![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software Tematy dotyczące problemów, porad i oprogramowania przeznaczonego dla dysków twardych oraz SSD. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.04.2005
![]() |
Popsuty dysk...
Ostatnio popsuł mi się dysk segste 30GB, da sie uruchomic kompa z podpiętym uszkodzonym dyskiem, ale nie ma do niego dostępu, choć windows go wykrywa w managerze ale nie widać partycji. Jeżeli ktoś może mi w jakikolwiek sposób pomóc, niech się odezwie, najlepiej na gg: 2048238
Dzięki. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() ![]() |
A chcesz z niego odzyskac dane czy nie?
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
niekoniecznie, bardziej mi zależy na dysku
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Uruchom jakiś program do partycjowania. Jak go Windows wykrywa to znaczy, że BIOS również czyli zakładam, że elektronika dysku jest całkowicie sprawna. Program PM8 powinien sobie dać z tym rade.
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Costam
Data rejestracji: 20.05.2002
![]() |
Sciagnij seatool ze strony seagate`a i przejedz go tym programem. Jesli PM8 nie da sobie rady z zalozeniem partycji to bedzie znaczylo ze masz walniety dysk lub w gorszym wypadku (bo pewnie zrobiles to nieswiadomie) masz lock`a na dysku i sciagniecie go bez znajomosci hasla to kosztowna sprawa.
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
jak uruchamiam pm8, to wyskakuje błąd: Bad partition sector
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 28.03.2003
![]() |
czesc,
po pierwsze jesli widzisz partycje, tzn. widzisz ze sa ale nie mozesz na nie wejsc bo nie masz dostepu i nie pisze ci nic o nich(nie wyswietla Ci nazwy, rozmiarow ani typu),najlepiej nic z nim na razie nie rob, ja mialem juz raz tak, a teraz mam drugi raz, dane mozna odzyskac a poza tym wszystko bedzie z dyskiem ok, ja po tym procesie odzyskiwanie danych zalozylem partycje na nowo i dane wgralem tam spowrotem, najlepiej szykuj dysk na dane i zaczekaj troche, czekam na kolege, gdzies mi wcielo nazwe programu (pisalem do ciebie na GG) |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|