddawac sens tematu
2. nie lam zasad netykiety - ani tu, ani gdziekolwiek indziej 3. opisz dokladnie problem bez KRZYKOW itp. podajac jak najwiecej informacji o problemie, kiedy powstaje, na czym, od kiedy... 4. czekaj na odpowiedz dopowiadajac o co dopytaja |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
No to jak Towarzysze, pomożecie ?
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Pomożecie w wyborze dysku? | wojtassslg | Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software | 18 | 23.11.2010 09:45 |
Mam problem....Pomożecie??? :D | skopek01 | Napędy optyczne DVD | 5 | 08.12.2005 18:33 |
pomożecie ? (konkurs) | mono | Off topic | 22 | 04.11.2003 21:25 |
+++ Pomożecie zamontować mi wiatraczek? +++ | CIAPEK | Off topic | 10 | 13.09.2003 18:48 |
nie wiem w co mam zagrać - pomożecie ? | krzpac | Off topic | 28 | 13.07.2003 22:13 |