![]() |
Przejedź go potem windowsowym scandiskiem.
|
A to coś daje?
Chyba HDD Regeneratorem trzeba przejechać. Czemu pod DOSem i bez wykrywania w BIOSie - w PIO? Masz za dużo czasu? ;) |
Cytat:
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Załącznik 50808 Cytat:
http://seagate.custkb.com/seagate/cr...p?DocId=207951 |
Nie pisałem, że wszystkie są bee.
Kurczak, masz fuksa z tym dyskiem :D jakie masz fw ? Mam nadzieje, że też bede mieć spokój jak dostane z gwarancji "Brand New" oby nie "Certified Repaired" :szczerb: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
pewnie dzięki temu fw masz spokój... PS tak czystko informacyjnie pytam, update fw w hdd jest zgodne z regulaminem gwarancji ? |
Ilość załączników: 1
Mój ma SD15 i jak na razie nic ;)
Zakupiłem go na przełomie sierpnia-września i do tej pory działa...(pierwszy był uwalony na starcie - opisywałem to gdzieś) Tutaj wykresik z HDT Załącznik 50810 |
Cytat:
teraz masz nówkę Certified Repaired ;) |
@Patrix ale działa lepiej niż twój NOWY :P
|
pewnie i tak skończę z takim dyskiem jak Ty masz :P
narazie bez paniki, spokojnie backup zrobiony niech sie dzieje co chce* ---------- * poza tym, że chcę w zamian działający |
@Patrix twój jest z którego miesiąca?
|
Date code 09156 (product of Thailand ;))
tylko tyle pisze odnośnie z datą. |
witajcie kochani!
widze, ze temat rozrosl sie bardzo, od mojej ostatniej wypowiedzi. Szkoda, ze nikt mi wczesniej nie zasygnalizowal, zeby szykowac sie na taka niespodzianke :( No coz, teraz czekam na wynik gwarancji. Boje sie tylko, ze awarie moga nadal postepowac :( Jak bedzie druga awaria, to juz nie daje na gwarancje tylko z ustawy bede zadala zwrotu pieniedzy. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:10. |