![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software Tematy dotyczące problemów, porad i oprogramowania przeznaczonego dla dysków twardych oraz SSD. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.08.2003
![]() |
![]()
Witam mam mały problem z TC v.5.1a pierwszy raz skorzystałem z TC i postanowiłem zrobić testy więc danych nie utraciłem
![]() Na szybko: -na dysku USB kreatorem utworzyłem plik woluminu "nie ukrytego", wybrałem hasło (dłuuuuugie), wybrałem plik-klucz, przeniosłem kilka plików i kreator poprosił mnie o wielkość "ukrytego" woluminu i hasło (dałem inne) oraz podałem plik-klucz. -poprawnie utworzył się wolumin, a ja postanowiłem zamontować wolumin z usb wpisałem hasło podałem plik-klucz i wolumin się zamontował pokazały się pliki z części "nie ukrytej", ale nigzie nie widziałem zamontowanego "ukrytego" -poszperałem i kliknąłem [opcje montowania] w oknie montowania a tam odhaczyłem [montuj wolumen jako dyskk wymienny] i [chroń ukryte woluminy...] podałem drugie hasło i plik-klucz i zamontowałem plik z usb, tym razem pojawił mi sie komunikat że mój wolumin ukryty jest zabezpieczony tyle że nie pojawił się jako kolejna literka napędu dalej widziałem tylko wolumin "nie ukryty" i jeo pliki i nic więcej. Gdzie mam znaleźć lub jakoś dodatkowo zamontować albo dodać literkę dysku dla wewnętrznego ukrytego woluminu? Gdziego szukać? Wszystkie operacje przeprowadzałem na 4GB kingstonie sformatowanym FAT, a pliki "nie ukryty" 3500 MB a wewnętrzny "ukryty" 3400 MB. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Gdzie znajdę program No HASP? | MaciejT | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 23 | 08.12.2009 14:50 |
OKŁADKI na CD - gdzie znajdę??? | jaro | Napędy optyczne CD | 4 | 22.05.2002 20:57 |
gdzie znajde polskie pliki do nero 5556 | gssg | Napędy optyczne CD | 2 | 20.12.2001 18:10 |
Gdzie znajdę polski plik do WinOnCD 5.0 ? | artoor | Napędy optyczne CD | 3 | 07.12.2001 12:35 |
GDZIE ZNAJDE BIOS DO NAGRYWARKI MUSTEK?? | MRW | Napędy optyczne CD | 3 | 12.02.2001 12:37 |